Dodaj do ulubionych

Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicytow...

12.07.10, 12:13
To jest właśnie POLSKA !!!
Dziwić się ludziom że nie chcą tu płacić podatków, mieć rodziny, pracować.
Jaki to ma sens, jeśli łapczywe państwo zabiera ci wszystko co masz. Poprostu
paranoja. W tym kraju nie da się żyć, a w Kielcach już totalnie. Głupiego
lotniska nie potrafią wybudować, co ja mowię wybudować ... nie wiedzą w którym
miejscu je w ogole zbudować.
Obserwuj wątek
    • wykidajlo2 Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicytow... 12.07.10, 12:15
      Nie ma za to kłopotów urzędnik skarbowy, który doprowadził tę kobietę do
      ruiny. On też ma dom, który można zlicytować, no ale kto się odważy...
      • Gość: ormowiec Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.centertel.pl 12.07.10, 13:09
        - Nie ma za to kłopotów urzędnik skarbowy, który doprowadził tę
        kobietę do ruiny. On też ma dom, który można zlicytować, no ale kto
        się odważy...- NIKT SIĘ NIE ODWAŻY, GDYŻ W PAŃSTWIE LIBERALNO-
        KATOLICKO-POLICYJNYM TAKI URZĘDAS JEST DOCENIANY PRZEZ TO, ŻE ŁATA
        DZIURY BUDŻETOWA A ŁATACZE SĄ NA FALI I MOŻE TO ON KUPI TEN DOM OD
        KOMORNIKA I TO BYŁBY PARADOKS W FORMIE NIE MORALNEGO AFORYZMU.
        • Gość: lormowie Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:31
          ty to nic juz brunekkumoroski dol nam gadke przeklete prawo wlassnosci czyli
          przeklete prawo i jaja ktore zaplodnily jego baba na pinc dzieciokow he he he ha
          ha ha 0n nas wykastruje a choliwicka na chlanie do jego dziatek zarznie zyqwcem.
        • Gość: zomowiec. Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 07:11
          ty ormowiec zrozum urzad skarbowy sklada sie z bab i chlopow ktore nalaza baby i chlopow i lo Boga Lo Matko Bosko jak ktoremus stanie czlonek lub lechtaczka w pochwie do kontrolowanego a ten nie kapnie sie o co chodzi i czym predzej nie dostarczy orgazmu pecunia non olet to sam widzisz k.u.r.w.a jego mac co sie stanie nasza nina cholewinska miala to szczescie ze panu koseli stanal czlonek i ta w pore nie dala p.i.c.z.k.i chlopu bo p.i.c.z.k.a jest jej i nie nalezy do koseli to zrozum ze ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bo finis.
    • wykidajlo2 Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt 12.07.10, 12:43
      Kiedyś w dawnych czasach w USA był sprawiedliwy i sprawny (ponoć) sędzia.
      Nazywał się Lynch...
    • Gość: gosc. Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:17
      ja rozumie dramat niny cholewickiej bo sam cos podobnego przeszedlem tego kosele
      przykuc lancuchem w lochu i dac mu zrec kodeks karny skarbowy i akta sprawy tak
      aby prawo mial w serci i w dupie.
      • Gość: kielczanin Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.kielce.net.pl 12.07.10, 16:26
        PANI NINO,
        niech się Pani trzyma!
        Mam nadzieję że Bank zrozumie w jakiej jest Pani sytuacji, jakby nie
        było może być Pani lada moment ich klientem z kilkunastoma mln na
        koncie.
        Tego Pani życzę z całego serca.
        • Gość: wykidajlo2 Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:02
          Chciałbym, ale nie wierzę, zamiast 12 milionów dostanie jak Kluska 5000 albo
          może nawet 1500zł. Władza gra na czas, licząc że po wyprowadzce do slumsów lub
          pod most kobieta zwariuje, może nawet nie mając adresu nie będzie mogła się sądzić.
          • Gość: kielczanin Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.kielce.net.pl 12.07.10, 17:15
            jest jeszcze Strasbourg
            • Gość: Hehehehehe Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:19
              Strasbur. Tam przecież same polaczki i to z kielc też. Nie ma szans na odszkodowania. Może jakby była gejem czy też lekarze odmowili abiorcji to może by cos z tego była. Byłoby tez jakby siedziała w pierd lu za friko.
              A tak se dajta siana.
            • Gość: urzednik. Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 07:06
              cieszymy sie ze bedzie 10 kwietnia 2011 roku i kolejny TU-154 padnie w plomieniach na ziemie i pogrzebie proroka i wieszcza Przeklete Prawo wlasnosci i bnalezy szykowac kolejne miejsce na wawelu obok kaczynskiego.
      • Gość: krokodyl. Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 06:53
        rozumie pani nina jest atrakcyjna kobieta sexy apple ladna panu koseli nie
        chciala dac p,i,z,d,y ten miakl wyprezony czlonek i sie onanizowal a potem w
        banku jakimus napalonemu chlopu pi,z,d,y tez nie chce dac bo wychodzi z
        zalozenia ze piz,d,a jest jej a nie narzedzie zarabiania na urzad skarbowy w
        kielcach a panu koseli wydzielanie plemnikow ot zwykly kobieciny los co
        spotkala sie z napalonymi samcami inna by juz dawno pizd,.,e dala i po fakcie.
    • ochujek Ręce opadają 12.07.10, 21:12
      Duch Ziobry wiecznie żywy. Chcą kobietę zatłuc jak Panią Blidę.
      Chore państwo, gdzie urzędnik może bezkarnie zniszczyć człowieka.
      • Gość: blues Re: Ręce opadają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 12:06
        Oleksy, Buzek, Cimoszewicz, to za ich rządów skasowano firmę pani Niny
        • Gość: JaM Re: Ręce opadają IP: 83.1.89.* 20.07.10, 21:43
          A towarzyszka Blida zabiła się, bo myślała, że "wszystko się
          wydało". Zapowiadała swoim współtowarzyszom, że "gdy się wyda,
          popełnię samobójstwo". W tym celu nabyła pistolet i ukryła go w
          łazience. To jest sprawa powszechnie znana, dlatego nie powinieneś
          oskarżać narodu polskiego o samobójstwo typowej antypolskiej
          komunistki.

Gdy Ziobro był ministrem sprawiedliwości, to przynajmniej zaczęto
          ścigać część zbrodniarzy.
          • Gość: :( Re: Ręce opadają IP: 77.223.220.* 01.08.10, 12:15
            To prawda, ręce opadają jak ktoś czyni niestosowne porównania,
            myśląc, że ktoś to kupi.
    • Gość: hem Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.10, 02:34
      Dziki kraj???
      • bigzuzel Czy ktoś z naszej kochanej władzy czyta te wpisy? 13.07.10, 03:58
        może Palikot jest rzeczywiście potrzebny, aby takich przypadków więcej nie było?
        A takich nadgorliwych urzędników sk...synów powinno sie dożywotnio pozbawiać pracy w organach administracji wszystkich szczebli!

Tylko czy ktoś z "władzy naszej kochanej", w tej materii władny czyta to?
        • Gość: smok. Re: Czy ktoś z naszej kochanej władzy czyta te wp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 07:05
          ty biguzel wladza pamietaj zawsze pierwotnie ogranicza sie do mezczyzny i
          kobiety panujcie nad ziemia i ja sobie podporzadkujcie o key ale wladza nie ma
          wyjsc i przeniesc sie na dzieci z tego powodu ze dzieci beda chytre zachlallne
          grabiezcze w stosunku do podporzadkowywania sie ziemi ale moment mnam dosyc i
          koniec tutaj wladzxa charakteryzuje sie tym ze swiat niebio ziemia przemina a
          stojacy u wladzy nie powie dosyc.tylko na bulwarku zachodzacego slonca dosyc
          gina ich mysli i zamiary lech padl na polu chwaly i powiedzial dosyc zginely
          jego mysli i zamiary. z tym spotkala sie nina zal mi kobniety zal naprawde bo to
          jest walka z pustym w prozne. Pani Nina opublikuj apel podaj swoj adres przysle
          ci datek anonimowo. bo wiem jaka to jet gehennna z urzednikiem. czekam za
          adresem apeluje pomozcie tej pani datkami ( podajcie jej adres gazeta Kilece
          Nina pisz. )
      • Gość: olekszy. Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 07:14
        nie polska to jest Polen Ost republic Banan he he he ha ha ha,
    • valski Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicytow... 13.07.10, 07:48
      Wczoraj dostałem wezwanie, bym w terminie trzech dni "obszernie i na
      piśmie wytłumaczył" czemu moja firma w ubiegłym roku nie osiągnęła
      dochodu i z czego pokryłem działalność.
      Kuriozalna sprawa...
      Napiszę, żem nieudacznik,że ślepy wizjoner, że mi nie wyszło, że
      mnie zweryfikowała niewidzialna ręka rynku,tylko czy tej pani ze
      skrbowego takie tłumaczenie wystarczy? Jakiego wytłumacxzenia ona
      oczekuje?
      A pani Ninie serdecznie wspłóczuję, i życzę woli walki oraz
      przetrwania.
      • Gość: ciekawski Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.kielce.net.pl 13.07.10, 08:05
        a jak człowiek osiąga dochód to się jużnie pytają.
        Dobrze że chociaż nie pytają dlaczego tak mało zarobiłeś :)
        • Gość: gosc smoczek. [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.10, 07:03
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: smurfmadrala Re: dramat Niny- socjalizm grabi dom i dobytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 07:46
          chciwe i chytre "państwo" "opiekuńcze" mętnym prawm,czynownikami,niezliczonymi kontrolerami ,"sądami" , komornikami łupi swoich obywateli.
          Socjalizm modelu sowieckiego czy ekogejskiego jest patologią
          - zabójczą kombinacją niezliczonych haraczy
          i P O T W O R N i E R O Z D Ę T E J biurokracji-kleptokracji.
          Kapitalizm i chrześcijaństwo buduje potem jak nowotwór pojawia się socjalizm z przerzutami.
      • Gość: gość Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 07:46
        Najpierw pani urzędniczka musiałaby pojąć, co napisałeś. Obawiam się, że to niemożliwe. Osobiście nie spotkałem się jeszcze z urzędnikiem skarbowym, który ma choćby malutki rozumek w głowie.
        • Gość: zebrak. Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 11:20
          ja sie spotkalem z urzednikami skarbowymi w walce o wolnosc mi,losc i sprawiedliwosc w taki sposob na dwa dni na kolana post jalmuzna modly nie na jedno tylko na oba kolana walka o 97.200 zl podatku i........................................i niebo wysluchalo zaplacilem tylko 840 zl zamiast 97.200 zl. i tak ku... ku... ku... ku...........................................................itdb itp.
          • Gość: marysia. Re: Kolejny dramat Niny Cholewickiej. Chcą zlicyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 11:28
            a ja w trakcie kontroli podatkowej jak urzednik zanurzyl mi lape w majtki od razu pozyczylam 1.000zl od monisi zapros na kolacyjke winko schabowy i ubaw do bialego rana nago w hotelu lizalam plemniki adriana s. urzednika skarbowego i Lo Jezu Lo Boga udalo sie uniknac 150.000 zl domiaru zxa jedna noc zarobilam 150.000 zl jasne a pani nina zalowala mu tego miejsca miedzy udkami trudno bedzie madrzejsza ale po upojnej nocy zwinelam interes pryslam na ziemie zachodnie nowa firma a o adrianie s zapomnialam na dobre radze wamn kobitki to samo panom tez lizac urzednicki pomiedzy udami i zalatwiac im orgazmy bo was z.a.j.e,b.i.a domiarami. zebrak zapomnial dac jej jaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka