zrgk 29.07.10, 13:58 Pan Konrad Łęcki kandydat na prezydenta Kielc poprosił mieszkańców o nadsyłanie uwag i spostrzeżeń dotyczących funkcjonowania naszego miasta. Oto nasza odpowiedź, jak Kielce mogą zmieniać się na dobre już od 2011 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doradca TK re:Łęcki pyta - Wolski odpowiada IP: *.147.36.158.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.10, 21:56 Program Kielce na tak zasadniczo zgadza sie z pomyslem Konrada na miasto, niestety nie mozemy ujawnic na tym etapie pomyslu na kielce z uwagi na jego prostote i latwosc realizacji w obecnym stanie prawnym - nie chce aby konkurencja zawlaszczyla nasze pomysly przedstawiajac je jako wlasne co juz kilkakrotnie mnie w Kielcach spotkalo, Program kielce na tak jest zalozeniem strategicznym o znaczeniu makro Teraz Kielce inetersuja rowniez i przede wszystkim problemy skali operacyjnej mikroekonomicznej mieszkancow dzielnic naszego miasta, Pragne rowniez zaprosic do akcji zbiorki funduszy dla Chorej na mukowiscydoze Renaty Banasik , Wybory dopiero za kilka miesiecy a na razie pomagajmy slabszym od nas pozdrawiam, kontakt do aleksandry blaszczyk koordynatorki akcji zbiorki funduszy na operacje przeszczepu pluc znajdzie pan przez Przemyslawa Blachuta i Konrada Leckiego z Teraz Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
fajne.forum Łęcki nie odpowiada na listy. 03.08.10, 23:15 Łęcki nie odpowiada na listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Łęcki nie odpowiada na listy. IP: 91.195.56.* 04.08.10, 08:44 A ja się pytam kto to jest Łęcki? Czy to pan Ziutek spod 10tki? ludzie, dajcie spokój. Co mnie obchodzi o co kto pyta. Mało to mamy mieszkańców Kielc którzy pytają. Paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demo Stronnictwo Re: Łęcki pyta - Wolski odpowiada IP: *.kielce.vectranet.pl 04.08.10, 23:26 Witaj, wirtualny onanisto. Kielce to nie Europa brukselska. Powiedz jasno, kto tak cię podnieca. I ogłoś z Gksięgarzem termin różowej parady na Sienkiewce między gsięgarnią i siedzibą esde peerel. Odpowiedz Link Zgłoś