Dodaj do ulubionych

Trzej kieleccy policjanci ranni w wypadku samoc...

IP: 213.199.233.* 07.04.04, 21:25
To byli policjanci ??To był pech.Mieszkam na osiedlu Pod Dalnią widzizalam
jak samochod stal pod latarnia ,lecz nie widzialam poslizgu.To było straszne.
Od roku nie było tu wypadku.Ta ulica to ulica śmierci.
Obserwuj wątek
    • senta Re: Trzej kieleccy policjanci ranni w wypadku sam 08.04.04, 08:15
      to skrzyzowanie -to skrzyzowanie smierci !

Grunwaldzka podporzadkowana zapyzialej Piekoszowskiej !

Ale kogo to obchodzi....
      • cbx550 Re: Trzej kieleccy policjanci ranni w wypadku sam 08.04.04, 08:40
        No niech wreszcie MZD zacznie myśleć trochę do przodu. Dla radykalnej poprawy
        stanu bezpieczeństwa na tym skrzyżowaniu nie potrzeba ŻADNYCH !!!! pieniedzy. A
        moze naprawdę wszyscy czekają na jakąś wywróconą cysternę na tym głupawym
        zjeżdzie w lewo lub wjechaniu komus do chałupy na wąskiej, zapyziałej
        Piekoszowskiej?
    • Gość: Kaśka Re: Trzej kieleccy policjanci ranni w wypadku sam IP: 81.26.4.* 08.04.04, 09:28
      jeżdże tą drogą 2 razy dziennie i zawsze się zastanawiam co za debil wymyślił
      takie rozwiązanie komunikacyjne
      • Gość: viki Re: Trzej kieleccy policjanci ranni w wypadku sam IP: *.kielce.msk.pl 08.04.04, 09:56
        kieleccy inżynierowie ruchu - od bambuł, szlabanów i rowów w poprzek drogi
        • Gość: olo Re: Trzej kieleccy policjanci ranni w wypadku sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:18
          Dokladnie to jest najglupsze skrzyzowanie w miescie tego co to wymyslil powinni
          bic pala w miejscu publicznym
          • Gość: Łukasz HA HA HA!!! IP: *.kfp / 213.241.75.* 08.04.04, 10:47
            Gratuluje jak zwykle skutecznej Policji :)
            Ta ulica jest przecież taka mała a polonez taki wielki...
            Nic dodać nic ująć...
      • senta Re: Trzej kieleccy policjanci ranni w wypadku sam 08.04.04, 11:10
        Ja sie nawet nie zastanawiam juz.....bo wiem ,ze tego chorego skrzyzowania
        bronia jak lwy P.Wojcik z MZD i wojewoda-jak ona tam sie zwie , i p.Lubawski..

ot ! Taki kaprys !

Proponuje "zdrowaske" 2X dziennie..moze sie przydac tym, co korzystajac z prawa
        pierszenstwa,skrecaja w Piekoszowsa !

Łomatko....
        • Gość: NaturalnyFuturysta TO BYLI PIJANI POLICJANCI ! IP: *.canea.com.pl 08.04.04, 12:40
          Nie byłem na miejscu zdażenia ale mam relacje z pierwszej ręki. Znajoma
          (wiarygodna!) opowiadała jak przebiegało zdażenie i co działo się później.
          Na miejscu Panów Redaktorów sprawdziłbym:
          1)Czy rzeczywiście był napad z bronią w ręku.
          2)Co mówili naoczni świadkowie.
          3)Czy policja udzielała wszystkich informacji i nie "kręcił"
          Nie chodzi o to że uczę jak reperter ma wykonywać swoją pracę ale z relacji
          jaką ja słyszałem wynikało:
          1)Samochód jechał z naprawdę nadmierną predkością jak na panujące warunki. Kto
          jak kto ale policjant powinien sobie zdawać sprawe że starym polonezem po
          ślisgiej od deszczu wąskiej drodze na zimowych oponach nie da się jechać 130
          km/h i jednocześnie zakręcać.
          2)Policjanci byli w cywilu .. nie wiadomo dokąd jechali. Wóz nie był oznakowany.
          3)Podobno (w co wierze) Ci policjanci byli POD WPŁYWEM ALKOHOLU. A dobrym
          retuszem sprawy i zwróceniem uwagi w inna strrone jest to ze byl napad i ze sie
          spieszyli.
          4)Kto na miłość boską puszcza policjanta po wypadku takim, nawet jesli mówi że
          nic mu nie jest!!

A ten zakręt jest rzeczywiście fatanly. Tylko pogratulować głupoty urzędnikom!.
          • Gość: ktoś Re: TO BYLI PIJANI POLICJANCI ! IP: *.mac.pl 08.04.04, 13:31
            Jak nie byłeś na miejscu zdarzenia to czemu opowiadasz głupoty!
            Pewne fakty naprawde są do sprawdzenia, na to czy był napad czy nie,
            Wiarygodna znajoma sprawdzała poziom alkoholu we krwi policjantów?!
            Bo wyniki wszystkich trzech wynosiły 00 więc gdzie ta wiarygodność??
            A co do poloneza to może nie jest to super marka ale 2 lata to chyba nie taki
            stary.
            • cbx550 Re: TO BYLI PIJANI POLICJANCI ! 10.04.04, 17:26
              Wara wszystkim od Poldka. Jechali ile? ponoć 130, walnęli w betonowy słup
              oświtleniony. Słup leżał jak długi a trzech walecznych chłopa wyszło z Poldka
              bez szwanku. No i co ? Żaden produkt zgniłego kapitalizm rózniste Ople,
              Peugeoty, VW i Merce nie uratowałyby życia dzielnym funkcjonariuszom. A Poldek
              spisał sie tak samo super jak i waleczni chłopcy jadący 130 po sliskiej drodze
              zbliżając się do zakrętu na tzn RONDZIE LUBAWSKIEGO. Może być nadalwKielcach
              ulica Sawickiej, czy Manifestu to moża być i rondo Lubawskiego. Mówiłem już
              dawno nazwać je tak niech po chłopie coś w tym mieście zostanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka