Dodaj do ulubionych

Zazdrosna o przeszłość

IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.29.* 20.09.03, 00:16
To dziwne, ale jak nieraz oglądam stare zdjęcia mojego chłopaka, z innymi
dziewczynami, to jestem strasznie zazdrosna, czy to normalne ze mozna byc
zazdrosnyt o tym co było dawno temu?? wstydze sie tego, to jest dziwne, ale
jestem zazdrosna o dziewczyny z ktorymi był dawno temu :( co robić, macie
podobnie??
Obserwuj wątek
    • Gość: jajaja Re: Zazdrosna o przeszłość IP: 80.51.242.* 20.09.03, 00:21
      bardzo się ciesze, że poruszyłaś ten wątek..
      Mam identycznie. W sumie nie widziałam wielu zdiec jego i jego jakis tam X,
      ale czesto jeszcze moge sie cos o nich dowiedziec z opowiadan jego lub kumpli
      zupelnie przypadkiem.. to straszzne uczucie! Jestem z nim już 3 lata i nie
      moge sobie poradzic z tym uczuciem, bardziej niz o terazniejszosc jestem
      zazdrosna o przeszlosc. Dodam jeszcze ze był pierwszym chlopakiem z ktorym
      spalam a on wczesniej mial juz jakies partnerki i to mnie tez zaczyna dobijak
      ( kiedys wogole mi to nie przeszkadzalo, no moze ciut ciut;). Jak mam sobie
      wyobrazic ze on z inna... uf. I tym bardziej ze nie ma zlych wspomnien z tymi
      dziewczynami ze wszystkimi rozstal sie w zgodzie.. pozdrawiam
      • Gość: Słonko Re: Zazdrosna o przeszłość IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.29.* 20.09.03, 00:27
        U mnie jest podobnie: on jest moim pierwszym a przedtem był z wieloma
        panienkami, czasem jak się kochamy to tak sobie myślę, że on robił to w
        podobny sposób z innymi, i wtedy robi mi sie tak strasznie przykro, nie znoszę
        tego uczucia, szczęscie w nieszczęściu że nie tylko ja przeżywam takie coś,
        ale to sie zdarza tez innym, fajnie ze odpisałaś, troche mi lepiej, bo akurat
        sie strasznie zamysliłam na ten temat,
        w sumie jaby na to nie patrzec jak np my powiedzmy wczesniej spałybyśmy z
        innymi, a z obecnymi facetami juz poraz kolejny to sytuacja byla by podobna
        tyle ze na odwrót- to on mógłby byc zazdrosny o przeszłość ale jak by to było
        z moijej strony, to bez powodu, bo to było minęło, może w ten sposób
        powinnyśmy sobie to tłumaczyć?? co sądzisz??
        buźki
        • Gość: ania Re: Zazdrosna o przeszłość IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.03, 01:11
          a mi to wcale nie przeszkadza..jego byle interrsuja mnie tyle co zeszloroczny
          snieg..zdaza sie ze czasem jakas spotkamy i jest ok..nie mam nic przeciwko..to
          przeszlosc i mnie to nie dotyczy..zreszta wogule nie jestem zazdrosna..
          dziewczyny czemu macie taka mala wiare w siebie i wasza osobe?? przeciez
          jestes z nim, wybral ciebie! co z tego ze kiedys spal z inna??wtedy ty
          marzylas, bylas lub spalas tez z jakims facetem...Nie ma co tracic czasu na
          zazdrosc lepiej zyc tu i teraz!
          • matka_joanna_od_aniolow Przecież możecie moje drogie. 20.09.03, 06:52
            Zaaranżować wspaniałe spotkania z waszymi poprzedniczkami.Trójkąty,czworokąty
            i inne zestawienia mogą wnieść wiele ciekawego i taki świeży powiew w wasze
            życie,wyobrażcie to sobie i nie bądżcie zazdrosne,nie warto!
    • Gość: Małgorzata Re: Zazdrosna o przeszłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 18:15
      Hej,daj sobie spokój,nic nie zmienisz.Postaw warunki, że po prostu nie chcesz
      więcej nic oglądać ani słyszeć.Zajmij się waszym związkiem,rozwijaniem go.Pokaż
      mu że to ty jesteś tą właściwą.Mnie też to bardzo bolało.Przyniósł kiedyś
      karton starych zdjęć i było pełno takich gdzie przytulają się i leżą w
      łóżku.Chodzili ze sobą pięć lat.Byłam załamana,powiedziałam mu żeby zastanowił
      się nad tym co robi,tym bardziej że jesteśmy w jedej paczce z jego byłą,więc
      jestem naprawdę wyrozumiała.Lubię ją,mogę normalnie spędzać z nią czas,jest
      fajną dziewczyną.Rozegraj to z klasą i nie myśl już o tym!Szkoda czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka