destudio.pl.2
15.11.10, 20:29
Kanciarz z SLD. Michał Janaszek, kandyduje do kieleckiej Rady Miasta z okręgu obejmującego m.in. Uroczysko, osiedle Świętokrzyskie. Lista SLD, pozycja nr 3. Na swoich bilbordach reklamuje się w białym kitlu, choć lekarzem nie jest.
Uważajcie na niego. To facet nieuczciwy, nieodpowiedzialny, niedojrzały. Zamówił u mnie – prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą – zrobienie strony internetowej jego firmy, Krio-medu. Zamówił, dał dyspozycje jak ma to wyglądać, przekazał materiały.
Robota była dość skomplikowana i czasochłonna. Trzeba było m.in. importować wszystkie treści z jego starej strony. Koniec końców, robotę wykonałem ale okazało się, że Pan Janaszek się rozmyślił. Nie chce strony. Wystawiłem mu fakturę, za robotę, za moje koszty, musiałem odprowadzić od tego VAT. On jednak uważa, że w ogóle nic sie nie stało. Nie reaguje na moje telefony, listy - pisałem mu m.in. że jeśli ma jakiekolwiek uwagi do wykonania prac, to zastosuję sie do nich. Facetom z firmy egzekucyjnej mówi, że on w ogóle nic nie wiedział, że ktoś coś dla niego robi.... Tylko skąd ja miałem materiały o Krio-medzie?
Pal sześć moje pieniądze, ale uważajcie na tego faceta. Kieleczanie nie potrzebują radnego który swoje słowa ma za nic.
Pan Janaszek wie, kim jestem, ma teraz okazję podać mnie do sądu w trybie wyborczym. Czekam, bo mogę udowodnić każde z napisanych tu słów.
PS
Ten wątek już raz usunięto, chyba przez niedopatrzenie - nie bylo w nim ani treści wulgarnych, ani nieprawdziwych czy karalnych. Zawierał fakty i opinie nt tych faktów - za które jak piszę wyżej gotów jestem ponieść odpowiedzialność.