Dodaj do ulubionych

Kanciarz z listy SLD

15.11.10, 20:29
Kanciarz z SLD. Michał Janaszek, kandyduje do kieleckiej Rady Miasta z okręgu obejmującego m.in. Uroczysko, osiedle Świętokrzyskie. Lista SLD, pozycja nr 3. Na swoich bilbordach reklamuje się w białym kitlu, choć lekarzem nie jest.
Uważajcie na niego. To facet nieuczciwy, nieodpowiedzialny, niedojrzały. Zamówił u mnie – prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą – zrobienie strony internetowej jego firmy, Krio-medu. Zamówił, dał dyspozycje jak ma to wyglądać, przekazał materiały.
Robota była dość skomplikowana i czasochłonna. Trzeba było m.in. importować wszystkie treści z jego starej strony. Koniec końców, robotę wykonałem ale okazało się, że Pan Janaszek się rozmyślił. Nie chce strony. Wystawiłem mu fakturę, za robotę, za moje koszty, musiałem odprowadzić od tego VAT. On jednak uważa, że w ogóle nic sie nie stało. Nie reaguje na moje telefony, listy - pisałem mu m.in. że jeśli ma jakiekolwiek uwagi do wykonania prac, to zastosuję sie do nich. Facetom z firmy egzekucyjnej mówi, że on w ogóle nic nie wiedział, że ktoś coś dla niego robi.... Tylko skąd ja miałem materiały o Krio-medzie?
Pal sześć moje pieniądze, ale uważajcie na tego faceta. Kieleczanie nie potrzebują radnego który swoje słowa ma za nic.
Pan Janaszek wie, kim jestem, ma teraz okazję podać mnie do sądu w trybie wyborczym. Czekam, bo mogę udowodnić każde z napisanych tu słów.
PS
Ten wątek już raz usunięto, chyba przez niedopatrzenie - nie bylo w nim ani treści wulgarnych, ani nieprawdziwych czy karalnych. Zawierał fakty i opinie nt tych faktów - za które jak piszę wyżej gotów jestem ponieść odpowiedzialność.
Obserwuj wątek
    • destudio.pl.2 Re: Kanciarz z listy SLD 15.11.10, 21:29
      Aha, watek i historie umieściłem też w kilku innych miejscach, więc próby usunięcia go, to jak zawracanie kijem Wisły :)
      • Gość: Wojtuś W niedzielę będe się modlił za cenzorkę z Redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 22:02
        Wątki usuwa młoda Żydówka z Redakcji - cenzorka.

Jak będę w niedziele w kościele (nie-rzymskokatolickim) to się pomodlę za tę cenzorkę i za Redakcję.
    • Gość: Koroniarz Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 23:10
      A koleś wisi na całej Warszawskiej! Teraz wiadomo skąd kasa na kampanię :)
      • destudio.pl.2 Re: Kanciarz z listy SLD 16.11.10, 09:03
        Tak, w usuniętym wątku wypowiadało się kilka osób - także dawnych pracowników kandydata Janaszka - które twierdziły, że podobny sposób postępowania nie jest dla niego czymś nowym.
    • Gość: Młody Re: Kanciarz z listy SLD IP: 81.26.0.* 16.11.10, 14:27
      Uchowaj Boże od takich przedstawicieli! Ja na Twoim miejscu sklepałbym mu maskę, zrobił fotkę i wywiesił na tych jego plakatach :)
      • Gość: gość Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.10, 15:01
        niestety prawdopodobnie dostanie tę fuchę, o ile się nie myle na liscie pierwsza jest J Grzela, więc swoimi głosami pociągnie go za sobą
        • destudio.pl.2 Re: Kanciarz z listy SLD 16.11.10, 15:38
          Nie-lekarz Janaszek startuje z okręgu nr 1, który obejmuje m.in Warszawską w jej części bliżej centrum miasta: Bocianek, Szydłówek, Sady, samo centrum... Liderem na tej liście SLD nie jest Joanna Grzela ale Alicja Obara, drugi jest Alojzy Sobura (serdecznie gratuluję towarzystwa.) Zakładając, że SLD weźmie jakieś 5-6 mandatów w 25 osobowej Radzie, to biorące są raczej tylko "jedynki", plus jakiś wyskok w okręgu Gierady...
          Mam nadzieję, że Pan Janaszek tylko się wykosztuje.
          Z drugiej strony zareklamuje swoją firmę na plakatach wyborczych - logo Krio-medu na fartuszku lekarskim pan nie-lekarz dobrze przecież wyeksponował.
          Coż, kampania ta może znów skutkować tym, że Pan Janaszek nie będzie chciał płacić kolejnych rachunków. Choć z drugiej strony - jak słyszałem - są już wyroki z klauzulą wykonalności. Komornik się ponoć zbliża.
    • Gość: Monika Re: Kanciarz z listy SLD IP: 46.113.231.* 16.11.10, 14:52
      A ja znam tego chłopaka. Jest fajny bo ma dużo kasy, ale poza tym w głowie siano. Najgorsze jest to że innych traktuje z góry i poniża wszystkich pracowników.
    • destudio.pl.2 Re: Kanciarz z listy SLD 17.11.10, 08:49
      Do góry kanciarza Janaszka, hopsa!
      • Gość: oszust&pirat Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 11:26
        Do tego karetki kriomedu z plakatami Janaszka nagminnie drastycznie łamią przepisy ruchu drogowego. Wczoraj rano dwóch młodzieńców w ambulansie kriomedu na ul.Warszawskiej pędziło z dużą prędkością,przeleciało światła na wczesnym czerwonym omijając pieszych wchodzących już na przejście...
        • Gość: Ja Re: Kanciarz z listy SLD IP: 213.77.117.* 17.11.10, 15:09
          do góry
          • Gość: POjeb Re: typowy mąż stanu i dr z listy SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 19:12
            jw
            • naiwnybardzo Re: typowy mąż stanu i dr z listy SLD 18.11.10, 03:14
              Dzięki za info!
              • destudio.pl.2 Re: typowy mąż stanu i dr z listy SLD 18.11.10, 12:37
                to prawda, ta partia niczego się nie nauczyła
            • Gość: Wiola Re: typowy mąż stanu i dr z listy SLD IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 18:49
              Doktor pucuś.
              Na plakatach przedstawia się jak księżyc w pełni :)
              • Gość: POjeb Re: typowy mąż stanu i dr z listy SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 20:25
                Gość portalu: Wiola napisała:
                > Doktor pucuś.
                > Na plakatach przedstawia się jak księżyc w pełni :)

Wzorem dla doktora jest tow. członek z ramienia wysunięty na czoło, autorytet etyczno-moralny
                niejaki "Kwasimodo".
        • Gość: kierowca Re: Kanciarz z listy SLD IP: 81.26.0.* 18.11.10, 16:47
          Dokładnie! We wtorek po południu wracalem z pracy, stałem w korku jak stu innych kierowców a tu prawą strona, buspasem - śmig karetka z Janaszkiem na tylnej szybie! Tak mnie to wkurzyłoże zadzwoniłem na policję!
    • last_demigod Re: Kanciarz z listy SLD 18.11.10, 13:42
      no tak w koncu to SLD
      • Gość: full Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.kielce.vectranet.pl 18.11.10, 19:44
        Kasy musi mieć jak lodu bo Kriomed już nawet płatnie nie chciał mi wykonać zabiegów fizjoterapeutycznych twierdząc że w tym roku już mają full obłożenie. Po co mu być radnym sam niech się weźmie do roboty.
        • Gość: analityk Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.10, 11:39
          Czy nie lepiej wziąć sobie biedne porzucone zwierzą zamiast dawać zarobić szamanom? Znany naukowiec opowiadał kiedyś jak to o mały włos nie zszedł był z tego padołu po jakichś elektowstząsach, rezonansach czy coś takiego. Zwierzę posiada energię pozytywną a troska o jego życie zostanie z pewnością odwzajemniona i z korzyścią dla naszego zdrowia odebrana.
    • destudio.pl.2 Re: Kanciarz z listy SLD 19.11.10, 09:00
      Pan Janaszek nie skorzystał z przysługującego mu prawa pozwania mnie do sądu w trybie wyborczym. Nie odważył się tego zrobić bo wiedział, że przegrałby sromotnie. Uznał widać, że sąd potwierdziłby moje argumenty i stwierdził tym samym, że kandydat Janaszek jest kanciarzem
      Dziś wieczorem zaczyna się cisza wyborcza, w niedzielę oddamy głosy.
      Wybierzmy kandydatów, co do których możemy mieć zaufanie. Nie dajmy dorwać się do żłobu kanciarzom, hochsztaplerom i cwaniakom. Takim jak Michał Janaszek.
      • Gość: jarecki Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.chello.pl 19.11.10, 13:46
        Gratuluję odwagi i dziękuję za naświetlenie, kim jest ta osoba. A że coś jest na rzeczy widać po opiniach na tym forum - rownież w poprzednim wątku który z niezrozumiałego powodu jakiś oświecony inaczej admin usunął - chętnie dowiem się dlaczego? Na miejscu tego całego Janaszka spaliłbym się ze wstydu, przeprosił, zapłacił z odsetkami, a potem sam bym zerwał swoje plakaty. No ale gość widać wstydu nie ma.
        • Gość: 1234567890 Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.chello.pl 19.11.10, 14:27
          raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę
          • Gość: LSD Re: Kanciarz z listy SLD IP: 46.112.207.* 19.11.10, 17:25
            To wszytko wyjaśnia.

raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę

Znakomite!!!:)
            • Gość: LSD Re: Kanciarz z listy SLD IP: 46.112.207.* 19.11.10, 17:25
              W sensie, ze przynależność partyjna akurat do niego pasuje jak ulał!!!
              • Gość: lll Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 12:34
                Co do karetki kriomedu-cwaniaki omijają korek buspasem śmigając na sygnale, po czym 10 minut później karetka stoi zaparkowana pod budką z kurczakami a kierowca w odblaskowych ciuchach kupuje żarcie.Pewnie kierowca bał się że umrze z głodu i jechał ratować swoje życie, oczywiście z prosiaczkiem w kitlu w tle.
                • Gość: ja Re: Kanciarz z listy SLD IP: 82.139.11.* 21.11.10, 23:31
                  tez widziałąm jak karetka kriomedu bedziła na czerwonym swietle omiajajc korek. Chyba na reanimacje jechali?? Moze by sie policja tym zjaełą ze bezprawnie uzywaja niebieskiej syreny
    • Gość: skandal Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.chello.pl 21.11.10, 00:51
      skandal
    • Gość: Artur Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 30.12.10, 13:56
      Serdecznie witam wszystkich. Pracowałem dla tego debila michała j. To idiota i oszust który za kase ojca kupił sobie studia rehabilitanta i biega ze stetoskopem na uszach i bawi sie w doktora. Dziwię się ludziom że jeszcze sie u niego leczą skoro debil nie ma nawet dobrych lekarzy. Pozbierał jakiś konowałów których nigdzie nie chcieli i teraz bawią sie razem. Jak mu ktoś podskoczy to starszy ojcem który skoro spie..... takiego bezmózga to tez jest troche nie halo. Ale to nic. Ja z tym idiotom spotykam sie w sadzie. A co do karetek, to nie są karetki tylko samochody typu bus z noszami i tyle. Nie mają podstawowego wyposażenia co widać na ich stronie w necie. Byłem przy tym jak robili zdjęcia. Szkoda że nie wiedziałem że ten debil startuje w wyborach bo chętnie oszczałbym jego plakaty jak moge oszczac michała j i jego ekipe bezmózgowców. Jeżali ktoś szuka wiecej newsów na temat michala j to zapraszam.
      • Gość: zyziop Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.virtual-future.net 26.01.11, 23:23
        temat odgrzebany ale warto go reanimować,
        Tak jak moi przedmówcy ja również nie powiem dobrego słowa o Michale Janaszku. Jest to wielki cwaniak, bezmuzgowiec zerujący na pracy i krzywdzie innych. Będąc kiedyś na jednym z transportów z tym kimś słyszałem jego rozmowę telefoniczną jak wciskał kit swojemu rozmówcy po czym się nam w karetce przyznał i pochwalił że uwielbia ludzi robić w jajo.
        Ostatnio słyszałem również, że pewien młody kierowca stracił pracę u niego bo spodobała mu się jego ( tego kierowcy) dziewczyna a J. ja podrywał i się o nią pokłócili. Co do samochodów Kriomedu to są to zwykłe osobówki bez homologacji na ambulans medyczny. To samo z używaniem sygnalizacji świetlno dźwiękowej... nagminnie jej używa nawet sam Michałek wracając na kolacje do mamy na sukowską... a tak dla zainteresowanych w okolicy kriomedu czesto jego terenowe Pajero stoi po nocy
        • Gość: norma Re: Kanciarz z listy SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:10
          Przeczytalem te opinie bardzo uwaznie i jest jeden prosty wniosek.Pisaly to maks dwie osoby napewno aby gosciowi zaszkodzic.Dziwi mnie ze ten facet jest tak cierpliwy przeciez zostaje IP.Chlopie zapierdzielaj z tym na policje i po jajach gosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka