Dodaj do ulubionych

Restauracja Polska (Kaan)

17.02.11, 15:21
Odwiedziłam przypadkowo na ul. Żytniej 8 Restaurację Polska . Nie słyszałam o niej wcześniej a jest tutaj bardzo miło i tanio. Zbyt mało rozreklamowana.
Pyszny staropolski żurek z jajem i kiełbasą plus pieczywo tylko 6,50. Następnym razem zjem placek ze szpinakiem , podobno pyszny. Nawet ludzie ,którzy nie lubią szpinaku zachwyceni są ponoć tym plackiem . Bez tloku , bez papierosów . Tanio i przyjemnie. Czy ktoś zna tę restauracje ? Jakie macie wrażenia i co polecacie? Jest także strona internetowa:
www.cateringkaan.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: m przypadkowo IP: *.kielce.vectranet.pl 17.02.11, 16:16
      Przechodziliśmy przypadkowo... przypadkowo, z tragarzami? Tak, z tragarzami :-)

Jaki to film? :-)
    • Gość: Filip Re: ...tak wygladamy ...jak zdrowo jemy.... IP: *.dsl.bell.ca 17.02.11, 16:19

....restauracje w duzych zachodnich miastach to jest biznes w ktorym sie robi najszybciej i najwieksze pieniadze....ludzie potrzenuja jesc.....to najpewniejszy interes ale tylko dla tych ktorzy maja pojecie jak przygotowywac jedzenie, jak przechowywac jedzenie, jakich standardow sie trzymac...i nade szysko dbalosc o czystosc....wazna takze zdrowa kuchnia bez cukru i rakotworczej vegety....

...pytalem swoich znajomych ...dlaczego taka popularnosc w USA czy zachodnij - juz Europie....popularnosc sieci.....Mac Donalda i innych....oni odpowiadali ....:...BO KLIJENT WIE CZEGO SIE PO SIECI SPODZIEWAC.....czyli siec oferuje pewien okreslony standard....a w podteksie...takze standard - CHIGIENY....co jest glownym grzechem polskich restauracji.....bo przeciez kuchni polska jest wysmienita......i nie zastapia jej zadne turystyczne gadzety....jak kebab czy suchi.

....w kazdym Polskim wiekszym miescie mam swoje ulubione restauracje ...i jesli juz jesc to tylko w nich....niedrogie, zdrowe jedzenie, i ow standard ktorego jestem pewny.....bo to w koncu ja tu jestem najwazniejszy a moj zoladek....moja watroba, ktora zostanie zatruta lub nie....to najwazniejsze elementy tego swiata....
    • Gość: ~ Re: Restauracja Polska (Kaan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 17:04
      drugi.alinkacz napisała:

> Odwiedziłam przypadkowo [...]

Mało wyrafinowana, rzekłbym - BEZCZELNA REKLAMA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka