Dodaj do ulubionych

Muzeum Dialogu Kultur. Mają architekta wnętrz

18.02.11, 22:02
Pani Moniko, życzę Pani sukcesu. Bo Pani naprawdę umie pisać, co kiedyś Pani ode mnie usłyszała i pewnie już nie pamięta. Mam jednak nadzieję, że Pani się zachowa umiar w poddaństwie politycznym i nie powieli Pani ścieżki zawodowej swoich koleżanek i kolegów. Życzę tego Pani z całego serca. Bo Pani naprawdę umie pisać. Proszę o tym nie zapominać.
Obserwuj wątek
    • Gość: T Re: Muzeum Dialogu Kultur. Mają architekta wnętrz IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 23:27
      Mam też pewną refleksję powyborczą: to dziennikarze w dużej mierze kształtują opinie wyborcze.
      Lud jest ciemny, jak to określił poseł PiSu, i kupi to, co dziennikarze gazet lokalnych wykreują. Ile więc kosztuje wykreowanie wizerunku lokalnego polityka? Jakie stanowisko?
      To świetny tytuł artykułu: "Dam ci dotknąć (marzeń), jeśli zagłosujesz":P.
      Jest jakieś dziennikarstwo śledcze w Kieleckiem?

• Gość: Pstryku Serdecznie Monika to piękne imie, pasuje każdej dziewczynie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 23:54
        Monika to piękne imie,
        pasuje każdej dziewczynie.

Monika co NIE odpisuje na listwy...

***fotografia***

**
        *
        • Gość: typowe zatrudniamy dziennikarzy IP: *.182.106.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 00:39
          bedzie z tym muzeum jak ze speiwnikiem, za 70 tys, iso w tym muzeum, wczesniej z ecb w pacanowie czyli niewypal i tyle. czy politycy po to zatrudniaja dziennikarzy by miec dobra prase ?
          • Gość: ciekawski Re: czy symetria jest sprawiedliwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.11, 22:23
            Nie słyszałem o jakimkolwiek muzum polskim w Izraelu.
            A ktokolwiek z Państwa zna jakikolwiek obiekt, który Żydzi zbudowali u siebie z szacunku dla Polaków?
            • Gość: Pstryku Serdecznie Najpiękniejsze miejsce to ... sanktuarium Kałków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 22:51
              Gość portalu: ciekawski napisał(a):
              > Nie słyszałem o jakimkolwiek muzum polskim w Izraelu.
              > A ktokolwiek z Państwa zna jakikolwiek obiekt, który Żydzi zbudowali u siebie z
              > szacunku dla Polaków?

Bardzo lubię Monikę, ale ona nie odpisuje na listy, czemu ?

• Gość: kielczanin Re: czy symetria jest sprawiedliwa? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.11, 09:45
              a co to ma do rzeczy?
              • Gość: wyborca Re: czy symetria jest sprawiedliwa? IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 12:39
                Widzę, że dziennikarze kieleccy zamieniają się w muzealników:). A co z muzealnikami? Będą pisać czy jak?
                "Jak zapowiada Daria Dyktyńska, nowy zastępca dyrektora ds. merytorycznych muzeum, tą niezwykłą ekspozycją placówka nie zamierza zaprzestać zaskakiwania swoich odbiorców. Są już plany na 2012 rok, których na razie nowa dyrektor nie chce zdradzać. Tymczasem, jak mówi, jeszcze w maju tego roku wystawiona zostanie kolekcja Jerzego Krogulca. – Wystawa ta otworzy Pałac Biskupów po remoncie – dodaje."
                • Gość: Pstryku Serdecznie Re: czy symetria jest sprawiedliwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:09
                  Gość portalu: wyborca napisał(a):
                  > Widzę, że dziennikarze kieleccy zamieniają się w muzealników:). A co z muzealni
                  > kami? Będą pisać czy jak?

Ja będę pisał...
                  wątki na forum...

Taka 'tajna' umowa.
                • Gość: iso buc polityka kadrowa to iso IP: *.147.93.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.11, 14:15
                  w innych muzeach narodowych w kraju funkcje szczegolnie merytoryczne jak ta ds naukowych pelnia osoby z tytulem naukowym. w kielcach to zbedna przeszkoda bowiem jest iso. a wiadomo iso zalatwia wszystko . szkoda bo muzeum jest nieszczegolne choc narodowe.
                  • Gość: Pstryku Serdecznie *** pytanie *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:25
                    Czy ja z moim
                    tytułem naukowym
                    też znajdę zatrudnienie
                    w Muzeum
                    u Pani Moniki
                    chociaż na 1/32 etata ?

buziaki
                    Pstryku Serdecznie
            • Gość: kot-kotu dziennikarz -naukowiec , menedzer nie! iso- ludek IP: *.147.93.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.11, 14:30
              powiedzmy ze to rekompensta za pogrom kielecki

p.s. rzeczywiscie chyba iso wymaga zatrudniania dziennikarzy . np. dyktynska, rosmanowska w muzeum narodowym

oczywista kazdy moze pracowac gdzie go chcą ale to jest muzeum narodowe .,wymagane jest odpowiednie wyksztalcenie, doswiadczenie w innych placowkach kultury a tu ...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka