mistrz.pejzarzu 07.03.11, 16:06 Do jakiego fotografa/fotografika mam się udać aby wykonać profesjonalne zdjęcie portretowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smurfmadrala Re: Chcę zrobić sobie profesjonalne zdjęcie portr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 16:34 W Związku Polskich Artystów Fotografików /ul. Planty/ u najmłodszej członkini-Joanny Klich. Radziłbym także wizytę u mistrza.ortografii -to dla ładniejszego pisania. We własnej, Twojej ksywce-nicku straszy byk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdr Re: Chcę zrobić sobie profesjonalne zdjęcie portr IP: *.psychz.net 07.03.11, 16:42 Gdzie ta Pani ma studio na Plantach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Chcę zrobić sobie profesjonalne zdjęcie portr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 17:24 Trzeba zapytać o dane /tel., adres/w biurze i galerii ZPAF, w parterze kamienicy ul. Planty, tej samej gdzie doszło do niesławnej pamięci Pogromu w 45. Pani Joanna jest malarka i profesjonalnym fotografikiem, zajmuje sie także modą. Dobre zdjęcia, świetne warsztatowo robi także Jerzy Borkiewicz, pracownia nad kwiaciarnią, 1p., naprzeciw Uniwersytetu , przy ul. S.Żeromskiego. Moj znajomy zrobił sobie portret do druku plakatu i w samej Warszawce bardzo chwalii jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Chcę zrobić sobie profesjonalne zdjęcie portr IP: 206.51.226.* 07.03.11, 17:32 tam gdzie doszo do pogromu to sa mieszkania prywatne teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal u Stiva Stobera sprawdz czy Ci odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 18:11 www.stevestober.com/ albo w Horvath Photography www.horvathphoto.com/ Odpowiedz Link Zgłoś