jedyny_rbq 21.06.11, 22:51 www.youtube.com/user/Checiny1#p/a/u/0/DHMhwJCTf9k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
checinyy Re: Chęciny w XXI wieku 22.06.11, 10:10 Trochę kontrowersyjne bo ktoś może być urażony tym filmem. Może kogoś nie stać na remont elewacji, budowę domu itp. Jeszcze co innego jak domy stoją przy samej ulicy - to widzi każdy, ale żeby zaglądać ludziom na podwórka? -to trochę nieładnie, niech każdy pilnuje siebie. A w następnym filmiku pokaż jak wygląda twój blok. To chyba jeden z najbrzydszych na sosnówce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciekmaciek10 Re: Chęciny w XXI wieku 22.06.11, 15:48 widzisz człowieku może i wygląda to mało atrakcyjnie ale niestety nie każdego stać na remonty... różnica pomiędzy Tobą a ludźmi z tych domów jest taka , że oni coś mają swojego własnego to jest było i będzie ich ... a Ty co blok gówniarze malujący plujący po klatkach astronomiczny czynsz i oddech sąsiada zza ściany... i na dodatek nie jest to Twoje... tragedia... może lepiej zrób filmik z placu zabawa na dolnym rynku braku koszy na śmieci i tym podobne wyślij do burmistrza... może więcej pożytku bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_rbq Re: Chęciny w XXI wieku 22.06.11, 22:14 krótki film, nieźle zmontowany a wzbudza tyle emocji... Dzięki za konstruktywną krytykę... Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_rbq Re: Chęciny w XXI wieku 22.06.11, 22:11 Kontrowersyjny, ale prawdziwy. Nie miałem na celu nikogo urażać, chciałem pokazać tylko piękno starej zabudowy królewskiego grodu. Dzięki za słowa krytyki, pobudzają i pomagają w tworzeniu nowych pomysłów. W następnym filmiku mój ale i nie tylko blok pokażę obiecuje! Pozdrawiam również!!! Odpowiedz Link Zgłoś
narciarz-only Re: Chęciny w XXI wieku 22.06.11, 19:37 Nie chcą sobie wyremontować kawałek ściany bo wolą przestać na rynku i pogadać...... Chłopy po 35 - 50 lat to spokojnie robotę by znalazły tylko trza chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_rbq Re: Chęciny w XXI wieku 22.06.11, 22:15 ale po co im pracować jak od państwa zapomogę biorą i na winko zawsze starcza... Odpowiedz Link Zgłoś
narciarz-only rudery do zburzenia wszystkie 22.06.11, 23:39 dokładnie. Jeszcze od kogoś wysępią 50gr. 1zł. I kolejny dzień minął... Jedna rudera jest do sprzedania na ul. A. Krajowej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karolscw Re: rudery do zburzenia wszystkie 24.06.11, 19:23 Co wy piszecie w ogóle? Zastanówcie się trochę... Po pierwsze to nie jest film tylko prezentacja (poziom szkoły podstawowej) więc słowa "nieźle zmontowany" trochę mnie śmieszą, do stworzenia filmu to jest przed Tobą jeszcze bardzo dłuuuuga droga :) Po drugie nie wiem jaki cel miało stworzenie tej prezentacji bo bardzo ironiczny jest podpis pod nią i Twoje wcześniejsze posty, jeden zaprzecza drugiemu. Po trzecie ukazane domy w większości należą do starszych osób, którzy posiadają je od czasów kiedy Ciebie jeszcze na świecie nie było. Sami wiemy jaka jest sytuacja starszych ludzi w naszym kraju i chyba nic więcej nie muszę tu dopisywać... Po czwarte (do narciarz-only) jeśli masz pracę, to ją szanuj i ciesz się, że ją masz i że stać Cię na komputer wraz z dostępem do internetu. I uwierz, że niektórzy bardzo chcieliby ją znaleźć... Pewnie najlepiej krytykować jeśli siedzi się w domu/mieszkaniu, który wybudowali rodzice i oni za wszystko płacą. Najlepiej to wysiedlić wszystkich, których nie stać na wyremontowanie swojego domku i wyburzyć je, ponieważ nie pasują do otoczenia. Myślę że byliby z was genialni stratedzy. Ps. Ciesz się, że w swojej genialnej prezentacji nie ukazałeś mojego domu lub kogoś z mojej rodziny... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
checinyy Re: rudery do zburzenia wszystkie 24.06.11, 21:42 Zgadzam się w całości z karolscw. I jeszcze pierdolisz że chciałeś pokazać zabytkowe piękno naszego miasteczka - tytuł tematu nam mówi co chciałeś pokazać. i lepiej już nic nie pisz i odpuśćmy sobie ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_rbq Re: rudery do zburzenia wszystkie 24.06.11, 23:36 do ( checinyy) - odpuszczamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szcze92 Re: Chęciny w XXI wieku 27.06.11, 23:34 Moim zdaniem ten film mozna usunac bo ktos moze poczuc sie urazony... Bez sensu Skad mozesz wiedziec ze w kazdym z tych domow mieszka pijak ktoremu nie chce sie zapracowac na naprawe elewacji? ;] W jednym z tych domow mieszka babcia mojego kolegi np. I co na to powiesz? "wyburzyc jej ta rudere?" to moze wez ja do domu daj jej pokoj i niech mieszka co? Zastanowcie sie za nim cos napiszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_rbq Re: Chęciny w XXI wieku 28.06.11, 21:23 macie racje, przekonaliście mnie - usuwam film Odpowiedz Link Zgłoś