slawkowa 31.07.11, 20:03 Witam. Poszukuję dobrego specjalisty w dziedzinie radiologii dziecięcej lub dobrego neurologa dziecięcego, posiadającego w swoim gabinecie usg. Chodzi mi o zrobienie usg przeciemiączkowego. Kogo możecie mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: USG GłÓWKI 31.07.11, 20:21 Neurolog- Grażyna Pazera. Radiolog- Wojciech Partyka. zruć w google, wyskoczą Ci namiary, jeśli coś pomogę. Jeszce jedno- dr Partyka jest specyficzny w obejściu- taki hmm mało kontaktowy- nie martw się jesli mało mówi- wcale to nie oznacza, że coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: USG GłÓWKI IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 20:25 Może tu znajdziesz jakieś potrzebne informacje: www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/Neurolog-dzieciecy/ www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/Neurolog-dzieciecy/s2/ Odpowiedz Link Zgłoś
slawkowa Re: USG GłÓWKI 31.07.11, 20:46 Dziękuję za tak szybki odzew. To dla nas ważne. Słyszeliśmy o dr Adamczyku, czy jakoś tak, tylko nie wiem czy ma u siebie usg. Dostałam też namiary na dr Jasińskiego- radiologa. Nie znam nikogo z takich specjalizacji. Jednak sytuacja zmusza nas do kontaktu z takimi lekarzami. Acha, dr Gołąbek odpada, bo leczyła dziecko znajomej. Postawiła błędną diagnozę i przez 2 lata malucha faszerowano lekami. Dopiero w CZMP w Wawie, dowiedzieli się,że synowi nic nie jest i nie było ! Tak więc, podchodzę do wszystkiego z dużą ostrożnością i dlatego poszukujemy dobrego i sprawdzonego lekarza w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: USG GłÓWKI IP: 162.27.161.* 01.08.11, 14:34 Ja robiłem nie dawno w szpitalu na langiewicza u dr Cierniaka. Polecam. Poniżej link, znajdziesz tam telefon. www.chok.kielce.pl/p-index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawkowa Re: USG GłÓWKI IP: *.blokowe.pl 01.08.11, 19:46 A ci lekarze, których ja wymieniłam? Dr Adamczyk ma w gabinecie usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: USG GłÓWKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 21:20 dr W. Partyka zasłużył na opinię wyjątkowo skrupulatnego, dokładego radiologa. W gabinecie badanie trwa tak długo jak trzeba, powoli, precyzyjnie z porządnym opisem. "Przedwojenna" uczciwość zawodowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawkowa Re: USG GłÓWKI IP: *.blokowe.pl 02.08.11, 21:07 Nikt mi nie odpowie, który lekarz neurolog ma w gabinecie usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokardka Re: USG GłÓWKI IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 10:29 A ile dziecko ma miesięcy ? Kiedy pojawił się problem? czy nie ma możliwości, żeby sprawa zajął się oddział gdzie dziecko się urodziło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawkowa Re: USG GłÓWKI IP: *.blokowe.pl 03.08.11, 20:09 Nie ma takiej możliwości, gdyż potrzebny mi neurolog dziecięcy, nie pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: USG GłÓWKI 03.08.11, 20:20 Ja z moim dzieckiem była u Pazery prawie 4 lata temu. Wtedy usg nie miała (skierowała nas do Partyki). Z ciekawości- czemu Ci tak zależy by to usg robić u neurloga?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawkowa Re: USG GłÓWKI IP: *.blokowe.pl 03.08.11, 21:15 Ponieważ jest podejrzenie wodniaka. A chyba lepiej jak neurolog sam oceni obraz, niż będzie czytał "czyjś" opis i oglądał kilka zdjęć z wydruku usg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokardka Re: USG GłÓWKI IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 09:08 No to powodzenie w szukaniu. Ja o takim nie słyszałam. Poza tym w poradni przyszpitalnej można wykonać USG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: USG GłÓWKI IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 09:34 Żaden Partyka czy inni - w takim przypadku tylko Cierniak, a już najlepiej Jopowicz - to dwoje najlepszych radiologów dziecięcych w Kielcach. Przyjmują na NFZ w szpitaliku na Langiewicza ale również prywatnie. ja poszłabym prywatnie jak najszybciej!!!! tel do szpitala - 41 361 55 25 dzwoń, tam poproś z pracownią usg! a póżniej pytaj o cierniaka i jopowicz (do jopowicz: 604138880) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: USG GłÓWKI IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 09:36 No a później po usg biegiem do dr Adamczyka - nie ma lepszego specjalisty w Kielcach! Tel:606348660 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana Re: USG GłÓWKI IP: *.unknown.vectranet.pl 07.08.11, 21:20 Partyka, wpisz w google, ma prywatny gabinet na KSM w domku. Zona czepialska i sie odzywa najwiecej ,ale on niezly specjalista Odpowiedz Link Zgłoś