mietek-beauty 26.09.11, 12:26 Miedziana Góra z Pietrzczykiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spowiednik123456 Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z Luc... 26.09.11, 13:31 Fajny pomysł Lucjan, tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.11, 14:01 Lucjan! Trzeba było od razu wykupić strony www wszystkich gmin i miast naszego województwa:)) Brawo PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:58 Brawo wójt Maciej Lubecki. Urzędnik, dysponujący publicznymi pieniędzmi mówi: "Miedziana Góra zawsze jest z marszałkiem województwa" - brawo URZĘDNIKU, brawo. Oby więcej takich sytuacji gdzie proste rzeczy pokazują "zależności". Wiecie już mieszkańcy tej gminy jak bezstronnie rozdzielane są wasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:04 forum.echodnia.eu/na-lucjana-pietrzczyka-warto-glosowac-t132225/ Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 26.09.11, 21:47 Brawo wójt Maciej Lubecki. Urzędnik, dysponujący publicznymi pieniędzmi mówi: " > Miedziana Góra zawsze jest z marszałkiem województwa" - brawo URZĘDNIKU, brawo. A cóż cię tak dziw?Jakiej odpowiedzi byś oczekiwał??? Lubecki wie, że Jarubas to najlepszy wybór z możliwych słusznie zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 27.09.11, 17:06 komuszek22 napisał: > Brawo wójt Maciej Lubecki. Urzędnik, dysponujący publicznymi pieniędzmi mówi: " > > Miedziana Góra zawsze jest z marszałkiem województwa" - brawo URZĘDNIKU, > brawo. > A cóż cię tak dziw?Jakiej odpowiedzi byś oczekiwał??? > > Lubecki wie, że Jarubas to najlepszy wybór z możliwych słusznie zresztą. Lubecki wie, gdzie konfiturki dla rodzinki, w końcu jego żona w Starostwie pracuje, prawda Guz_ek? Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 30.09.11, 13:10 ubecki wie, gdzie konfiturki dla rodzinki, w końcu jego żona w Starostwie prac > uje, prawda Guz_ek? No nie wiedziałem, nie wiedziałam... powiedz kreciku jakiea odpowiedz by zadowoliła ciebie?Co powinien pan Lubecki odpowiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 01.10.11, 13:13 komuszek22 napisał: > No nie wiedziałem, nie wiedziałam... > > powiedz kreciku jakiea odpowiedz by zadowoliła ciebie?Co powinien pan Lubecki o > dpowiedzieć??? To nie wiesz Gu_zku, kto tam z Tobą w Starostwie pracuje?? ;) Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski, które jej mąż potem zatwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 01.10.11, 21:34 To nie wiesz Gu_zku, kto tam z Tobą w Starostwie pracuje?? ;) > Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski > , które jej mąż potem zatwierdza. No nie wiem, bo ja tam nie pracuje...:) Wiec masz mylne info.. Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski > , które jej mąż potem zatwierdza. Oczywiście, ale jak rozumiem zwróciłeś się w tej sprawie do Pana Lubeckiego?? Na piśmie oczywiście? Czy tylko bijesz pianę za kompa?? Bo tu się nie boisz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 11:32 komuszek22 napisał: > Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski > > , które jej mąż potem zatwierdza. > > > Oczywiście, ale jak rozumiem zwróciłeś się w tej sprawie do Pana Lubeckiego?? N > a piśmie oczywiście? Czy tylko bijesz pianę za kompa?? Bo tu się nie boisz?:P > Guz_ku drogi, po to, żeby wiedzieć ile Mariola Jarubas bierze od Wójta Lubeckiego za zlecanie jej pisania wniosków unijnych pisać do Wójta nie muszę ;) na stronie Urzędu Gminy w BIPie. A pan Lubecki to strach może budzić najwyżej u swoich urzędników. Zresztą, to nie mój cyrk i nie moje małpy.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 11:34 > Guz_ku drogi, po to, żeby wiedzieć ile Mariola Jarubas bierze od Wójta Lubeckie > go za zlecanie jej pisania wniosków unijnych pisać do Wójta nie muszę ;) na str > onie Urzędu Gminy w BIPie są uchwały budżetowe a i sprawozdania z wykonania budżetu też są dostępne. A pan Lubecki to strach może budzić najwyżej u swoic > h urzędników. Zresztą, to nie mój cyrk i nie moje małpy.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 12:19 > Guz_ku drogi, po to, żeby wiedzieć ile Mariola Jarubas bierze od Wójta Lu > beckie > > go za zlecanie jej pisania wniosków unijnych pisać do Wójta nie muszę ;) > na str > > onie Urzędu Gminy w BIPie są uchwały budżetowe a i sprawozdania z wykonan > ia budżetu też są dostępne. A pan Lubecki to strach może budzić najwyżej u swoi > c Weżze zalinkuj bądz tak miły...Bo mi szkoda czasu an szukanie tego. A ty widac nie amsz lepszego zajęcia to wklej...: Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 12:21 Jeszce dwie kwestie- jakaz to odpowiedz by zadowliła ciebie?? Ze za kim będzie gmina MG?? I jak byś się nie bał to bys sie pdopsiała nazwiskiem, a ty kryjesz się za nickiem...:) Więc nie wmawiaj nikomu, żęś tak odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 15:51 komuszek22 napisał: > Jeszce dwie kwestie- jakaz to odpowiedz by zadowliła ciebie?? > Ze za kim będzie gmina MG?? > > I jak byś się nie bał to bys sie pdopsiała nazwiskiem, a ty kryjesz się za nick > iem...:) Więc nie wmawiaj nikomu, żęś tak odważny. może naucz się najpierw po polsku pisać Zadowoliłby mnie tylko brak odpowiedzi wójta, bo psim wójcim obowiązkiem jest dbanie o to, żeby śmieci się po gminie nie walały i drogi równe były, a nie deklarowanie w imieniu mieszkańców miłości do jakiegoś tam Pana Jarubasa, Pietrzczyka czy innego jegomościa, którego morda ozdabia wszystkie drzewa w okolicy. Jak się chce wywdzięczyć Jarubasowi za robotę dla żony to niech Pan Lubecki bierze jego ulotki i po pracy rozdaje po sąsiadach. Zadowolona z odpowiedzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 16:01 krecik.1 napisał: > Pietrzczy > ka czy innego jegomościa, którego morda ozdabia wszystkie drzewa w okolicy. Jak > się chce wywdzięczyć Jarubasowi za robotę dla żony to niech Pan Lubecki bierze > jego ulotki i po pracy rozdaje po sąsiadach. > Zadowolona z odpowiedzi? ;) Kaleczą drzewa na prowincji plakatami przybitymi gwoździami. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 19:25 Fakt, najwazniesjza ejst literwówka. Zadowoliłby mnie tylko brak odpowiedzi wójta, bo psim wójcim obowiązkiem jest d > banie o to, żeby śmieci się po gminie nie walały i drogi równe były, a nie dekl > arowanie w imieniu mieszkańców miłości do jakiegoś tam Pana Jarubasa, Pietrzczy > ka czy innego jegomościa, którego morda ozdabia wszystkie drzewa w okolicy. Pomyliły ci się role - o sprzątnie to dba sprzątaczka. Poza tym jak najbardziej pan wójt ma prawo do swoich preferencji politycznych - ZRESZTĄ BARDZO SŁUSZNYCH. Masz zastrzeżenia do funkcjonowania urzędu? Do dbałości o potrzeby mieszkańców? Aha, jak już pouczasz mnie, weź pod uwagę, że zdanie zaczyna się wielką literą. > się chce wywdzięczyć Jarubasowi za robotę dla żony to niech Pan Lubecki bierze > jego ulotki i po pracy rozdaje po sąsiadach. > Zadowolona z odpowiedzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 03.10.11, 07:52 komuszek22 napisał: > Pomyliły ci się role - o sprzątnie to dba sprzątaczka. Poza tym jak najbardzie > j pan wójt ma prawo do swoich preferencji politycznych - ZRESZTĄ BARDZO SŁUSZNY > CH. pomyliły Ci się role Guz_ku. Pan Lubecki może mieć jakiekolwiek preferencje polityczne, zresztą wali mnie jakie. A pan Wójt Lubecki ma swoje preferencje zostawić w chałupie, bo nie za to mu mieszkańcy płacą.. A co do sprzątaczki...Cóż za elokwencja...jaki błyskotliwy dowcip.. ;) Przyjmij na wiarę, Guz-ku bo może w okolicach Starostwa o tym nie słyszeli, że to gmina odpowiada za stan czystości w gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 05.10.11, 17:07 pomyliły Ci się role Guz_ku. Pan Lubecki może mieć jakiekolwiek preferencje pol > ityczne, zresztą wali mnie jakie. No wali a tak się biedaku tu produkujesz. Sprzeczność tu widzę. Cała afera jest o to, iż Lubecki nie poparł twojej partii, wtedy byś siedział cicho i ani pisnął. A pan Wójt Lubecki ma swoje preferencje zosta > wić w chałupie, bo nie za to mu mieszkańcy płacą.. Cóż to mieszkańcy go wybrali niedawno, więc pewnie w większości akceptują działania pana wójta. A co do sprzątaczki...Cóż za > elokwencja...jaki błyskotliwy dowcip.. ;) Przyjmij na wiarę, Guz-ku bo może w > okolicach Starostwa o tym nie słyszeli, że to gmina odpowiada za stan czystości > w gminie. Zaintrygowało mnie czemuż ty obrońca poprawnej polszczyzny "starostwa" piszesz dużą literą??? Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 05.10.11, 22:27 komuszek22 napisał: > No wali a tak się biedaku tu produkujesz. Sprzeczność tu widzę. Cała afera jest > o to, iż Lubecki nie poparł twojej partii, wtedy byś siedział cicho i ani pisn > ął. > pewnie dlatego, że nie należę do żadnej ;D > Cóż to mieszkańcy go wybrali niedawno, więc pewnie w większości akceptują dział > ania pana wójta. > a co pytałaś ich o to? > A co do sprzątaczki...Cóż za > > elokwencja...jaki błyskotliwy dowcip.. ;) Przyjmij na wiarę, Guz-ku bo mo > że w > > okolicach Starostwa o tym nie słyszeli, że to gmina odpowiada za stan czy > stości > > w gminie. > > > Zaintrygowało mnie czemuż ty obrońca poprawnej polszczyzny "starostwa" piszesz > dużą literą??? > To z szacunku dla tej instytucji, pełnej wybitnych ;D bezpartyjnych ;DD, apolitycznych fachowców ;D, zatrudnionych po uczciwej i obiektywnej;D ;P procedurze konkursowej.. Cieszę się bardzo, że licznym urzędnikom tegoż Starostwa, niedługo będzie przestronniej w pracy, bo przeniosą się do nowoczesnego gmachu za ledwie 40 milionów złotych. Serce rośnie, bo gdy władzy jest lepiej to i zwykłym obywatelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) Czyż nie Guz_ku? Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 06.10.11, 19:56 pewnie dlatego, że nie należę do żadnej ;D Taaa, a świstak siedzi zawija... To z szacunku dla tej instytucji, pełnej wybitnych ;D bezpartyjnych ;DD, apolit > ycznych fachowców ;D, zatrudnionych po uczciwej i obiektywnej;D ;P procedurze k > onkursowej.. Oj biedaku biedaku, popełniasz okropne błędy ortograficzne i nie umiesz się do tego przyznać? Déjà vu?? Cieszę się bardzo, że licznym urzędnikom tegoż Starostwa, niedługo > będzie przestronniej w pracy, bo przeniosą się do nowoczesnego gmachu za ledwi > e 40 milionów złotych. Wiem, że tacy jak ty najchętniej by uprawiali bicie piany zamiast rozwoju.Wiem, że tacy jak ty nie mają pojęciach o kosztach najmu budynków starostwa. Zatem nie zrozumiesz oczywistych rzeczy i nawet nie próbuje ci tego objaśniać... Za mało lotny jestem... Serce rośnie, bo gdy władzy jest lepiej to i zwykłym oby > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) Czyż nie Guz_ku? Nie wiem co ty z tym guzkiem, uciska ci coś na mózg czy jak?: zwykłym oby > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) Ja wiem, że dla twojej partii to hasło przewodnie, ale plis nie mierz wszystkich tą sama miarą... Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 prawniku czemu wstydzisz sie swojej czerwonej gęby 06.10.11, 20:00 i nie piszesz pod swoim nickiem?:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 06.10.11, 22:02 komuszek22 napisał: > > Za > mało lotny jestem... > > Płeć Ci się zmieniła? ;) > Serce rośnie, bo gdy władzy jest lepiej to i zwykłym oby > > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) Czyż nie Guz_ku? > > Nie wiem co ty z tym guzkiem, uciska ci coś na mózg czy jak?: > zwykłym oby > > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) > > Ja wiem, że dla twojej partii to hasło przewodnie, ale plis nie mierz wszyst > kich tą sama miarą... > > cóżeś się tak na tego prawnika uwzięła? :) wszystkich wyzywasz od prawników ;D na forum echa dnia też jakiegoś chłopinę zwymyślałaś Drogi Guz_ku, jest coś takiego jak numer IP komputera i choćbyś nie wiem jak idiotyczny nick wpisała, to i tak wiadomo, że to ty... :D Twoje ostatnie zdanie jest cudne :))) powiedz mi pliiss... ;D czy każda panienka ze Starostwa tak kaleczy polszczyznę? > Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 07.10.11, 19:48 cóżeś się tak na tego prawnika uwzięła? > :) wszystkich wyzywasz od prawników ;D na forum echa dnia też jakiegoś chłopinę > zwymyślałaś Uznajesz swój nick jako przezwisko?Masz rację, każde wspomnienie takiej gnidy dworskiej jak ty jest obelgą.. > Drogi Guz_ku, jest coś takiego jak numer IP komputera i choćbyś nie wiem jak id > iotyczny nick wpisała, to i tak wiadomo, że to ty... Nie ucz ojca dzieci robić...:P > :D Twoje ostatnie zdanie jest cudne :))) powiedz mi pliiss... ;D czy każ > da panienka ze Starostwa tak kaleczy polszczyznę? > [/i] Zastosuj te swoje rady do siebie. Ty widać jak twój mentor czyli towarzysz Kopyciński nie widzicie belki w swoim oku a dostrzegacie drzazgę u bliźnich. Tak z poprawnym pisaniem, tak z kumoterstwem jakie "tępi" twój chlebodawca. Szkoda, ze ten twój chlebodawca nie widzi jakie przekręty robi SLD- ostanie przykłady: zatrzymanie syna Pana Długosza/ zatrudnienie Barwinka w WK/Zatrudnienie Stępnia w RK. Co Ty na to, co on na to?? Gdybyś was dopuszczono do koryta to pewnie wróciłyby czasy kiedy to towarzysze kradli ile mogli- wyżej opisywałam przykład Lisowkiego i ówczesnej afery. Tacy estecie, to macie we krwi, hamują was jedynie marniutkie notowania polityczne. Ja przyznaje się do swoich poglądów- od lat, od pokoleń moja rodzina jest związana Z PSL. Czemu ty wstydzisz się pisać pod swoim nickiem?Aż taką gnida jesteś?? czemu wstydzisz się swojej przynależności partyjnej?? Twój mentor wcale nie tak dawno pracował w Kasie chorych. Wtedy był uczciwym pracownikiem??No popatrz zapamiętałam go jako wiecznie nieobecnego w pracy, jakieś kampanie zebrania towarzyszy itp. Trzeba wyjątkowo nie mieć honoru by teraz mieć czelność wytykać ludziom błędy które on robił i pewnie jak odpadnie po wyborach )CZEGO MU BARDZO SZCZERZE ŻYCZĘ)???? Aha żabko jakbyś nie wiedział to od 11 lat jestem mężatką. Ty nadal kawaler??:? Nie dziwie się, nie każda kobieta by chciała mieć komunistyczny odpad w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 zapytaj swojego wodza Kopycinskiego jakim 06.10.11, 20:06 cudem w ITD w kielcach pracuje syn syn byłego posła SLD z Kielc. Więcej... kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,10416636,CBA_weszlo_do_inspekcji_drogowej__Trzy_osoby_zatrzymane.html#ixzz1a7XCS5ND Wy czerwoni tylko tzle umiecie- przypomnę Lisowskiego i ca kielecka czerwona kilkę. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Cezary D to 06.10.11, 21:19 syn pana Długosza?? Tego byłego barona kieleckiej komuny?? JEŚLI TAK CO NA TO PAN KOPYCIŃSKI??Prosimy sie ustosunkować, przecież pan tak walczy z nepotyzmem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Kurator Nauczyciel Harcerz Oszukuje - to tyle IP: *.formlessnetworking.net 26.09.11, 20:16 Co tu komentować to jest oszukiwanie wyborców jakby tego nie wytłumaczył efekt ten sam. I TAKI CZŁOWIEK JEST KURATOREM I MOŻE ZOSTAĆ POSŁEM. 9 październik ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kurator Nauczyciel Harcerz Oszukuje - to tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:29 Odpowiedz proszę na czym polega oszustwo. Wykupienie usługi reklamowej w firmie zajmującej się reklamą w sieci to oszustwo ? W takim razie (idąc tym tropem) wykupienie czasu antenowego w TV to też oszustwo, powierzchni (reklamy) w gazecie to oszustwo itp.... Ciekawy tok myślenia, bardzo ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:19 Pan Pietrzczyk praktycznie żadnych informacji na stronie internetowej nie ma - kolorowe zdjęcia to wszystko. Taka strona dla dzieci... niewiadomo jakie to osiągnięcia miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:32 Dla chcącego - jak mówi stare przysłowie. Jest e-mail, telefon. Naprawdę jesteś zainteresowany - napisz, zapytaj. Chciałbyś obietnic i poematów co to zrobił ? Bez problemu znajdziesz w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadam Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:41 Nie dostałam odpowiedzi na maila i sie nie dodzwoniłam, w siecii nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:41 cóż...nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kur...a...tor Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.11, 09:53 kur..... ale kurrrator:) wiocha taka że szok:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 12:39 Gość portalu: kur...a...tor napisał(a): > kur..... ale kurrrator:) wiocha taka że szok:))) Opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.dsl.bell.ca 27.09.11, 17:53 ...niezle sie Pietrzykowi ...popietrzylo....a poszedl ty do budy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abstynent Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zachowuje? IP: 208.89.211.* 27.09.11, 20:15 Czy Lucjan pije alkohol i jak się po nim zachowuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zacho IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.11, 20:48 nie wiem czy w tej platformie nikt nie mysli czy jak?! Przecież nikt nie będzie głosował na człowieka który stosuje prymitywne sztuczki byleby tylko jego gębę obejrzeć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia gęba jaskiniowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 21:27 Jakiś ... taki...dziad .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierozgarnięty Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: 109.169.60.* 27.09.11, 21:34 Nie pomawiajcie Lucjana bo się wkurzy i policjanty będą Was ścigać o 6 rano. A policjant tylko pałką umie walić na oślep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomponik Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 21:54 Tak to czytam i zastanawiam się nad Waszymi ocenami. Akurat znam Lucka osobiście. To bardzo fajny człowiek, życzliwy innym, z dystansem do siebie, więc nie sądzę, żeby kogoś ścigał za krytykę, chociaż pewnie by wolał, żeby to była krytyka uzasadniona. Trzymam za niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łaganowski Ile Lucek płaci za takie wypowiedzi? IP: 109.169.60.* 27.09.11, 22:01 Gość portalu: pomponik napisał(a): > Tak to czytam i zastanawiam się nad Waszymi ocenami. Akurat znam Lucka osobiści > e. To bardzo fajny człowiek, życzliwy innym, z dystansem do siebie, więc nie są > dzę, żeby kogoś ścigał za krytykę, chociaż pewnie by wolał, żeby to była krytyk > a uzasadniona. Trzymam za niego kciuki. Ile Lucek płaci za takie wypowiedzi? chętnie bym dorobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomponik Re: Ile Lucek płaci za takie wypowiedzi? IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 22:36 Polska mentalność: o innych tylko źle lub wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywny.wyborca Peany cd... 27.09.11, 22:46 Gość portalu: pomponik napisał(a): > Polska mentalność: o innych tylko źle lub wcale. Nieprawda, kłamstwo. Wypowiadam się, wypowiadałem się i wypowiadał się będę bardzo pozytywnie na temat Pana Posła Artura Gierady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.11, 18:09 W sejmie to powinni zasiadać ludzie nie tylko życzliwi, ale mający również honor. A honor nie polega na stosowaniu sztuczek z adresami witryn. Po prostu facet się skompromitował. Skoro się podszywa pod gminy niech więc tam zaostanie i będzie dalej życzliwy. Pozdrawia życzliwy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś zgadzam się - skompromitował się! IP: *.dualrack.com 05.10.11, 16:21 zgadzam się - skompromitował się! Gość portalu: Życzliwy napisał(a): > W sejmie to powinni zasiadać ludzie nie tylko życzliwi, ale mający również hono > r. > A honor nie polega na stosowaniu sztuczek z adresami witryn. Po prostu facet si > ę skompromitował. Skoro się podszywa pod gminy niech więc tam zaostanie i będzi > e dalej życzliwy. > Pozdrawia życzliwy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcawas Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: *.vf.kielce.pl 27.09.11, 21:55 ale się lucuś wyrobił - jak majtki w kroku, wypisz wymaluj rasowy polityk, a nie mówiłem jakiś czas temu że więcej stracisz niż zyskasz, było robić swoje a nie cudować światem , miałby kolega szacunek a tak cóż tanich sztuczek trza się chwytać .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k23 Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: 109.169.60.* 28.09.11, 20:13 Gość portalu: wyborcawas napisał(a): > ale się lucuś wyrobił - jak majtki w kroku, wypisz wymaluj rasowy polityk, a ni > e mówiłem jakiś czas temu że więcej stracisz niż zyskasz, było robić swoje a n > ie cudować światem , miałby kolega szacunek a tak cóż tanich sztuczek trza się > chwytać .... Nic o tym Panu nie wiem. Zna ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opowiadaj! Re: Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zacho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 21:36 opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zacho IP: *.xdsl.centertel.pl 02.10.11, 16:55 I czy będzie powtórka: forum.gazeta.pl/forum/w,60,96456472,,Dlaczego_PO_przegralo_z_PiS_em_w_Swietokrzyskiem.html?s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany wybor nie zagłosuję na Lucjana Pietrzczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:10 Zrobiłem błąd w poprzednich wyborach głosując na Lucjana Pietrzczyka, który głosi oderwane od rzeczywistości hasła: "bezinteresowna pomoc" czy "blisko ludzi". Realizacja powyższych haseł wygląda tak, że w ciągu ostatniego roku nie był w stanie odpowiedzieć na żaden mój list treściwie, ani się spotkać... Ja znalazłem trzy kwadranse, aby się ubrać jesienią, wyjść z domu do lokalu wyborczego i zagłosować na trzy osoby w tym Lucka, a Lucek nie znalazł dla mnie ani kwadransa w okresie całego ubiegłego roku... W niedzielnych wyborach "2011" nie powtórzę zeszłorocznego błędu i nie zagłosuję na Lucjana Pietrzczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisiorek Ja nie głosuje na Pietrzczyka - wolę PIS! IP: 173.208.197.* 04.10.11, 19:28 Ja nie głosuje na Pietrzczyka - wolę PIS! Odpowiedz Link Zgłoś