Dodaj do ulubionych

Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z Luc...

26.09.11, 12:26
Miedziana Góra z Pietrzczykiem
Obserwuj wątek
    • spowiednik123456 Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z Luc... 26.09.11, 13:31
      Fajny pomysł Lucjan, tak trzymaj!
    • Gość: Franek Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.xdsl.centertel.pl 26.09.11, 14:01
      Lucjan! Trzeba było od razu wykupić strony www wszystkich gmin i miast naszego województwa:))
      Brawo PO!!!
    • Gość: zdziwiony Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:58
      Brawo wójt Maciej Lubecki. Urzędnik, dysponujący publicznymi pieniędzmi mówi: "Miedziana Góra zawsze jest z marszałkiem województwa" - brawo URZĘDNIKU, brawo.
      Oby więcej takich sytuacji gdzie proste rzeczy pokazują "zależności". Wiecie już mieszkańcy tej gminy jak bezstronnie rozdzielane są wasze pieniądze.
      • Gość: cytat Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:04
        forum.echodnia.eu/na-lucjana-pietrzczyka-warto-glosowac-t132225/
      • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 26.09.11, 21:47
        Brawo wójt Maciej Lubecki. Urzędnik, dysponujący publicznymi pieniędzmi mówi: "
        > Miedziana Góra zawsze jest z marszałkiem województwa" - brawo URZĘDNIKU, brawo.
        A cóż cię tak dziw?Jakiej odpowiedzi byś oczekiwał???

Lubecki wie, że Jarubas to najlepszy wybór z możliwych słusznie zresztą.
        • krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 27.09.11, 17:06
          komuszek22 napisał:
          > Brawo wójt Maciej Lubecki. Urzędnik, dysponujący publicznymi pieniędzmi mówi: "
          > > Miedziana Góra zawsze jest z marszałkiem województwa" - brawo URZĘDNIKU,
          > brawo.
          > A cóż cię tak dziw?Jakiej odpowiedzi byś oczekiwał???
          >
          > Lubecki wie, że Jarubas to najlepszy wybór z możliwych słusznie zresztą.

Lubecki wie, gdzie konfiturki dla rodzinki, w końcu jego żona w Starostwie pracuje, prawda Guz_ek?
          • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 30.09.11, 13:10
            ubecki wie, gdzie konfiturki dla rodzinki, w końcu jego żona w Starostwie prac
            > uje, prawda Guz_ek?

No nie wiedziałem, nie wiedziałam...

powiedz kreciku jakiea odpowiedz by zadowoliła ciebie?Co powinien pan Lubecki odpowiedzieć???
            • krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 01.10.11, 13:13
              komuszek22 napisał:

> No nie wiedziałem, nie wiedziałam...
              >
              > powiedz kreciku jakiea odpowiedz by zadowoliła ciebie?Co powinien pan Lubecki o
              > dpowiedzieć???
              To nie wiesz Gu_zku, kto tam z Tobą w Starostwie pracuje?? ;)
              Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski, które jej mąż potem zatwierdza.
              • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 01.10.11, 21:34
                To nie wiesz Gu_zku, kto tam z Tobą w Starostwie pracuje?? ;)
                > Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski
                > , które jej mąż potem zatwierdza.

No nie wiem, bo ja tam nie pracuje...:) Wiec masz mylne info..

Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski
                > , które jej mąż potem zatwierdza.

Oczywiście, ale jak rozumiem zwróciłeś się w tej sprawie do Pana Lubeckiego?? Na piśmie oczywiście? Czy tylko bijesz pianę za kompa?? Bo tu się nie boisz?:P

• krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 11:32
                  komuszek22 napisał:

> Może Pan Lubecki powinien pochwalić się ile gmina płaci Pani Jarubas za wnioski
                  > > , które jej mąż potem zatwierdza.
                  >
                  >
                  > Oczywiście, ale jak rozumiem zwróciłeś się w tej sprawie do Pana Lubeckiego?? N
                  > a piśmie oczywiście? Czy tylko bijesz pianę za kompa?? Bo tu się nie boisz?:P
                  >
                  Guz_ku drogi, po to, żeby wiedzieć ile Mariola Jarubas bierze od Wójta Lubeckiego za zlecanie jej pisania wniosków unijnych pisać do Wójta nie muszę ;) na stronie Urzędu Gminy w BIPie. A pan Lubecki to strach może budzić najwyżej u swoich urzędników. Zresztą, to nie mój cyrk i nie moje małpy.. ;)
                  • krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 11:34
                    > Guz_ku drogi, po to, żeby wiedzieć ile Mariola Jarubas bierze od Wójta Lubeckie
                    > go za zlecanie jej pisania wniosków unijnych pisać do Wójta nie muszę ;) na str
                    > onie Urzędu Gminy w BIPie są uchwały budżetowe a i sprawozdania z wykonania budżetu też są dostępne. A pan Lubecki to strach może budzić najwyżej u swoic
                    > h urzędników. Zresztą, to nie mój cyrk i nie moje małpy.. ;)
                    • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 12:19
                      > Guz_ku drogi, po to, żeby wiedzieć ile Mariola Jarubas bierze od Wójta Lu
                      > beckie
                      > > go za zlecanie jej pisania wniosków unijnych pisać do Wójta nie muszę ;)
                      > na str
                      > > onie Urzędu Gminy w BIPie są uchwały budżetowe a i sprawozdania z wykonan
                      > ia budżetu też są dostępne. A pan Lubecki to strach może budzić najwyżej u swoi
                      > c

Weżze zalinkuj bądz tak miły...Bo mi szkoda czasu an szukanie tego. A ty widac nie amsz lepszego zajęcia to wklej...:
                      • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 12:21
                        Jeszce dwie kwestie- jakaz to odpowiedz by zadowliła ciebie??
                        Ze za kim będzie gmina MG??

I jak byś się nie bał to bys sie pdopsiała nazwiskiem, a ty kryjesz się za nickiem...:) Więc nie wmawiaj nikomu, żęś tak odważny.
                        • krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 15:51
                          komuszek22 napisał:

> Jeszce dwie kwestie- jakaz to odpowiedz by zadowliła ciebie??
                          > Ze za kim będzie gmina MG??
                          >
                          > I jak byś się nie bał to bys sie pdopsiała nazwiskiem, a ty kryjesz się za nick
                          > iem...:) Więc nie wmawiaj nikomu, żęś tak odważny.

może naucz się najpierw po polsku pisać
                          Zadowoliłby mnie tylko brak odpowiedzi wójta, bo psim wójcim obowiązkiem jest dbanie o to, żeby śmieci się po gminie nie walały i drogi równe były, a nie deklarowanie w imieniu mieszkańców miłości do jakiegoś tam Pana Jarubasa, Pietrzczyka czy innego jegomościa, którego morda ozdabia wszystkie drzewa w okolicy. Jak się chce wywdzięczyć Jarubasowi za robotę dla żony to niech Pan Lubecki bierze jego ulotki i po pracy rozdaje po sąsiadach.
                          Zadowolona z odpowiedzi? ;)
                          • Gość: edek Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 16:01
                            krecik.1 napisał:
                            > Pietrzczy
                            > ka czy innego jegomościa, którego morda ozdabia wszystkie drzewa w okolicy. Jak
                            > się chce wywdzięczyć Jarubasowi za robotę dla żony to niech Pan Lubecki bierze
                            > jego ulotki i po pracy rozdaje po sąsiadach.
                            > Zadowolona z odpowiedzi? ;)

Kaleczą drzewa na prowincji plakatami przybitymi gwoździami.
                          • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 02.10.11, 19:25
                            Fakt, najwazniesjza ejst literwówka.
                            Zadowoliłby mnie tylko brak odpowiedzi wójta, bo psim wójcim obowiązkiem jest d
                            > banie o to, żeby śmieci się po gminie nie walały i drogi równe były, a nie dekl
                            > arowanie w imieniu mieszkańców miłości do jakiegoś tam Pana Jarubasa, Pietrzczy
                            > ka czy innego jegomościa, którego morda ozdabia wszystkie drzewa w okolicy.

Pomyliły ci się role - o sprzątnie to dba sprzątaczka. Poza tym jak najbardziej pan wójt ma prawo do swoich preferencji politycznych - ZRESZTĄ BARDZO SŁUSZNYCH.

Masz zastrzeżenia do funkcjonowania urzędu? Do dbałości o potrzeby mieszkańców?

Aha, jak już pouczasz mnie, weź pod uwagę, że zdanie zaczyna się wielką literą.

> się chce wywdzięczyć Jarubasowi za robotę dla żony to niech Pan Lubecki bierze
                            > jego ulotki i po pracy rozdaje po sąsiadach.
                            > Zadowolona z odpowiedzi? ;)
                            • krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 03.10.11, 07:52
                              komuszek22 napisał:
                              > Pomyliły ci się role - o sprzątnie to dba sprzątaczka. Poza tym jak najbardzie
                              > j pan wójt ma prawo do swoich preferencji politycznych - ZRESZTĄ BARDZO SŁUSZNY
                              > CH.
                              pomyliły Ci się role Guz_ku. Pan Lubecki może mieć jakiekolwiek preferencje polityczne, zresztą wali mnie jakie. A pan Wójt Lubecki ma swoje preferencje zostawić w chałupie, bo nie za to mu mieszkańcy płacą.. A co do sprzątaczki...Cóż za elokwencja...jaki błyskotliwy dowcip.. ;) Przyjmij na wiarę, Guz-ku bo może w okolicach Starostwa o tym nie słyszeli, że to gmina odpowiada za stan czystości w gminie.
                              • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 05.10.11, 17:07
                                pomyliły Ci się role Guz_ku. Pan Lubecki może mieć jakiekolwiek preferencje pol
                                > ityczne, zresztą wali mnie jakie.

No wali a tak się biedaku tu produkujesz. Sprzeczność tu widzę. Cała afera jest o to, iż Lubecki nie poparł twojej partii, wtedy byś siedział cicho i ani pisnął.

A pan Wójt Lubecki ma swoje preferencje zosta
                                > wić w chałupie, bo nie za to mu mieszkańcy płacą..

Cóż to mieszkańcy go wybrali niedawno, więc pewnie w większości akceptują działania pana wójta.

A co do sprzątaczki...Cóż za
                                > elokwencja...jaki błyskotliwy dowcip.. ;) Przyjmij na wiarę, Guz-ku bo może w
                                > okolicach Starostwa o tym nie słyszeli, że to gmina odpowiada za stan czystości
                                > w gminie.

Zaintrygowało mnie czemuż ty obrońca poprawnej polszczyzny "starostwa" piszesz dużą literą???

• krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 05.10.11, 22:27
                                  komuszek22 napisał:
                                  > No wali a tak się biedaku tu produkujesz. Sprzeczność tu widzę. Cała afera jest
                                  > o to, iż Lubecki nie poparł twojej partii, wtedy byś siedział cicho i ani pisn
                                  > ął.
                                  > pewnie dlatego, że nie należę do żadnej ;D

> Cóż to mieszkańcy go wybrali niedawno, więc pewnie w większości akceptują dział
                                  > ania pana wójta.
                                  > a co pytałaś ich o to?
                                  > A co do sprzątaczki...Cóż za
                                  > > elokwencja...jaki błyskotliwy dowcip.. ;) Przyjmij na wiarę, Guz-ku bo mo
                                  > że w
                                  > > okolicach Starostwa o tym nie słyszeli, że to gmina odpowiada za stan czy
                                  > stości
                                  > > w gminie.
                                  >
                                  >
                                  > Zaintrygowało mnie czemuż ty obrońca poprawnej polszczyzny "starostwa" piszesz
                                  > dużą literą???
                                  >
                                  To z szacunku dla tej instytucji, pełnej wybitnych ;D bezpartyjnych ;DD, apolitycznych fachowców ;D, zatrudnionych po uczciwej i obiektywnej;D ;P procedurze konkursowej.. Cieszę się bardzo, że licznym urzędnikom tegoż Starostwa, niedługo będzie przestronniej w pracy, bo przeniosą się do nowoczesnego gmachu za ledwie 40 milionów złotych. Serce rośnie, bo gdy władzy jest lepiej to i zwykłym obywatelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) Czyż nie Guz_ku?
                                  • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 06.10.11, 19:56
                                    pewnie dlatego, że nie należę do żadnej ;D

Taaa, a świstak siedzi zawija...

To z szacunku dla tej instytucji, pełnej wybitnych ;D bezpartyjnych ;DD, apolit
                                    > ycznych fachowców ;D, zatrudnionych po uczciwej i obiektywnej;D ;P procedurze k
                                    > onkursowej..

Oj biedaku biedaku, popełniasz okropne błędy ortograficzne i nie umiesz się do tego przyznać?
                                    Déjà vu??

Cieszę się bardzo, że licznym urzędnikom tegoż Starostwa, niedługo
                                    > będzie przestronniej w pracy, bo przeniosą się do nowoczesnego gmachu za ledwi
                                    > e 40 milionów złotych.

Wiem, że tacy jak ty najchętniej by uprawiali bicie piany zamiast rozwoju.Wiem, że tacy jak ty nie mają pojęciach o kosztach najmu budynków starostwa. Zatem nie zrozumiesz oczywistych rzeczy i nawet nie próbuje ci tego objaśniać... Za mało lotny jestem...

Serce rośnie, bo gdy władzy jest lepiej to i zwykłym oby
                                    > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) Czyż nie Guz_ku?

Nie wiem co ty z tym guzkiem, uciska ci coś na mózg czy jak?:
                                    zwykłym oby
                                    > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;)

Ja wiem, że dla twojej partii to hasło przewodnie, ale plis nie mierz wszystkich tą sama miarą...

• komuszek22 prawniku czemu wstydzisz sie swojej czerwonej gęby 06.10.11, 20:00
                                      i nie piszesz pod swoim nickiem?:):):)
                                    • krecik.1 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 06.10.11, 22:02
                                      komuszek22 napisał:

>
                                      > Za
                                      > mało lotny jestem...
                                      >

> Płeć Ci się zmieniła? ;)
                                      > Serce rośnie, bo gdy władzy jest lepiej to i zwykłym oby
                                      > > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;) Czyż nie Guz_ku?
                                      >
                                      > Nie wiem co ty z tym guzkiem, uciska ci coś na mózg czy jak?:
                                      > zwykłym oby
                                      > > watelom czasem skapnie jakiś ochłap ;)
                                      >
                                      > Ja wiem, że dla twojej partii to hasło przewodnie, ale plis nie mierz wszyst
                                      > kich tą sama miarą...

>
                                      > cóżeś się tak na tego prawnika uwzięła?
                                      :) wszystkich wyzywasz od prawników ;D na forum echa dnia też jakiegoś chłopinę zwymyślałaś
                                      Drogi Guz_ku, jest coś takiego jak numer IP komputera i choćbyś nie wiem jak idiotyczny nick wpisała, to i tak wiadomo, że to ty...
                                      :D Twoje ostatnie zdanie jest cudne :))) powiedz mi pliiss... ;D czy każda panienka ze Starostwa tak kaleczy polszczyznę?

>
                                      • komuszek22 Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L 07.10.11, 19:48
                                        cóżeś się tak na tego prawnika uwzięła?
                                        > :) wszystkich wyzywasz od prawników ;D na forum echa dnia też jakiegoś chłopinę
                                        > zwymyślałaś

Uznajesz swój nick jako przezwisko?Masz rację, każde wspomnienie takiej gnidy dworskiej jak ty jest obelgą..

> Drogi Guz_ku, jest coś takiego jak numer IP komputera i choćbyś nie wiem jak id
                                        > iotyczny nick wpisała, to i tak wiadomo, że to ty...

Nie ucz ojca dzieci robić...:P

> :D Twoje ostatnie zdanie jest cudne :))) powiedz mi pliiss... ;D czy każ
                                        > da panienka ze Starostwa tak kaleczy polszczyznę?
                                        > [/i]

Zastosuj te swoje rady do siebie. Ty widać jak twój mentor czyli towarzysz Kopyciński nie widzicie belki w swoim oku a dostrzegacie drzazgę u bliźnich. Tak z poprawnym pisaniem, tak z kumoterstwem jakie "tępi" twój chlebodawca. Szkoda, ze ten twój chlebodawca nie widzi jakie przekręty robi SLD- ostanie przykłady: zatrzymanie syna Pana Długosza/ zatrudnienie Barwinka w WK/Zatrudnienie Stępnia w RK.

Co Ty na to, co on na to??

Gdybyś was dopuszczono do koryta to pewnie wróciłyby czasy kiedy to towarzysze kradli ile mogli- wyżej opisywałam przykład Lisowkiego i ówczesnej afery. Tacy estecie, to macie we krwi, hamują was jedynie marniutkie notowania polityczne.

Ja przyznaje się do swoich poglądów- od lat, od pokoleń moja rodzina jest związana Z PSL. Czemu ty wstydzisz się pisać pod swoim nickiem?Aż taką gnida jesteś?? czemu wstydzisz się swojej przynależności partyjnej??

Twój mentor wcale nie tak dawno pracował w Kasie chorych. Wtedy był uczciwym pracownikiem??No popatrz zapamiętałam go jako wiecznie nieobecnego w pracy, jakieś kampanie zebrania towarzyszy itp. Trzeba wyjątkowo nie mieć honoru by teraz mieć czelność wytykać ludziom błędy które on robił i pewnie jak odpadnie po wyborach )CZEGO MU BARDZO SZCZERZE ŻYCZĘ)????

Aha żabko jakbyś nie wiedział to od 11 lat jestem mężatką.
                                        Ty nadal kawaler??:?
                                        Nie dziwie się, nie każda kobieta by chciała mieć komunistyczny odpad w domu.
                                  • komuszek22 zapytaj swojego wodza Kopycinskiego jakim 06.10.11, 20:06
                                    cudem w ITD w kielcach pracuje syn syn byłego posła SLD z Kielc.

Więcej... kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,10416636,CBA_weszlo_do_inspekcji_drogowej__Trzy_osoby_zatrzymane.html#ixzz1a7XCS5ND

Wy czerwoni tylko tzle umiecie- przypomnę Lisowskiego i ca kielecka czerwona kilkę.
                                    • komuszek22 Cezary D to 06.10.11, 21:19
                                      syn pana Długosza?? Tego byłego barona kieleckiej komuny??

JEŚLI TAK CO NA TO PAN KOPYCIŃSKI??Prosimy sie ustosunkować, przecież pan tak walczy z nepotyzmem:P
    • Gość: Wyborca Kurator Nauczyciel Harcerz Oszukuje - to tyle IP: *.formlessnetworking.net 26.09.11, 20:16
      Co tu komentować to jest oszukiwanie wyborców jakby tego nie wytłumaczył efekt ten sam.
      I TAKI CZŁOWIEK JEST KURATOREM I MOŻE ZOSTAĆ POSŁEM.
      9 październik ??????????????
      • Gość: ciekawy Re: Kurator Nauczyciel Harcerz Oszukuje - to tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:29
        Odpowiedz proszę na czym polega oszustwo. Wykupienie usługi reklamowej w firmie zajmującej się reklamą w sieci to oszustwo ? W takim razie (idąc tym tropem) wykupienie czasu antenowego w TV to też oszustwo, powierzchni (reklamy) w gazecie to oszustwo itp.... Ciekawy tok myślenia, bardzo ciekawy...
    • Gość: x Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:19
      Pan Pietrzczyk praktycznie żadnych informacji na stronie internetowej nie ma - kolorowe zdjęcia to wszystko. Taka strona dla dzieci... niewiadomo jakie to osiągnięcia miał
      • Gość: y Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:32
        Dla chcącego - jak mówi stare przysłowie. Jest e-mail, telefon. Naprawdę jesteś zainteresowany - napisz, zapytaj. Chciałbyś obietnic i poematów co to zrobił ? Bez problemu znajdziesz w sieci.
        • Gość: odpowiadam Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:41
          Nie dostałam odpowiedzi na maila i sie nie dodzwoniłam, w siecii nie mogę znaleźć.
          • Gość: y Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:41
            cóż...nic dodać, nic ująć
            • Gość: kur...a...tor Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.11, 09:53
              kur..... ale kurrrator:) wiocha taka że szok:)))
              • Gość: ziemek Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 12:39
                Gość portalu: kur...a...tor napisał(a):
                > kur..... ale kurrrator:) wiocha taka że szok:)))

Opowiadaj!
                • Gość: Filip Re: Kandydaci kontra gminy. Kto naprawdę jest z L IP: *.dsl.bell.ca 27.09.11, 17:53
                  ...niezle sie Pietrzykowi ...popietrzylo....a poszedl ty do budy....
                  • Gość: abstynent Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zachowuje? IP: 208.89.211.* 27.09.11, 20:15
                    Czy Lucjan pije alkohol i jak się po nim zachowuje?
                    • Gość: Sławek Re: Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zacho IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.11, 20:48
                      nie wiem czy w tej platformie nikt nie mysli czy jak?! Przecież nikt nie będzie głosował na człowieka który stosuje prymitywne sztuczki byleby tylko jego gębę obejrzeć:))
                      • Gość: babcia gęba jaskiniowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 21:27
                        Jakiś ... taki...dziad ..
                        • Gość: nierozgarnięty Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: 109.169.60.* 27.09.11, 21:34
                          Nie pomawiajcie Lucjana
                          bo się wkurzy i policjanty będą Was ścigać o 6 rano.
                          A policjant tylko pałką umie walić na oślep.
                          • Gość: pomponik Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 21:54
                            Tak to czytam i zastanawiam się nad Waszymi ocenami. Akurat znam Lucka osobiście. To bardzo fajny człowiek, życzliwy innym, z dystansem do siebie, więc nie sądzę, żeby kogoś ścigał za krytykę, chociaż pewnie by wolał, żeby to była krytyka uzasadniona. Trzymam za niego kciuki.
                            • Gość: Łaganowski Ile Lucek płaci za takie wypowiedzi? IP: 109.169.60.* 27.09.11, 22:01
                              Gość portalu: pomponik napisał(a):
                              > Tak to czytam i zastanawiam się nad Waszymi ocenami. Akurat znam Lucka osobiści
                              > e. To bardzo fajny człowiek, życzliwy innym, z dystansem do siebie, więc nie są
                              > dzę, żeby kogoś ścigał za krytykę, chociaż pewnie by wolał, żeby to była krytyk
                              > a uzasadniona. Trzymam za niego kciuki.

Ile Lucek płaci za takie wypowiedzi? chętnie bym dorobił!
                              • Gość: pomponik Re: Ile Lucek płaci za takie wypowiedzi? IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 22:36
                                Polska mentalność: o innych tylko źle lub wcale.
                                • obiektywny.wyborca Peany cd... 27.09.11, 22:46
                                  Gość portalu: pomponik napisał(a):
                                  > Polska mentalność: o innych tylko źle lub wcale.

Nieprawda, kłamstwo. Wypowiadam się, wypowiadałem się i wypowiadał się będę bardzo pozytywnie na temat Pana Posła Artura Gierady.
                            • Gość: Życzliwy Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.11, 18:09
                              W sejmie to powinni zasiadać ludzie nie tylko życzliwi, ale mający również honor.
                              A honor nie polega na stosowaniu sztuczek z adresami witryn. Po prostu facet się skompromitował. Skoro się podszywa pod gminy niech więc tam zaostanie i będzie dalej życzliwy.
                              Pozdrawia życzliwy:))
                              • Gość: adaś zgadzam się - skompromitował się! IP: *.dualrack.com 05.10.11, 16:21
                                zgadzam się - skompromitował się!

Gość portalu: Życzliwy napisał(a):
                                > W sejmie to powinni zasiadać ludzie nie tylko życzliwi, ale mający również hono
                                > r.
                                > A honor nie polega na stosowaniu sztuczek z adresami witryn. Po prostu facet si
                                > ę skompromitował. Skoro się podszywa pod gminy niech więc tam zaostanie i będzi
                                > e dalej życzliwy.
                                > Pozdrawia życzliwy:))
                          • Gość: wyborcawas Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: *.vf.kielce.pl 27.09.11, 21:55
                            ale się lucuś wyrobił - jak majtki w kroku, wypisz wymaluj rasowy polityk, a nie mówiłem jakiś czas temu że więcej stracisz niż zyskasz, było robić swoje a nie cudować światem , miałby kolega szacunek a tak cóż tanich sztuczek trza się chwytać ....
                            • Gość: k23 Re: Political-Mister Miedziana Góra 2011 IP: 109.169.60.* 28.09.11, 20:13
                              Gość portalu: wyborcawas napisał(a):
                              > ale się lucuś wyrobił - jak majtki w kroku, wypisz wymaluj rasowy polityk, a ni
                              > e mówiłem jakiś czas temu że więcej stracisz niż zyskasz, było robić swoje a n
                              > ie cudować światem , miałby kolega szacunek a tak cóż tanich sztuczek trza się
                              > chwytać ....

Nic o tym Panu nie wiem. Zna ktoś?
                      • Gość: opowiadaj! Re: Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zacho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 21:36
                        opowiadaj!
                        • Gość: Ziomal Re: Czy Lucjan pije alkohol i jak się ponim zacho IP: *.xdsl.centertel.pl 02.10.11, 16:55
                          I czy będzie powtórka:
                          forum.gazeta.pl/forum/w,60,96456472,,Dlaczego_PO_przegralo_z_PiS_em_w_Swietokrzyskiem.html?s=0
                          • Gość: rozczarowany wybor nie zagłosuję na Lucjana Pietrzczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:10
                            Zrobiłem błąd w poprzednich wyborach głosując na Lucjana Pietrzczyka, który głosi oderwane od rzeczywistości hasła: "bezinteresowna pomoc" czy "blisko ludzi". Realizacja powyższych haseł wygląda tak, że w ciągu ostatniego roku nie był w stanie odpowiedzieć na żaden mój list treściwie, ani się spotkać... Ja znalazłem trzy kwadranse, aby się ubrać jesienią, wyjść z domu do lokalu wyborczego i zagłosować na trzy osoby w tym Lucka, a Lucek nie znalazł dla mnie ani kwadransa w okresie całego ubiegłego roku... W niedzielnych wyborach "2011" nie powtórzę zeszłorocznego błędu i nie zagłosuję na Lucjana Pietrzczyka.
    • Gość: pisiorek Ja nie głosuje na Pietrzczyka - wolę PIS! IP: 173.208.197.* 04.10.11, 19:28
      Ja nie głosuje na Pietrzczyka - wolę PIS!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka