Gość: marcellus IP: *.westside.kielce.pl 18.06.04, 21:25 jak widac w Polsce sa chore urzedy ,urzednicy i caly ten zasrany ustroj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !@#$%^&*()_+| Czy pijany to Andrzej Głu...ski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
demokrat Re: Czy pijany to Andrzej Głu...ski? 18.06.04, 22:11 Pijany? - mie się wydaje, że raczej meteopata z pomrocznością czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Opijali? 18.06.04, 22:44 Może opijał z Andrzejem Markiem Łachem zwycięstwo Siekierskiego? Bo Pan Andrzej Marek Łach był szefem biura wyborczego PSL. Pan Łach zajmował się swoimi partyjnymi obowiązkami także w czasie, który winien poświęcić na pracę w NFZ. Jest także drugi wariant. Może Pan Andrzej Marek Łach obronił pracę magisterską?! Oczywiście, jeżeli znalazł kogoś, kto napisał :) A tak nawiasem, to Andrzej G. musi być wysoko ustawiony w partyjnej nomenklaturze NFZ skoro przełożeni poprosili, aby poszedł się przespać zamiast od razu potwierdzić, że się upił w pracy i wezwać policję. Ciekawe, z kim z „górki” NFZ pił Andrzej G.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Opijali? IP: *.client.comcast.net 18.06.04, 23:05 picie picie i jeszcze raz picie.w pracy obojetnie gdzie w sadzie na policj itd.u nas jest to mozliwe poniewaz panuja uklady.i tak juz pozostanie.ludzie wierza ze jak ktos skonczyl szkole to jest to ktos lepszy.prawda jest taka ze ci po studiach dlubia w nosie pierdza nie myja sie nie zmieniaja bielizny ot po prostu sa zwyklym bydlem z tym ze nami rzadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gorsząca awantura w Narodowym Funduszu Zdrowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 11:30 Widocznie nie mozna po trzezwemu zniesc tego, co sie dzieje w NFZ. Szkoda, ze - jako podatnik - ja tez jestem fundatorem i sponsorem takich imprez. I nawet wystepow artystycznych poimprezowych. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Gorsząca awantura w Narodowym Funduszu Zdrowi IP: *.pu.kielce.pl 19.06.04, 12:37 To nic nadzwyczajnego. wyrabiałem ostatnio dowód osobisty w UM. Urzędniczka była agresywna bez powodu wobec młodych ludzi stojących pod pokojem. Dla tych dzieci to jest nader czesto pierwszy kontakt z urzędem. A potem dziwimy się, że młodzież jest agresywna. Czy jest jakiś nadzór nad urzednikami, czy poinformowano ich, że powinni być uprzejmi dla petentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: Gorsząca awantura w Narodowym Funduszu Zdrowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 20:35 dlaczego urzędnik nie może się nawalić w pracy, przecież go biedaczka wszyscy stresują, nie ma bankietu w Wieliczce, zbyt duże zarobki, zobaczcie jak za nasze skłaki sobie biura odpieprzyli a matki z dziećmi walczą o kilka zł zasiłku. SKANDAL. Już bydło winno wylecieć z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gorsząca awantura w Narodowym Funduszu Zdrowi IP: *.globit / 217.98.57.* 19.06.04, 23:12 Jak to grozi mu dyscyplinarne zwolnienie? On już nie powinien tam pracować, ale ta firma to ostoja cwaniaków, przykład: Kopyciński. I co mu zrobicie? Najwyżej nagana ustna Michałkiewicza. Tak ja w PZPR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demokrat Re: Gorsząca awantura w Narodowym Funduszu Zdrowi 20.06.04, 09:02 Co sie czepiasz Kopycińskiego! Gwiazdor już nie pracuje Narodowym Funduszu Zdrowia, tylko w Agencji Rynku Rolnego jako wicedyrektor od czegośtam. Ciszej nad tą trumną!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Grozi mu dyscyplinarne zwolnienie. 20.06.04, 11:10 "...Grozi mu dyscyplinarne zwolnienie..." A Pan Premier III Rzeczypospolitej Leszek Milllller odniósł sukces gospodarczy ! odezedł i otrzymał kilkusettysięczną odprawę ! jestem dumny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rAfal Re: Gorsząca awantura w Narodowym Funduszu Zdrowi IP: *.westside.kielce.pl 20.06.04, 20:26 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Odpowiedz Link Zgłoś