gielenia 24.06.04, 08:19 jak w temacie, mozecie kogos polecic??? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gielenia dodam 24.06.04, 08:38 wiem ze jest juz watek na ten temat - ale w sumie to nie wiem ktory z wymienionych jest dobry, bo Wasze opinie sa rozne;) a ja szukam raczej nie neurologa-rehabilitanta, a neurologa ktory jest specjalista w wadach mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
budziocha Re: poszukuje dobrego neurologa dzieciecego w Kie 28.07.04, 17:54 polecam dr Adamczyka przyjmuje na przychodni na Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: poszukuje dobrego neurologa dzieciecego w Kie 29.07.04, 13:57 A ja go nie polecam, bo u mojej siostreznicy olał Chorbe i dziecko znalazło sie w szpitalu z wykrzywieniem jednej strony buzi. Mnie zresztą tez kiedys potraktował bardzo olewjąco i kazał mi sie leczyc, bo sie moje dziecko zanosiło. Zapytam sie o dobrego neurologa. Odpowiedz Link Zgłoś
gielenia Re: poszukuje dobrego neurologa dzieciecego w Kie 30.07.04, 04:23 chodze pryw do dr Piotrowicz, ta druga Gniatkowska-Nowakowska olala zupelnie wynik USG glowy mojego synka /ktore nie jest najlepsze/ i panstw. mielismy przyjsc zgodnie z terminem tj za 1,5mca bo tyle sie czeka na wizyte w przych. na Wojska Polskiego Ale i tak mam mieszane uczucia - chyba w Kielcach nie ma dobrych tj bdb specjalistow w tej dziedzinie /mam na mysli juz powazniejsze problemy neurologiczne - u dzieci oczywiscie/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: poszukuje dobrego neurologa dzieciecego w Kie 30.07.04, 12:13 No własnie moze pomyśl o lekarzach w Centrum Zdrowia Dziecka, albo Prokocim-tam wiem ze jest super neurologia dziecieca. O dr. Piotrowicz słyszałam pochlebne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś