lumpior 02.07.12, 20:45 Który prezydent ...ważniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 20:51 No i widzicie gdzie WEL ma kielczan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 21:02 Nie trzeba być intelektualistą, żeby pracować w Urzędzie Wojewódzkim. Ale są pewne granice. Ktoś kto wysyła zaproszenia i po trzech dniach stwierdza: "Nikt nam nie zgłaszał, że zaproszenie nie dotarło" powinien pracować w Zieleni Miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sid1 Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 21:25 Przesyłki są rejestrowane w nowym systemie za to stwierdzenie o źle działającej Poczcie Polskiej szykujcie się w urzędzie na odszkodowania, może ta Pani zapłaci ze swojej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzu Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 21:34 Ja zglaszam, ze do mnie zaproszenie nie dotarlo, halo, halo! Ale to pani radna Agata, ta co to sie czuje oszukana po aferze z przejeciem ksiegarni na Sienkiewce za pol darmo. Znowu sie bidula nie zorientowala.... Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Co za buc... 02.07.12, 21:26 Gdyby moj pracownik tak sie tlumaczyl, dlugo by nie popracowal... wez sie chlopie do roboty, za co ci placimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
easy.przemo Re: Co za buc... 02.07.12, 21:39 płacić płacimy, ale jak to w urzędzie bywa wiele pracowników ma tzw. plecy i to plecy decydują czy pracownik zostanie wywalony na zbity pysk. Po takim śmiesznym tłumaczeniu nie sądzę aby musiał się o to martwić o swoją posadę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwne Re: Co za buc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 21:42 To co mówi rzecznik wojewody jest skandaliczne. Lubawski jaki by nie był ale jest urzędującym prezydentem Kielc. Wysyłanie zaproszenia pocztą z urzędu do urzędu oddalonych od siebie o kilkaset metrów jest kpiną. Widocznie ktoś nie chciał żeby Lubawski tam był i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goćś Re: Co za buc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 22:18 Takich "intelektualistów " jak ci z PO w administracji kieleckiej nie było przez kilkadziesiąt lat, tam jak nie ze sklepu, to z bazaru, to z kasy biletowej z dworcam, to z brygady remontowej, to jakiś bezxrobotny z emigracji ,to z hurtowni, to jakaś kochanka od kochanka rozwodnika, działacza za dyche, to jakis alkoholik - jakość jak cholera , nie ubliżając nikomu bo moze gdzieś cos trafi sie porządnego ale jak sie patrzy to najczęściej nie mające nic do powiedzenia tyly Odpowiedz Link Zgłoś
ochujek Ale pueblo! 02.07.12, 21:41 Co się czepiać. Co klasa to klasa. Katolik wie jak się zachować. Gdyby się spotkał, dopiero byłoby krytykowania. Czy listy od biskupa dochodzą do ratusza w terminie? Tak się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahoj Wieczorem przecież był koncert na kadzielni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.12, 21:44 Trudno było pogodzić i wizytę jaiekoś tam prezydenta i ważny występ transmitowany na cała RP w którym całkiem przypadkiem mogły pokazać nas kamery Odpowiedz Link Zgłoś
pindrals Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydentem... 02.07.12, 22:00 Zaproszenie nie doszło? Przecież każda gazeta trąbiła kilka dni wcześniej o wizycie prezydeckiej w Kielcach. Wiedziała o tym i policja i inne służby. dziwnym trafem tylko Urząd Miasta nie wiedział? To skandal, że władz miejskich nie było w chwili przybycia do Kielc Prezydenta Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharz Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 22:04 A ty jak nie masz zaproszenia na obiad o którym wszyscy wiedzą to wchodzisz i siadasz do stołu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 22:26 Nie chciał, to nie był. Proste. Teraz wymyśla powody, bo zrozumiał, że dowalił do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAŚ Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: 194.181.133.* 02.07.12, 22:53 Przecież Lubawski jest w/g jego mniemania ważniejszy od Pana Prezydenta RP Bronisława Komorowskiego. To jest żałosne jak kielczanie mogą takiego ignoranta wybierać na swojego prezydenta. Dalej tak brnijcie i dalej go wybierajcie a będzie się z Was śmiała nie tylko Polska ale cała Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peło Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.12, 23:13 Władza warszawska ma w d...... Lubawskiego i poniża go na każdym kroku. To odwet za jego sympatie do Pisu do Ryczana który jest symbolem ciemnogrodu. Przez tego typa tracimy wszystko,nie ma dla nas inwestycji, pieniędzy na drogi,szkoły itp. Trzeba się go natychmiast pozbyć dla naszego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: 213.77.117.* 03.07.12, 08:58 Prezydent Kielc zasługuje na pochwałę zachował się jak mąż stanu , nieproszony nie idzie na spotkanie z gajowym a tak słabych urzędników jak donaldionioludki to jeszcze nie było nawet w powojennej Polsce , zdolni są tylko do ośmieszania , kpin, wyszydzania Polski i Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 09:56 Wiem, że jest upał, dlatego bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjan Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.kielce.vectranet.pl 08.07.12, 19:54 tak bezdennej wypowiedzi nie czytałem od lat- jak masz chorobe o nazwie "wrodzony brak mózgu"- to poproś o przeszczepod komara- bedziesz miał cos do powiedzenia - zakończe jednym słowem - nazwą choroby - KRETYN Odpowiedz Link Zgłoś
pindrals Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent 02.07.12, 23:14 Wizyty takiej rangi państwowej to nie obiad z zaproszeniami. Nie ma co porównywać. Zupełnie inne kwestie. Prezydent miasta powinien witać prezydenta państwa. Tu nie ma miejsca na niedopatrzenia, tłumaczenia, że poczta nie doszła itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 05:39 kiedyś za wszystko winny był kowal a zawsze wieszali cygana. Kowali jak na lekarstwo więc padło na listonosza. Odpowiedz Link Zgłoś
dejtrejder Łyk-end miał chłopina... 02.07.12, 23:08 a wy się czepiacie :) Przecie żaden urzędas w łyk-endy pracował nie będzie. Widzieliście Komorowskiego? Jak on się czuł w tym garniturku w upał 40 stopniowy? W taką pogodę mu się nadgodziny trafiły :) Nasz włodarz był sprytniejszy i łyk-end spędził w krótkim rękawku :) Ja też bym się wymigał i zaproszenia nie odebrał... Odpowiedz Link Zgłoś
lechoo Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydentem... 02.07.12, 23:13 Może jednak dotarło na czas, tylko ktoś w Urzędzie stwierdził: "Nie będzie mi byle nauczyciel historii mówił kiedy i gdzie mam przychodzić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 23:27 Stary numer prezydenta i jego ekipy: olewać zaproszenia od mieszkańców. Teraz widzę, że prezydent olewa też zaproszenia od Prezydenta Polski. Pogratulować samopoczucia. Był taki film "Mania wielkości", a w nim scena schlebiania (1.22 - 2.23 min.). Tak to chyba jest w ratuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala nie ma litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 23:35 Nie ma litości w POlityce miłości! Zaproszenie zostało wysłane tak aby nie dotarło do adresata, tow. Wojda Agata czujna na odcinku propagando-informacyjno-przykrywczym, znalazła winnego: fatalną Pocztę Polską, pewnie zarządzaną przez ciemnogród nienawistny. W ten sposób gospodarska wizyta hrabiego przebiegała w radosnej, miłośnej atmosferze chłopsko-POstępackiej. Dobrze odżywiony, dorodny prezydent był znakomitą ozdobą straganów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: nie ma litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 23:37 Moze sie bał, że go porazi gorąc odbity od betonowej patelni? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: nie ma litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 23:48 WSI sPOkojna, WSI wesoła, któż was w kłamstwach przebić zdoła!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia olewajmy wojta IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 07:44 olewajmy wójta, proszę nbie przychodzić na inaugurację roku akademickiego, bo będę buczał, ża co przepraszam rektora.To przykład jak realizuje się wskazania ideologicznego przywódcy PiS , który nienawidzi prezydenta RP.Chyba szwagier za daleko sie posunął w swojej nienawiści do kraju. Jak kazal tak wójt zrobił. Nie widział- wiedział, po gazety od dawna pisały a teraz głupa rżnie. Zresztą nnie musi tego robić, u niego rżnięcie głupa to naturalne. Szkoda Kielc- ale same tego chciały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nie ma litości IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 08:16 Wiem, że nienawidzisz PO. Myślę, że jest to jakiś rodzaj obsesji. Pewnie uważasz, że rację ma Jarosław, który jest bez skazy. Ja tak jednak nie myślę (pamiętam PC i wszystkie historie z nieruchomościami w tle, pamiętam bardzo dobrze dwa lata pod rządami PiS) i powiem Ci jedno: nie chciałabym żyć w kraju zarządzanym przez polityków PiS, zwłaszcza tych, których teraz obserwuję w najbliższym otoczeniu prezesa. Nie życzę sobie, żebyś za każdym razem obrażał mnie i osoby, które znam, tylko dlatego, że różnimy się poglądami. Nie jestem złodziejem, nigdy nikogo nie oszukałam, ciężko pracuję. Prezydent Komorowski jest Prezydentem Polski, głosowałam na niego i uważam, że mam prawo cieszyć się z jego wizyty w Kielcach. Mam też prawo krytykować decyzję władz miasta, bo uważam, że była to decyzja skandaliczna i niekorzystna dla miasta. Jeśli sądzisz, że jesteś inteligentny i dowcipny w swoich komentarzach, to wiedz, że ja tak Twoich komentarzy nie odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
janus-z333 Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydentem... 03.07.12, 08:57 W piątek była bitwa urzędnikow,kto ma przyjmować w roli gospodarza, Prezydenta RP,padlo na wojewodę.Wynika z tego że Lubawski się obraził iż to nie on i jego szwagier Ryczan zostali gospodarzami spotkania.Chamstwo w biały dzień.Lubawski leci na każde otwarcie,nawet szaletu miejskiego,nie czekając na zaproszenia,a jego znakomity szwagier kropi to wodą święconą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: 212.160.172.* 03.07.12, 09:46 Nie będzie mi nikt mówił z kim mam się spotykać - tak można zrozumieć zachowanie WL. Gdyby mu zależało na dobru miasta to mógłby wyjaśnić na czas sytuację, ale po co? Przecież to nie jego Prezydent - Prezydent może być tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Dlaczego Lubawski nie spotkał się z prezydent IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 09:55 Pewnie mu biskup nie pozwolił. Ale dobrze, że WEL zdążył na Sabat. To już lepiej się z czarownicami zadawać niż z "prezydentem nie z Pisu" się spotkać... Wstyd! Żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: w kiecowie sie głupieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 10:38 to prowdo, ize patszonc na urzendkuf kiecowa to morzan wogule do cna zgłópiec. jaki pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
ochujek Kielecki wieśniak - nowe określenie światowca. 08.07.12, 14:22 Jeżdżąc po Polsce spotkałem się z takim określeniem. Niektórzy mocno na nie pracują. Odpowiedz Link Zgłoś