Dodaj do ulubionych

Zimne grzejniki

15.12.12, 14:30
Poprostu juz mnie krew zalewa, jak był problem z woda ciepła i juz ja nam łaskawie "oddali" to teraz sobie wymyslił ten chory zarzad , ze bedą wyłączac ogrzewanie w południe. Kto to wszystko wymysla, ludzie opamietajcie sie !!!!!!! Nawet jak jest lekko na plusie mówie tu o 2,3 stopniach to i tak nie jest az tak ciepło żeby wyłączac ogrzewanie !!!!! Nawet na te pare godzin. Nie ma nawet gdzie prania powiesic, bo piwnice nie ogrzewane, grzejniki zimne , ogrzewanie zima to powinno byc ogrzewanie, a nie jakies widzi mi sie , ze mają taki kaprys.Wpołudnie grzejniki sa zimne i trzeba chodzić pod kocem , za 700 zł czynszu miesiecznie:) W dupie mam takie oszczednosci ,a na leki bede wydawać.
A moze by tak najwiekszego dłużnika wkoncu za kase wytrzepac i ściagnać ten dług i juz macie na olej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODDAJCIE NAM CIEPŁO W POŁUDNIE !!!!!!!!!!!!!!!! NIE DECYDUJCIE SAMI ZA WIĘKSZOSC LUDZI BO WAM NIE WOLNO, nie kazdy ma takie zdanie jak wy
Obserwuj wątek
    • blok8 Re: Zimne grzejniki 17.12.12, 22:30
      Teraz to im będzie wolno wszystko.
      ludzie nie doinformowani" koleżanką " wierzą we wszystko co powiedzą.
      I jak zawsze będą robić co im się podoba, aż znowu będziemy na skraju bankructwa.
      Jedyna deska ratunku, aby wszystko było zgodne z prawem przepadła.
      Odwołali zarządce, i teraz będą dopiero "Rządzić" pewnie z MBM.Bo Tam można wszystko , jak widać u naszych sąsiadów.
      Szkoda że w tych "Slamsach" to nawet po szkodzie udzie nic się nie nauczą ani nie wyciągną wniosków- pewnie myślenie boli.
      .

• ziomus49 Re: Zimne grzejniki 14.01.13, 16:51
        Witam.

Niestety nowy zarząd chroni dłużników, bo i sam lubi być zadłużony. Oszczędzają na oleju, przerwami, ale to jeszcze nic. Gorzej będzie kiedy prowadząc takie działania zmuszeni będą całkowicie wyłączyć ogrzewanie, tak jak to bywa w sąsiednich wspólnotach. A do tego mieszkańcy naszej wspólnoty nie są przyzwyczajeni. Oj będzie się działo,działo........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka