Dodaj do ulubionych

Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarubas...

15.03.13, 10:13
Ciekawi mnie ile uzbierają. Dla kogo to może być atrakcyjne, żeby przyjść i słuchać jak kielecki VIP śpiewa, to nie można wymyślić nic bardziej sensownego ? No tak ale moim zdaniem tu głównie liczy się PR.
Świadczy o tym nawet nagłówek tego newsa - w pierwszym zdaniu - ważnym i które pojawia się w zajawce - są wymienione VIPy a sam cel (jak najbardziej szczytny i słuszny) pojawia się dopiero później.
A może lepiej było tak:
"Dla młodych, zdolnych Kielczan zaśpiewają kieleckie VIP-y" - wtedy przekaz byłby inny...

A tak w ogóle nie lepiej zaoszczędzić na bezsensownych wydatkach np. na Koronę i zafundować stypendia zdolnym młodym a ludziom z Kielc i z województwa (troskliwy P. Marszałek z pewnością też by znalazł oszczędności). To by była najlepsza inwestycja naszych włodarzy - każda złotówka wydana na zdolnego młodego człowieka, z pewnością zaprocentuje wcześniej czy później a jeszcze jak takim ludziom stworzy się perspektywy to wszyscy będziemy zadowoleni i dumni a miasto zyska.
Ale tak mi dzisiaj zebrało się na fantastykę...
Obserwuj wątek
    • Gość: śpiewać każdy może Re: Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarub IP: *.play-internet.pl 15.03.13, 10:54
      a może zamiast śpiewać dla tych dzieci, zaśpiewa Lubawski dla dzieci, których rodzice tracą pracę dzięki pełnym precyzji decyzjom ekonomicznym, na bazie których likwiduje zakłady. obiecując, cytuje "humanitarne traktowanie ludzi" [echo dnia]. no tak, tortur nie będzie a od razu rozstrzeliwuje....
      • Gość: wyborca Re: Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarub IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.13, 12:41
        WEL powinien zaśpiewać w duecie z Krawczykiem "Parostatkiem do Obic w rejs"
        • Gość: wyborca WEL z mikrofonem IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 12:27
          www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_haVy4daeus#!
    • Gość: Gedeon Re: Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarub IP: *.starachowice.vectranet.pl 15.03.13, 10:55
      plantin napisał:
      "...> Ale tak mi dzisiaj zebrało się na fantastykę..."

Dzięki plantin za przyprawienie tego artykułu fantastyką, bo zbierało mi się już na wymioty.
    • Gość: ck Re: Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarub IP: *.kielce.vectranet.pl 15.03.13, 11:11
      racja! swoja droga bardzo nie lubie jak urzedasow nazywa sie vipami...
      • Gość: Aga Re: Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarub IP: *.centertel.pl 15.03.13, 13:28
        Najlepszym duetem ubiegłego roku był duet Marszałek Jarubas oraz Poseł Marzena Okła Drewnowicz.
        Wspaniały duet wokalno instrumentalny .On grał i śpiewał ona tylko śpiewała.
        Żądam występów tego duetu , a dodatkowo występu Starosty Wrzałki w piosence-przeboju ulubionego przez Pana Starostę - "Ona dla mnie tańczy". Będzie superrrrrrr!
    • phils200 Ciężka psychiatra 15.03.13, 15:36
      Konieczna szybka terapia
      • Gość: borabs Re: Ciężka psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 17:19
        Kto da grosza za rechot gadów.
        • Gość: Rat Re: Ciężka psychiatra IP: *.kielce.hypnet.pl 16.03.13, 12:51
          Moi Drodzy..
          Śpiewać każdy może,, ale nie każdy może być VIP-em ,
          • Gość: kielce Re: Ciężka psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 15:52
            Dało się zauważyć w politycznym świecie odważne pozytywne działanie i do tego jak się okazuje jeszcze inne walory - Pan Machnicki, Pani Marczewska - może wreszcie jakość
    • kasia1beata Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarubas... 16.03.13, 16:52
      Ale prezydenta mamy naprawdę jasnowidza- jeszcze przed konklawe przewidział wybór Papież Franciszka i naszemu biskupowi zapewnił transport publiczny obok rezydencji i do tego jeszcze bezpłatny!! Naprawdę nie bez powodu mówimy WIZJONER
      • Gość: Wiśniowy dziadek Re: Zaśpiewają kieleckie VIP-y. I marszałek Jarub IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:33
        Panie radaktorzynko jak dla Pana/pani
        to są kieleckie wipiy?!!!
        to poraża mnie ten dobór słów do tytułu artukułu,
        ale o dziwo jeszcze to ktoś zatwierdza????!!!!
        jak zwykły urzędnik powiatowy,miejski,wojewódzki!!!!
        jest Werry Importent Persoon no to soryy
        musze nad tym ubolewać,
        zwykły urzędas urasta w tym województwie do marki VIP?????
        Ja wiem ,że im się w d....ach poprzewracało,ale jak jeszcze to tak opiszecie to im się w głowach po......oli!!!!
        i rzeczywiście będą o sobie myśleć VIP a nie sprawujący czasowo nadzór urzędas na stanowisku ,które na szczęście nie jest dziedziczone!!!!
        A może nie wiem jest już w sejmie taki nowy projekt ustawy????!!!
        błahahahahahahahaha!!!!
        • Gość: :) VIP IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 21:57
          "Poseł X. oskarżony o molestowanie seksualne, przedstawił sądowi zaświadczenie lekarskie o problemach z erekcją. Odtąd przysługuje mu status Very Impotent Person", czyli VIP.
          Za: joemonster.org
          • Gość: Jakub Szela cienkie pienia cienkich Bolków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.13, 11:34
            Wkrótce będą cienko śpiewać ...
            Nadchodzą dni PRAWDY, GNIEWU I SPRAWIEDLIWOŚCI.
            • Gość: wisniowy dziadek Re: cienkie pienia cienkich Bolków IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 17:16
              E tam nie politykuj,bo wyjdzie z tego co zwykle,
              ...."...zamienił stryjek siekierkę na kijek?...."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka