Gość: Ania IP: 82.160.68.* 24.08.04, 08:17 5.IX.2004 o godz. 19.00 w Domu Srodowisk Tworczych odbedzie sie koncert MARIUSZA LUBOMSKIEGO w ramach Festiwalu Kultury Niezaleznej Alternatywy! www.alternatywy.info.pl www.lubomski.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafal Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:00 Super,super, nareszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: 82.160.68.* 25.08.04, 01:09 Bilety po 12 zlotych w DST, Orbisie, Empiku i Fanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iw Re: LUBOMSKI W KIELCACH 25.08.04, 15:20 prześwietnie że będzie w Kielcach - bo nigdy nie było jego koncertu u nas w mieście - czekam z radością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padre_pio Re: LUBOMSKI W KIELCACH, a THE HUB już 23 IP: *.pu.kielce.pl 25.08.04, 19:48 To może wezmiecie ze sobą śpiwory i poczekacie do 23 na koncert The HUB . jazzowej formacji młodego pokolenia z New Yorku Zero smucenia !!! Albo poprostu wpadnijcie 23 do Pałacyku OK? nigdy tego nie zapomnicie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriela Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:45 bardzo dobrze że ktoś wreszcie zaprosił Lubomskiego do Kielc. Z pewnością sie wybiore na ten koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: 82.160.68.* 27.08.04, 18:49 Mariusz, Mariusz... Mam nadzieje ze zaspiewa: Anastazja Pietrowna, Anastazja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 11:35 Świetnie! Lubomski na osłodę końca wakacji i pierwszego tygodnia w placówkach zamkniętych ;) Hej wszystkie undergroundowe zwierzaki spotkajmy się w niedzielę na tym koncercie! TAK TAK TAK Wielki uśmiech dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anilla Re: LUBOMSKI W KIELCACH 29.08.04, 11:35 Widzialam dzisiaj plakat na warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polański Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 03:52 A ja widziałem plakat i odrazu kupiłem bilety (co by mi ich nie zabrakło) za "psie pieniądze" bo my z Anią uwielbiamy Lubomskego a to wielka okazja zobaczyć i słuchać go w Kielca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wajda Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: 82.160.68.* 31.08.04, 20:16 Romek, do zobaczenia na koncercie Mariusza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorsese Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 07:07 no Andrzej i Romuś pobawimy sie razem na Lubomskim, tez mam bilety. Niezłe towarzystwo sie zapowiada, sama elita. Zaraz do Woodiego dzwonie, też sie ucieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allen Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: 82.160.68.* 02.09.04, 10:26 No wiesz Martin, to ja mialem przeciez do Ciebie dzwonic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quentin Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:21 A czy ktoś miał zamiar mnie o tym poinformować?? ale policzymy sie za to po koncercie!! Q. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coppola Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: 82.160.68.* 05.09.04, 09:27 To juz dzisiaj!Do zobaczenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oscar Re: LUBOMSKI W KIELCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 10:48 Przyjdzcie chlopcy. Moze mnie dostaniecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proteg Re: już po koncercie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 09:01 tak, Lubomski to jest gość!! Warto było pójść i siedzieć w jednym z pierwszych rzędów. Pozdrawiam wszystkich sympatyków Lubomskiego (i piosenki autorskiej), chociaż sądząc z frekwencji na koncercie, nie ma ich w Kielcach wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
iw Re: już po koncercie 06.09.04, 09:14 Lubomski "ryczał" prześwietnie, fajnie, że wreszcie był jego koncert u nas i choć ludzi było niewiele - to sądząć po reakcjach baaardzo sie podobał... Chcemy na głowach mieć własne skalpy jeździć na wczasy w szwajcarskie Alpy chcemy spokoju dla naszych koni nie popuścimy czerwonym ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fila Re: już po koncercie IP: *.kielce.net.pl 06.09.04, 12:01 Było fantastycznie, gratulacje dla organizatorów, p. Halinki Bilskiej ze Stowarzyszenia Mylsli Humanitarnej Tęcza, członków Pro Arte i TORu. Gratuluję!!!! Z niecierpliwoscia czekam na konecrt Lecha Janerki. A Mariusz.....był cudowny, wspaniala muza... Odpowiedz Link Zgłoś
anilla Re: już po koncercie 19.09.04, 19:17 Czy piosenka o "czerwonych" jest na pierwszej plytce "Spiewomalowanie"? Na Lubomski w Trojce jej nie ma ;-( Odpowiedz Link Zgłoś