Gość: niedziela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:14 Witaj Jakubie coś nie widze Ani na forum czyżby wyjechała z mężem na wczasy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kurt Re: Do Jakuba IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.08.04, 07:17 A może wyjechała do Izraela odwiedzić rodzinę;-)...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Do Jakuba IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 08:12 Niestety, nie mogła wyjechać do Izraela, albowiem Ambasada Izraela odmawia wydania mi wizy. Nie podają przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Do Jakuba IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 08:09 Rzeczywiście, przebywają na wczasach w Sandomierzu. Mąż nie jest świadomy swojej roli męża. To stary poczciwy Żyd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Jakuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 08:45 Moj maz nie jest stary:). Kto rozsiewa takie plotki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chillout Re: Do Jakuba IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.08.04, 09:15 Znalazłem przypadkiem taki link! www.wlb.vectranet.pl/~expekt/index2.htm Aniu! - nie bierz wszystkiego dosłownie. Wstaje piękny dzień, a Jakub ma dobry humor! Ja też:-))).... i wszystkim życzę miłej niedzieli !.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Jakuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:38 A ja przechodzilam wlasnie przypadkiem z tragarzami:))). Czekam na czesc o meskich imionach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Jakuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:39 Ale jeszcze bardziej zlosliwa, bo ta tutaj za lagodna jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chillout Re: Do Jakuba IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.08.04, 09:49 Ja też bardzo lubię "Miśa" - kopalnia dobrego humoru!!!!!!!..... Ostatnio rozbawiła mnie - Droga do pracy - z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" www.kakofonia.pl/indexpl.htm Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś