Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić w...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:26
taaa u jednego producenta.. i moze znoow jakis przekret..
Obserwuj wątek
    • Gość: misterxy Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:47
      ten producent dal Pionierowi w łapę.
      • Gość: figa Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.09.04, 20:21
        Nie wiem kto ustalił cenę wymiany wodomierza na poziomie 300,- zl ???
        Wodomierz kosztuje około 80,- zl /Metrona/, a wymiana to maksymalnie 50 zl.
        To jest tylko wymiana, a nie nowa instalacja!
        Na marginesie - nie wiem czy sprawnych wodomierzy nie można legalizować?
        Wydaje mi się, że tak!
        Coś mi to brzydko pachnie!!!!....Chcą nas wydoić!
        Lepiej niech spółdzielnia zostawi wymianę mieszkańcom - zrobią to taniej bez
        VAT-u i pośredników!!
    • Gość: gosc podstawa prawna??? IP: *.kielce.msk.pl 14.09.04, 23:02
      Na jakiej podstawie prawnej wodomierze powinny byc wymienione po 5 latach?
    • Gość: Radca Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: 212.244.153.* 15.09.04, 07:29
      Nowemu prezesowi pali się grunt pod siedzeniem, i chce przed odejściem odłożyć
      trochę pieniążków na emeryturę?
      • Gość: chillout Jak się rządzi nowy Panie Prezesie? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.09.04, 08:14
        Pozbywacie się sprzataczek To stary pomysł.
        Prawdziwe oczczędności byłyby w zmniejszeniu zatrudnienia pracowników biurowych!
        Stale ich widzę w godzinach pracy na pobliskich bazarach!Ale to też nie
        wystarczające lekarstwo na kłopoty finansowe!
        Ja nie biorę 10,- tys miesięcznie i nie będę Panu podpowiadał, gdzie są dalsze
        rezerwy!
        Podobno miał Pan Prezesie całą szufladę planów uzdrowienia Spółdzielni;-)???
        Narazie słyszałem, że zabiera się Pan za fundusz zasobowy!
        To bardzo Q...odkrywczy pomysł;-)

Już czas chyba na drugą kopertę...............

• Gość: spóldzielcza Re Znó nasz rolują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:33
    • Gość: gago Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 15.09.04, 12:57
      niby dlaczego po 5 latach tracą na ważności?pewnie następny przekręt
      Spółdzielni żeby wyłudzić pieniądze od ludzi...Łobuzerstwo
    • Gość: ab Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:57
      uchwaliła rada nadzorcza , czy w tej radzie jest Pan Marek Wójcik ,
      skompromitowany w MZB , co on robi oprocz takiego radzenia ?
    • Gość: abc Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.globit / 217.98.57.* 16.09.04, 16:41
      Jest dziennik ustaw nie pamiętam który nr. że wodomierze należy wymieniać co 5
      lat. Legalizacja kosztuje ok. 40zł w urządzie miar i ważna tylko na 1rok.
      Więc co się opłaca wymienić na nowy czy legalizować należy do właściciela
      wodomierza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka