Gość: asd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:26 taaa u jednego producenta.. i moze znoow jakis przekret.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misterxy Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:47 ten producent dal Pionierowi w łapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 14.09.04, 20:21 Nie wiem kto ustalił cenę wymiany wodomierza na poziomie 300,- zl ??? Wodomierz kosztuje około 80,- zl /Metrona/, a wymiana to maksymalnie 50 zl. To jest tylko wymiana, a nie nowa instalacja! Na marginesie - nie wiem czy sprawnych wodomierzy nie można legalizować? Wydaje mi się, że tak! Coś mi to brzydko pachnie!!!!....Chcą nas wydoić! Lepiej niech spółdzielnia zostawi wymianę mieszkańcom - zrobią to taniej bez VAT-u i pośredników!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc podstawa prawna??? IP: *.kielce.msk.pl 14.09.04, 23:02 Na jakiej podstawie prawnej wodomierze powinny byc wymienione po 5 latach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: 212.244.153.* 15.09.04, 07:29 Nowemu prezesowi pali się grunt pod siedzeniem, i chce przed odejściem odłożyć trochę pieniążków na emeryturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chillout Jak się rządzi nowy Panie Prezesie? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.09.04, 08:14 Pozbywacie się sprzataczek To stary pomysł. Prawdziwe oczczędności byłyby w zmniejszeniu zatrudnienia pracowników biurowych! Stale ich widzę w godzinach pracy na pobliskich bazarach!Ale to też nie wystarczające lekarstwo na kłopoty finansowe! Ja nie biorę 10,- tys miesięcznie i nie będę Panu podpowiadał, gdzie są dalsze rezerwy! Podobno miał Pan Prezesie całą szufladę planów uzdrowienia Spółdzielni;-)??? Narazie słyszałem, że zabiera się Pan za fundusz zasobowy! To bardzo Q...odkrywczy pomysł;-) Już czas chyba na drugą kopertę............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spóldzielcza Re Znó nasz rolują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gago Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 15.09.04, 12:57 niby dlaczego po 5 latach tracą na ważności?pewnie następny przekręt Spółdzielni żeby wyłudzić pieniądze od ludzi...Łobuzerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:57 uchwaliła rada nadzorcza , czy w tej radzie jest Pan Marek Wójcik , skompromitowany w MZB , co on robi oprocz takiego radzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Mieszkańcy spółdzielni Pionier muszą wymienić IP: *.globit / 217.98.57.* 16.09.04, 16:41 Jest dziennik ustaw nie pamiętam który nr. że wodomierze należy wymieniać co 5 lat. Legalizacja kosztuje ok. 40zł w urządzie miar i ważna tylko na 1rok. Więc co się opłaca wymienić na nowy czy legalizować należy do właściciela wodomierza. Odpowiedz Link Zgłoś