Dodaj do ulubionych

pomogę finansowo

IP: *.globit / 217.98.57.* 23.09.04, 15:41
kobiecie w wieku około 20-28 lat, ladnej, zadbanej. mam 30 lat jestem
biznesmenam. kontakt e-mail.
Obserwuj wątek
    • korcipola Re: pomogę finansowo 23.09.04, 15:45
      Mnie przydałoby się wsparcie. Najlepiej w postaci stałego sponsora.

Serdecznie zapraszam!

Apolonia Korcicipińska
      ul. Nimfy 69
      • Gość: robert Re: pomogę finansowo IP: *.globit / 217.98.57.* 23.09.04, 15:48
        daj kontakt do siebie
        • Gość: chyba Re: pomogę finansowo IP: 81.210.16.* 23.09.04, 17:47
          pomyliłeś fora, kolego. zapraszam na towarzyskie, ale uprzedzam, że dziewczyny
          nie są aż tak chetne na sponsorów, zwłaszcza w sieci.
        • korcipola Re: pomogę finansowo 23.09.04, 18:04
          Gość portalu: robert napisał(a):
          > daj kontakt do siebie

Przecież dałam.

Apolonia Korcicipińska
          ul. Nimfy 69
          Kielce

Zapraszam!
    • Gość: test Re: pomogę finansowo IP: 5.3R* / *.as9105.net 23.09.04, 18:29
    • Gość: She Re: pomogę finansowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:03
      Bezinteresownie?
      • Gość: robert Re: pomogę finansowo IP: *.globit / 217.98.57.* 25.09.04, 13:02
        no moze nie tak zupelnie!
        • Gość: GEJ ZROBIE CI LACHE ZA FRIKO I ZAPLACE CI IP: *.skane.se 26.09.04, 05:36
        • Gość: volupte Re: pomogę finansowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 08:54
          Jakie geje, taka dyskusja. Siedz w tej Szwecji, bo porabancow nie potrzebujemy.
    • julia1992 Re: pomogę finansowo 01.02.15, 11:25
      Witam, jestem samotną mamą ośmiomiesięcznej córki. Rozstałam
      się z jej tata bo mnie bił i nadużywał alkoholu. Wyłudził odemnie
      pieniądze i przez to dziś mam pełno długów mieszkanie które wynajmuje
      zadłuzone jest juz na s 3tysiące własciciele są za granicą ale jak
      się o tym dowiedzą wyrzuca mnie na ulice bo mnie mam gdzie isć. Mam
      tylko 500 zł miesięcznie są to alimenty z funduszu przyznane nA MNIE na
      córkę również złożylam i czekam na decyzję. Nadia bo tak ma na imie
      moja córka musi miec specjalne mleko enfamil ar 2 a jednas puszka kosztuje
      35 zł. Były partner nie oddał mi mebli złozyłam sprawę do sądu ale
      powiedział ze je spali jak bedzie musiał mi je oddać. Obecnie swoje i
      rzeczy dziecka trzymam w workach na śmieci. Staram się jakoś zadbac o
      dziecko ale jest mi naprawde ciężko i chciałabym zapewnić Nadii
      normalne warunki. Jeśli tylko jesteś w stanie mi pomóc w jakikolwiek
      sposób proszę o odpowiedż. Pozdrawiam Julia
    • izabela130390 Re: pomogę finansowo 16.04.17, 04:59
      Witam was serdecznie. Prosze o pomoc tu poniewaz to chyba moja ostatnia nadzieja. Wiem, ze wiekszosc pomyslli ze chce oszukac, naciagnac bo jest tu takich ogloszen duzo, ale wierze, ze moze sa osoby ktore uwierza ze na prawde potrzebuje pomocy. Od razu chce uprzedzic, nie jestem kobieta ktora za pieniadze pojdzie do lozka, nie bylabym w stanie czegos takiego zrobic. Nie chce wiec takich propozycji, prosze to uszanowac. Mam 27 lat, jeszcze 2 lata temu nie uwierzylabym ze bede tu dzis umieszczac ogloszenie i prosic ludzi o pomoc. Gdyby mi to ktos kiedys powiedzial, nie uwierzylabym. sama kiedys gardzilam takimi ludzmi ktorzy wola prosic o jalmuzne , niz wziac sie za siebie i poradzic sobie jakos, a teraz sama jestem taka osoba..
      nigdy wczesniej nie narzekalam na brak pieniedzy, mialam wszystko, dom, rodzine, przyjaciol, urode. Nie pomyslalabym ze w ciagu roku zycie mi sie odwroci do gory nogami. Od stycznia tamtego roku ciagnelo sie za mna pasmo nieszczesc i nie moge sie z tym wszystkim pogodzic. Przez rok co chwile dostawalam jakis cios od zycia, po strate rodziny, domu, przyjaciolki, wyprowadzki, oszukiwania przez najblizych , choroby po smierc ojca.. Za duzo by pisac. Powiem tak kiedy mi sie powodzilo pomagalam bezinteresownie swojej rodzinie innym, nie zalowalam nikomu niczego- dostalam kopniaka jak ja znalazlam sie w ciezkiej sytuacji odeszli wszyscy .. tego mozna by sie bylo spodziewac.. ale brat z siostra nalezeli do tego grona. zaraz po tym zaczelo byc juz tylko gorzej, ale nie chce teraz o tym pisac. Zostalam tez oszukana przez przyjaciolke, wzielam kredyt dla niej spory kredyt, i tyle ja widzilam jak wziela pieniadze, potem sama popadlam w spirale pozyczek Stracilam dom, rodzine, wszystko. mialam zalamanie nerwowe, lezalam w szpitalu ps probowalam sobie pomoc, ale zaraz znowu cios i znowu szpital. wyjezdzalam za granice zeby cokolwiek zarobic ale trafilam albo na oszustow albo na "fikcyjne zaklady" . na to chwile nie mam srodkow do zycia, mase dlugow, nie mam przyjaciol, nabawilam sie chorob, przestalam o siebie dbac wszystko mi sie rozsypalo.. Probuje cos robic ciagle ale jest mi ciezko nie potrafie sobie dac rady. Nie jestem naciagaczka, oszustka dla mnie w tym monencie liczy sie kazda pomoc. sam fakt ze ktos to przeczyta to dla mnie duzo, bo nieczuje sie sama. Mam nadzieje ze sa jeszcze dobrzy ludzie:((((((((((((((((((((((
      • plantin Re: pomogę finansowo 16.04.17, 11:03
        Trzymaj się dziewczyno.
    • plantin Re: pomogę finansowo 16.04.17, 10:58
      "biznesmenam" :-) to może najpierw zapakuj tornister i wróć do szkoły.
    • lukicichawoda Re: pomogę finansowo 08.07.20, 15:03
      kochana/y Jeśli chcesz i możesz pomóż mi! bardzo Wierzę w Twoje dobre, wrażliwe <3 i w hojność Twego portfela i konta. 7 lat temu też mi ludzie pomogli, żywię nadzieję, że teraz tez tak się stanie. Pokornym sercem proszę i już wielce dziękuję za każdą wpłatę. Z czułą miłością tule Cię do wdzięcznego serca <3 Podawaj dalej proszę Cię ;) www.siepomaga.pl/lukasz-cichocki
    • Gość: Kasia Re: pomogę finansowo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.21, 16:09
      mysia111111@gmail.com
    • sylwia10752 Re: pomogę finansowo 02.01.22, 18:55
      sylwia10752@interia.eu
    • sylwia10752 Re: pomogę finansowo 24.01.22, 21:13
      Sylwia10752@interia.eu
    • Gość: Anna Re: pomogę finansowo IP: *.play-internet.pl 04.02.23, 11:14
      Proszę o kontakt priv
      531477020
      Potrzebuje pilnie pomocy finansowej.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?