kobylybbb 17.10.04, 00:08 Niedługo Was opuszczę. Nie dajcie się skurwysynom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumienie Re: To jest jedno :))) IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 17.10.04, 01:16 > Niedługo Was opuszczę nareszczie. ileż można ??? Odpowiedz Link Zgłoś
djablu Re: To jest jedno :))) 17.10.04, 01:48 spierdalaj głupi huju! do redakcji GW! licencja poetica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: To jest jedno :))) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 11:35 Jedno Ci mogę obiecać :) To te słowa, śpiewane nie po częstochowsku, ale podług polskiej melodii Feliksa Rączkowskiego: Jestem przy Tobie, pamiętam. Jestem przy Tobie, czuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: To jest jedno :))) IP: 69.156.224.* 18.10.04, 07:43 ....no zaraz, zraz ale kto tu bedzie Kielce reprezentowal, ci ze "Zbocza"...? ....czy ci z UM i UW ?.. ....My chcemy rozmawiac z normalnymi ludzmi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: To jest jedno :))) IP: 69.156.224.* 18.10.04, 07:55 Dzien dobry !...ja spadam do wyrka bo u was juz jest 7:45...no moze jeszcze przez sekunde zostane myslami z wami. Z wami ! ..pewnie na Sienkiewica jeszcze pusto o tej porze. Pierwsze panie dotarly do bior, juz pachnie kawa, cherbata, o kurcze a tu ktos rozwiaja kanapke bo niezdazyl zjesc przed wyjscie z domu....ach to tak rozpoczynamy poniedzialek ? ...hi,hi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: To jest jedno :))) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 11:53 W pracy, to panie najpierw się malują, żeby szef je mógł rozpoznać. Odpowiedz Link Zgłoś