Dodaj do ulubionych

Tajemnice motyli

21.10.04, 07:48
Ale piekny artykuł ;) zamieszczę go na swoich stronach ;)))

A tutaj moje motylki ;)))

free.art.pl/makrofotografia/kolekcja_motyle.html
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala fascynujący artykuł i rewelacyjne zdjęcie 21.10.04, 08:04
      ten fascynujący artykuł po piracku skopiuje na swoje strony tylko usune nazwisko
      redaktora i fotografię zastąpię swoją

dokładnie tak jak Gazeta usunęła nazwisko autora tego zdjęcia do artykułu

+++

pierdoły, dyrdymały... już naprawdę nie maja o czym pisać...
      • Gość: Jakub U!!! Orientuj się! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 14:04
        W tekście, zapowiadającym rozmowę, napisano:
        "pan Michał, który kilka dni temu podczas wycieczki na Ponidzie zrobił zdjęcie
        kolorowego motyla." Należy domniemywać, że to jest autor zdjęcia, albowiem
        fotka jest amatorska i przedstawia rzeczonego pawika.

Problem jest gdzie indziej. Problemem są pieniądze. Kto wziął pieniądze za
        publikację fotografii w gazecie? Autor, nikt (dlaczego?), czy ktoś z redakcji?
        • pstrykacz.imieninowy Kielce => Sandomierz => 8.55F, 16.35F 21.10.04, 19:12
          Kielce => Sandomierz => 8.55F, 16.35F

Jutro jadę do Sandomierza pomodlić się w katedrze... będziesz mi towarzyszył Jakub ?
        • Gość: Man Prawa, prawa !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:20
          autorskie naruszono. Kto za tym stoi ?
          • pstrykacz.imieninowy Re: Prawa, prawa !!!! 21.10.04, 19:47
            Stoją za tym przeciwnicy poezji polskiej !
            • Gość: Man Re: Prawa, prawa !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:49
              Trochę mi ulżyło. Bo już przypuszczałem, że stoją za tym "określone koła, które
              działają na polecenie określonych sił w ściśle określonym celu."

Hej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka