wojciech.domagala 21.10.04, 07:48 Ale piekny artykuł ;) zamieszczę go na swoich stronach ;))) A tutaj moje motylki ;))) free.art.pl/makrofotografia/kolekcja_motyle.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.domagala fascynujący artykuł i rewelacyjne zdjęcie 21.10.04, 08:04 ten fascynujący artykuł po piracku skopiuje na swoje strony tylko usune nazwisko redaktora i fotografię zastąpię swoją dokładnie tak jak Gazeta usunęła nazwisko autora tego zdjęcia do artykułu +++ pierdoły, dyrdymały... już naprawdę nie maja o czym pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub U!!! Orientuj się! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 14:04 W tekście, zapowiadającym rozmowę, napisano: "pan Michał, który kilka dni temu podczas wycieczki na Ponidzie zrobił zdjęcie kolorowego motyla." Należy domniemywać, że to jest autor zdjęcia, albowiem fotka jest amatorska i przedstawia rzeczonego pawika. Problem jest gdzie indziej. Problemem są pieniądze. Kto wziął pieniądze za publikację fotografii w gazecie? Autor, nikt (dlaczego?), czy ktoś z redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Kielce => Sandomierz => 8.55F, 16.35F 21.10.04, 19:12 Kielce => Sandomierz => 8.55F, 16.35F Jutro jadę do Sandomierza pomodlić się w katedrze... będziesz mi towarzyszył Jakub ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Prawa, prawa !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:20 autorskie naruszono. Kto za tym stoi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: Prawa, prawa !!!! 21.10.04, 19:47 Stoją za tym przeciwnicy poezji polskiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Re: Prawa, prawa !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:49 Trochę mi ulżyło. Bo już przypuszczałem, że stoją za tym "określone koła, które działają na polecenie określonych sił w ściśle określonym celu." Hej. Odpowiedz Link Zgłoś