Dodaj do ulubionych

Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:01
Sebastian Korzeniewski to ograniczony, pazerny dupek.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:19
      I z tym się zgadzam! Ja już dawno przeszedłem na Neo+ i nigdy więcej z tą firma
      nie chciałbym mieć do czynienia!!
      Dobra rada, jak chcesz mieć dobry internet w Kielach to podłącz się poprzez TP.
    • Gość: hehehe Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.ask1.kielce.octava.net.pl 26.10.04, 20:43
      przepraszam jakie pismo ??:) hmm ciekawe nic nie dostalem choc korzystam z
      uslug firmy:)a pismo.. hmm :P z tego co wiem to nic nie przyszlo...:)
      pozdrawiamy nowych wlascicieli :)
      • Gość: zenek Ja też nonstop mam problemy z octava IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 26.10.04, 22:27
        A właściwie to nie mam problemów, bo internetu nie ma porostu już około
        tygodnia na Nowym Świecie w Kielcach.
    • Gość: kochana octava Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.ask1.kielce.octava.net.pl 26.10.04, 22:25
      Niech mnie octava cmoknie w pompke;-)))
      • Gość: negatyw Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:27
        Nie tylko w Kielcach są takie problemy.W Staszowie firme Dedicate przejeła
        Elpoinformatyka (spółka powstała z elektrowni). No i zaczęły się bale - albo
        kiepsko chodziło albo wcale. A oni tylko opowiadali że bedzie lepiej. Jeden
        sposób tylko jest odpinać się od takich natychmiast -ciekawe ile jeszce elpo
        pociągnie bo duuuużo ludzi już zrezygnowało na rzecz innch firm - także TPSA i
        neostrady.
    • Gość: Mariusz Goraj Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 16:17
      Stanowczo odradzam korzystanie z usług tej firmy. Niekompetencja i brak
      poszanowania warunków umowy są na porządku dziennym. Jeżeli faktycznie tylko
      pięciu niezadowolonych klientów ma Oktava, to ja jestem szósty - tyle tylko, że
      juz byłym klientem. Pozdrawiam.

Mariusz St. Goraj
      • Gość: q Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.kielce.net.pl 29.10.04, 16:33
        Ja jestem siódmy. I też już jestem ich byłym klientem. 128 kbitów od TPSA
        chodzi 2-3 razy szybciej niż 128 kbitów od octavy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka