Gość: pico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:01 Sebastian Korzeniewski to ograniczony, pazerny dupek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:19 I z tym się zgadzam! Ja już dawno przeszedłem na Neo+ i nigdy więcej z tą firma nie chciałbym mieć do czynienia!! Dobra rada, jak chcesz mieć dobry internet w Kielach to podłącz się poprzez TP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.ask1.kielce.octava.net.pl 26.10.04, 20:43 przepraszam jakie pismo ??:) hmm ciekawe nic nie dostalem choc korzystam z uslug firmy:)a pismo.. hmm :P z tego co wiem to nic nie przyszlo...:) pozdrawiamy nowych wlascicieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Ja też nonstop mam problemy z octava IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 26.10.04, 22:27 A właściwie to nie mam problemów, bo internetu nie ma porostu już około tygodnia na Nowym Świecie w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochana octava Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.ask1.kielce.octava.net.pl 26.10.04, 22:25 Niech mnie octava cmoknie w pompke;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negatyw Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:27 Nie tylko w Kielcach są takie problemy.W Staszowie firme Dedicate przejeła Elpoinformatyka (spółka powstała z elektrowni). No i zaczęły się bale - albo kiepsko chodziło albo wcale. A oni tylko opowiadali że bedzie lepiej. Jeden sposób tylko jest odpinać się od takich natychmiast -ciekawe ile jeszce elpo pociągnie bo duuuużo ludzi już zrezygnowało na rzecz innch firm - także TPSA i neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Goraj Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 16:17 Stanowczo odradzam korzystanie z usług tej firmy. Niekompetencja i brak poszanowania warunków umowy są na porządku dziennym. Jeżeli faktycznie tylko pięciu niezadowolonych klientów ma Oktava, to ja jestem szósty - tyle tylko, że juz byłym klientem. Pozdrawiam. Mariusz St. Goraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Internet z Octavy-Net bardzo wirtualny IP: *.kielce.net.pl 29.10.04, 16:33 Ja jestem siódmy. I też już jestem ich byłym klientem. 128 kbitów od TPSA chodzi 2-3 razy szybciej niż 128 kbitów od octavy... Odpowiedz Link Zgłoś