Dodaj do ulubionych

Kolejki po nowe prawo jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 07:32
"Policjanci ostrzegają, że jeśli ktoś będzie miał nieważne prawo jazdy, to zostanie mu ono zatrzymane. - Po 1 stycznia nie będziemy stosować żadnej taryfy ulgowej - zaznacza Andrzej Chrzanowski, szef kieleckiej policji drogowej."

- jakie nieważne ??? jeśli ktoś ma dokument wydany bezterminowo to jest on ważny BEZTERMINOWO czy nie ??? Ale chory kraj, jak tylko mogą to doją z narodu kasę ;) Za stare prawo jazdy zapłacone więc wymiana powinna być gratis ;) A jak za pół roku komuś się uwidzi zdjęcie na prawku do góry nogami to znowu będzie wymiana ??? Może i z 10000 złotych będzie kosztować bo drukować będą je na Alasce ;) Jak komuś potrzebne prawo jazdy to nie ma wyjścia i tak zapłaci i tak.

Qrestfoo

;)
Obserwuj wątek
    • Gość: cluk Re: Kolejki po nowe prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:15
      jak zwykle ludzie pobudzili sie za 5 dwunasta i maja pretensje jeszcze. Ja tam
      byłem na poczatku października i nie było żadnych kolejek.
    • Gość: Andreas Re: Kolejki po nowe prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:45
      Oj kolego nie marudź. A jak wymieniali pieniądze po denominacji to też
      zostawisz sobie stare i będziesz chciał zapłacić ???
    • Gość: PeKa Re: Kolejki po nowe prawo jazdy IP: 80.51.251.* 04.11.04, 16:14
      Gazeto - mylisz się!!!
      Dziś odbierałem oryginał dowodu rejestracyjnego samochodu byłem ok 16 - trwało
      to 4godziny!!!!!!!!!!!, zaś złożenie wniosku na nowe prawo jazdy przy podobnej
      liczbie oczekujących "kosztowało" mnie tylko pół godziny(0,5h).
      Obsługa w wydziale komunikacji to po prostu żenada.
      Wyborcza wykrywa i likwiduje afery - weźcie się i za tą zamiast pisać androny.
    • Gość: brrrrrr Re: Kolejki po nowe prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:08
      Kierowcy!!!! po co wam prawo jazdy jak w kielce prawie zakorkowane.
      Czytaliście dzis w echu o pomysłach na udrożnienie ulic w kielcach?
      Prz Lubawski uwaza za dobry pomysł np. zamknięcie wlotu ul.czarnowskiej w rondo
      przy zdz to jest paranoja jakas RATUNKU !!!!!!!!!!
    • Gość: volupte Re: Kolejki po nowe prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:37
      Prawo jazdy mam nowe. Ale dzieki Tobie sobie przypomnialam, ze dowod osobisty
      juz chyba musze wymienic. Ciagle mam zielona ksiazeczke:). Ale z 1992 roku:).
      To juz musze... czy jeszcze nie musze?:)
    • Gość: Inga Re: Kolejki po nowe prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:21
      A może ktoś z Państwa wie do kiedy trzeba wymieniać dowody osobiste mój jest z
      1991r. Będę wdzięczna za informaccję. Dziękuję i pozdrawiam Inga
      • Gość: megadeth nowy dowód i prawo jazdy IP: *.pu.kielce.pl 06.11.04, 10:31
        nowy dowód osobisty jest do bani,
        zwłaszcza nie widzę sensu posiadania
        dowodu, jeśli mam prawo jazdy, na którym
        wszystko jest (pesel, adres)

jak mam paszport i prawo jazdy
        to po co mi dowód ???
      • Gość: zapracowana Re: Kolejki po nowe prawo jazdy IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 16:38
        Inga, masz czas do konca roku
    • Gość: zapracowana wnioski IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 16:36
      Mam jedno pytanie: skoro sa takie kolejki, tyle klopotu, nie mozna byloby
      zlozyc wniosku przez internet, tak jak to jest mozliwe w Gdansku? Jestem
      mieszkanka Wielkopolski, ale teraz pracuje w Niemczech i czy mam po wniosek
      jechac 1000km? Jestesmy rzekomo tak daleko rozwinietym krajem, a ja mam problem
      znalezc w internecie wniosek o prawo jazdy! Czy to jest normalne?
    • kobylybbb Tak jak w marketach 10.11.04, 16:46
      Skoro są kolejki i nie mogą sobie dać rady, to niech pracują także w soboty,
      niedziele i święta. Podobnie jak w marketach :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka