Dodaj do ulubionych

stare przysłowie pszczół

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:32
Będziemy mieli nowe wybory i nowe widowisko - nowe kompromitacje. W czasie powodzi ryba staje się zarozumiała - mówi stare przysłowie pszczół.
Niedawno jeden zomowiec chciał zostać pierwszym sekretarzem KW PZPR ale stwierdził, że pałował łobuzów, którzy naruszali porządek. Opozycja się obruszyła i bolszewicy szybko wycofali tego głąba.
Prawica nie wycofuje swoich betonów. Giertych kłamie w żywe oczy, ultrasi chodzą ze sztandarami, nawet Maciarewicz jest kimś w rodzaju autorytetu. Niedługo stanie się to samo, co z obecną SLD. Dygnitarze mogą nie dostrzegać swojej śmieszności, ale ludzie to widzą. Jeśłi na dodatek nie ma w kierownictwie nikogo o zdrowym rozsądku, to koniec jest bliski.
Lewico - ciesz się: głowę podnoszą skrajni nacjonaliści, konserwatyści i krzykacze. Może nie przerżniecie tych wyborów.
Obserwuj wątek
    • Gość: nAJARANY Re: stare przysłowie pszczół IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 12:57
      Oj behemocie. Nawet nie umiesz poprawnie napisać nazwiska Macierewicz, a
      bierzesz się za pouczanie innych.
      • Gość: behemot Re: stare przysłowie pszczół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 13:05
        > Nawet nie umiesz poprawnie napisać nazwiska Macierewicz

i - nie wiedzieć czemu - poczytuję sobie to za zaszczyt
      • e.mocja Re: stare przysłowie pszczół 16.11.04, 13:18
        Tak to jest, gdy lewicowiec udaje prawicę. A jakie zatroskanie o los prawicy
        polskiej u tego komuszka! Macierewicz be, Giertych - skrajna prawica! Bójcie
        się ludzie!!!!
        • Gość: Młody Re: stare przysłowie pszczół IP: *.kielce.net.pl 16.11.04, 14:26
          Każda skrajność jest zła. I skrajna lewica i skrajna prawica. Przecież to
          partia Giertycha powinna zostac zdelegalizowana a nie SLD. Część (znaczna)
          Sojuszu Lewych Dochodów "tylko" kradła, a to nie jest podstawą do
          delegalizacji. AWS też nie został przecież zdelegalizowany tylko sie rozleciał
          jak domek z kart czego i SLD życzę.
          LPR zaś jest partią coraz bardziej oscylującą w kieruku faszystowskim, a ten
          jak wiadomo jest w Polsce zakazany.
          PiSuary powinny się zatem zastanowić przed składaniem głupich wniosków.
          A tak na marginesie, Behemocie - lewica przerżnie wybory, a najważniejsze żeby
          uczciwi i poważni działacze zarówno lewicy i prawicy wyciągneli sensowne
          wnioski z debilnych rządów AWS i SLD.
          P.S.
          Jak napisałem kazda skrajność jest zła. Skrajna głupota i arogancja z
          magistratu także.
          • Gość: Jakub Re: stare przysłowie pszczół IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 15:45
            Młodyś!
        • Gość: behemot Re: stare przysłowie pszczół IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.04, 18:54
          > Tak to jest, gdy lewicowiec udaje prawicę.

Nic podobnego. Nikogo nie udaję. Trzeba się było, głąbie, zapytać kobyły, to
          byś nie miał wątpliwości. Ostatnio pisał, że jestem UBek z PZPR, który
          kłamie ...i wszystko jasne. To po co mącisz?

> A jakie zatroskanie o los prawicy

Zatroskanie??? :))))) Sorry, ale jakoś nie mogę z siebie wykrzesać
          zatroskania na wieść o kłótniach w LPR. Śmiałem się tak samo, jak wtedy, gdy
          czytałem o samorozwiązaniu struktur Samoobrony.
          Dla mnie LPR to nie jest zadna prawica tylko smieszni, nieszczęśliwi
          ludzie ...jak Samoobrona. Dostarczą nam rozrywki i znikną.
          • kobylybbb O przepraszam 16.11.04, 19:04
            Tak chyba nie stwierdziłem :)
            Jest natomiast prawdą, że o korzenie SB-ckie podejrzewam "ludzi z Ratusza".
            Jeżeli podejrzenia byłyby słuszne, to miłośnicy Ratusza byliby także
            podejrzani :)
          • kobylybbb Behemocie :) 16.11.04, 19:06
            Poszukaj gdzie tak napisałem, bo okaże się, że kolejny raz skłamałeś :)))
            • Gość: behemot Re: Behemocie :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.04, 20:20
              he, he, he ...to nie uważasz mnie za pezetpeera i ubeka?
              • kobylybbb Re: Behemocie :) 16.11.04, 20:25
                Mam niejakie wątpliwości :)
              • basia996 Re: Behemocie :) 16.11.04, 20:53
                A przeglądałeś się dziś w lustrze ????
                • Gość: Derwisz Zastanawiająca zgodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:03
                  poglądów "w temacie" Behemota.

Behemocie, a na jaką partię będziesz głosował ?
                  Jednomandatowych okręgów wyborczych raczej nie uda się wprowadzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka