Dodaj do ulubionych

PEDAŁ z Baru [Polsat]

17.11.04, 22:00
pedał z Baru polsatowskiego chce być pedagogiem i w przyszłości uczyć nasze dzieci

[bez komentarza]
Obserwuj wątek
    • Gość: veilchen Re: PEDAŁ z Baru [Polsat] IP: 80.48.137.* 17.11.04, 22:15
      a ktory to pedal? bo nie za bardzo ogladam bar.. ale z tego co sie
      zorientowalem to prawie kazdy koles jest bardzo metroseksualny :) takie modne
      ostatnio powiedzonko...
      • Gość: miki Re: PEDAŁ z Baru [Polsat] IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 17.11.04, 22:22
        Spójrz w lustro Wojtku.
    • Gość: misterxy I co w związku z tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:02
      Tak bardzo Ci to przeszkadza? Może akurat w tym zawodzie będzie lepszy od
      niejednego „normalnego” pedagoga...
      Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby uczył mojego synka.
      • albert.stasinski Re: I co w związku z tym? 18.11.04, 22:33
        Gość portalu: misterxy napisał(a):

> Tak bardzo Ci to przeszkadza? Może akurat w tym zawodzie będzie lepszy od
        > niejednego „normalnego” pedagoga...
        > Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby uczył mojego synka.

A co, synek też pedzio?
        • Gość: misterxy Odpier... się od mojego syna, Stasiński. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:40
          Wypraszam sobie. Świadczy to tylko o twoim braku taktu i chamstwie. A może ty
          sam jesteś "pedziem", skoro innym taką łatkę przyczepiasz? Odpier... się od
          mojego syna, Stasiński.
        • Gość: misterxy Artur "bilardowiec" od 7 boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:51
          Widzę Albercie, że przegrałeś z Michałem Wieczorkiem 1:3 podczas
          Świętokrzyskiej Ligii Firm (7. kolejka - 21.10.2003). Musisz się bardziej
          starać, bo jak nie to osobiście pójdę do tego złodziejskiego klubu bilardowego
          i Cię r..pier...e.
          • Gość: misterxy Re: Artur "bilardowiec" od 7 boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:54
            Zapomniał bym o pamiętnym dniu 14.11.2003. Znowu przegrałeś. Tym razem z Igorem
            Białogońskim (0:3). Wstyd.
            • Gość: misterxy Albert "bilardowiec" od 7 boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:01
              Przepraszam za błędne podanie imienia. To takie staroświeckie imię (Albert).
              A to nie ty przypadkiem zająłeś 5 miejsce ze swoją drużyną ( w składzie: Dorota
              Tworek, Tomasz Tworek i Albert Stasiński) podczas meczu pomiędzy drużynami
              reprezentującymi przedsiębiorców z regionu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka