pstrykacz.imieninowy 17.11.04, 22:00 pedał z Baru polsatowskiego chce być pedagogiem i w przyszłości uczyć nasze dzieci [bez komentarza] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: veilchen Re: PEDAŁ z Baru [Polsat] IP: 80.48.137.* 17.11.04, 22:15 a ktory to pedal? bo nie za bardzo ogladam bar.. ale z tego co sie zorientowalem to prawie kazdy koles jest bardzo metroseksualny :) takie modne ostatnio powiedzonko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: PEDAŁ z Baru [Polsat] IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 17.11.04, 22:22 Spójrz w lustro Wojtku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy I co w związku z tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:02 Tak bardzo Ci to przeszkadza? Może akurat w tym zawodzie będzie lepszy od niejednego „normalnego” pedagoga... Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby uczył mojego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.stasinski Re: I co w związku z tym? 18.11.04, 22:33 Gość portalu: misterxy napisał(a): > Tak bardzo Ci to przeszkadza? Może akurat w tym zawodzie będzie lepszy od > niejednego „normalnego” pedagoga... > Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby uczył mojego synka. A co, synek też pedzio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Odpier... się od mojego syna, Stasiński. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:40 Wypraszam sobie. Świadczy to tylko o twoim braku taktu i chamstwie. A może ty sam jesteś "pedziem", skoro innym taką łatkę przyczepiasz? Odpier... się od mojego syna, Stasiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Artur "bilardowiec" od 7 boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:51 Widzę Albercie, że przegrałeś z Michałem Wieczorkiem 1:3 podczas Świętokrzyskiej Ligii Firm (7. kolejka - 21.10.2003). Musisz się bardziej starać, bo jak nie to osobiście pójdę do tego złodziejskiego klubu bilardowego i Cię r..pier...e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Artur "bilardowiec" od 7 boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:54 Zapomniał bym o pamiętnym dniu 14.11.2003. Znowu przegrałeś. Tym razem z Igorem Białogońskim (0:3). Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Albert "bilardowiec" od 7 boleści... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:01 Przepraszam za błędne podanie imienia. To takie staroświeckie imię (Albert). A to nie ty przypadkiem zająłeś 5 miejsce ze swoją drużyną ( w składzie: Dorota Tworek, Tomasz Tworek i Albert Stasiński) podczas meczu pomiędzy drużynami reprezentującymi przedsiębiorców z regionu? Odpowiedz Link Zgłoś