Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 08:41 o odpowiedz czy wiecie czym wybielic rozjasnic juz istniejace popekane naczynka na nogach :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: proszę IP: *.icpnet.pl 28.04.06, 09:10 tylko laser, a na zapobiegawczo to witamina C i duzo ruchu-wiem z doświadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: proszę IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 15:40 kurde, kiepsko na mnie wit c w kroplach nie dziala :) biore mniostwo specyfikow no ale co i tak sa i chyba ich wiecej duzo chodze i :((( niestety one sa Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: proszę 28.04.06, 20:58 raczej rutinoscorbin nie wit c. rutyna wzmacnia scianki naczyń krwionośnych. troche pomagają kremy na rozszerzone naczynka, ale bez cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: proszę 28.04.06, 21:06 ja wiem że nie lubicie takich odp, ale... na górze str jest okienko wyszukiwarka wpisujesz tam hasło "popękane naczynka" i wyrzuca ci kilka stron watków o tym temacie - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: proszę IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 22:51 sama jestem autorka kilku watkow ale szukam dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:21 dziewczyny, ja mam pytanie odnosnie tych zabiegów- sa jakies ograniczenia wiekowe?ile to kosztuje? sa jakies ranki?czy to boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: proszę IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.06, 14:29 ja nie wiem, nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś