Dodaj do ulubionych

koneckie chłopaki

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.05.02, 17:49
na początku myślałem, że to odosobniony przypadek ale z czasem zauważyłemże to prawdziwa epidemia.Otóż
w Końskich jest coś nie tak bowiem młodzi, ogoleni ludzie posiadający samochody o mocy powyżej 20 KM jeżdżą
z piskiem opon całymi dniami wokół kościoła bucząc przy tym prawdopodobnie muzyką.Może tam coś jest nie tak i
trzeba by tym biednym ludziom jakoś pomóc..np inaczej usytuować znaki drogowe bo te rumiane chłopaki nigdy z
tego centrum nie wyjadą?
krnąbrny
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: koneckie chłopaki IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 11:34
      Takich znaków drogowych wskazujących "chłopakom" miejsce, gdzie mogą
      wypróbować swoje maluchy przydało by się więcej, i to nie tylko w Końskich.
      Najgorsze jest to, że ten styl bycia rumianym buraczkiem w niebieskim dresiku
      i z ogoloną głową bardzo szybko rozprzestrzenił się po kraju (np. podobno w
      Gdańsku nie kupisz innego ubrania niż dresów i skóry (bez skojarzeń;). Ciekawe
      dlaczego inni mogą czerpać wzorce i wychodzić na tym całkiem nieźle (np.
      Japonia - USA), a inni (Polska - USA) nie. Napatrzą się takie chłopaczki jak
      się ubierają murzyni i w te pędy lecą na bazar po nowiutki "nylonweare". A już
      nie ma co nawet wspominać o zmałpowanych "obyczajach" typu walentynki, polskie
      oskary, polska Britney Spears, itp, itd. Chyba jedyny dobry zwyczaj to grill:)
      Pozdrawiam.
      • Gość: krnąbrny Re: koneckie chłopaki IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 09.05.02, 17:48
        nie przeraża mnie fakt ich ubrania czy nawet miłości w cieniu traktora.Jedno co
        mnie niepokoi to jedynie to czy oni po prostu mają świadomośc jak ich sie
        postrzega?To już nie jest strach jak na początku czy wymuszony ubraniem
        szacunek i pokora.Coraz częściej jest to po prostu wspólczucie..nic więcej
        pozdrawiam
        krnąbrny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka