Gość: Student IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 18:22 Ale fajnie, Mamy juwenalia. Studenckie święto tylko gdzie są studenci ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziad` Re: Juwenalia 2002 IP: 212.244.138.* 09.05.02, 09:44 W kielcach nie ma studentów. To jest taka dziura, ze szkoda gadać. Ja studiuje w W-wie tam jest super. A tu ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Juwenalia 2002 IP: 195.117.18.* 09.05.02, 10:37 Gość portalu: dziad` napisał(a): > W kielcach nie ma studentów. To jest taka dziura, ze szkoda gadać. > > Ja studiuje w W-wie tam jest super. A tu ............. W Kielcach jest ok. 30 000 studentów ty Dziadu. Dobrze ze cie tu niema ,bo nam dziadów nie trzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Juwenalia 2002 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 13:44 to gdzie sa bo ich nie widze. A kultura w kielcach do du.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Juwenalia 2002 IP: 195.117.18.* 09.05.02, 13:56 Mozesz mnie pocalowac w Juwenalia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Juwenalia 2002 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 21:57 No byłem dzis na miasteczku polibudy i było super całe 500 osób. kolego gdzie te twoje 30000 studentów :-) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Juwenalia 2002 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:21 Juwenalia w CK Kielce to impra robiona wylacznie dla ludzi z akedemikow, dla ktorych to atrakcja zeby wyjsc poza obreby murow. Zero marketingu, żadnych DOBRYCH imprez!~W kółko jakies zespoły które oscylują pomiedzy Staszowem Kielcami i Ostrowcem. I zazwyczaj w jednym ciezkim klimacie. ogólnie jedna wielka najebka, ktora sie konczy kacem gigantem. Zero imprez towarzyszacych , a jesli sa to nic o nich nie slychac. rok temu jeszsze byl korowod i okazja do brechtów. w tym roku jest totalnie bezjajecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paskuda Hałasują IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:50 Cały czas hałasują koło tej polibudy i hałasują..... w sobotę do 24.00 hałasowali studenty....... spac nie mogłam........ żeby chociaz była dobra myzuka........ Kielce to takie beznadziejne miasteczko..... sfotografowałam kiedyś Sienkiewke i pokazałam kolezance a ona pyta się....: co to za miasteczko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Re: Hałasują 13.05.02, 07:37 Gość portalu: Paskuda napisał(a): > Cały czas hałasują koło tej polibudy i hałasują..... w sobotę do 24.00 > hałasowali studenty....... spac nie mogłam........ żeby chociaz była dobra > myzuka........ Kielce to takie beznadziejne miasteczko..... sfotografowałam > kiedyś Sienkiewke i pokazałam kolezance a ona pyta się....: co to za > miasteczko ??? To i tak dobrze że nie powiedziała że nasz Sinkiewka to straszna paskuda. Odpowiedz Link Zgłoś