Dodaj do ulubionych

PiS poszukuje obserwatorów wyborów na Ukrainie

IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 18:20
Czy PiS nie ma własnych członków w swojej partii, no, partyjce?
Musi do tak ważnego zadania politycznego werbować ludzi z ulicy, z
ogłoszenia, przypadkowych? A jak zwerbuje rosyjskich szpiegów i antychrystów,
którzy życzą źle Ukrainie? A może termin Kaczkom nie odpowiada, sami będą
pewnie gościć przy pańskim stole (w tym przypadku stole żydowskim Sorosa,
gdzie Kaczki żywią się odpadkami).
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Ukraińcy! Życzę wam wszystkiego najlepszego IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 18:34
      Ale lepiej uważajcie na takie Kaczki, jakie niektórzy chcą wam podrzucić. Wiem,
      że wy tęsknicie do takiego losu, jaki my musimy cierpieć. Nasz los jest z
      pewnością lepszy, niż wasz, nieco łatwiej się żyje. Ale my też chcemy wyrwać
      się z tej niewoli, do której wy z taką determinacją dążycie.
      Walczcie, bo nie macie innego wyjścia, bo lepiej być na obrzeżach cywilizacji
      zachodniej niż ze złodziejstwem Rosji. Może po wygranej z prorosjanami uda wam
      się zapobiec podesłaniu wam jakiegoś Lenina lub Michnika.
      • Gość: KlubJakuba Jakub jest The Best IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 18:54
    • pstrykacz.imieninowy Gdańscy politycy PiS i SLD pijani w St. Petersburg 12.12.04, 19:48
      Gdańscy politycy PiS i SLD pijani w St. Petersburgu
      Członek zarządu krajowego PiS tak się bratał z byłym działaczem SLD, że jak padł
      na płytę lotniska w Petersburgu, to już nie wstał. Musiał go postkomunista
      wtaszczyć do samolotu. A wcześniej panowie obrazili Rosjan i ród kobiecy...
      09-11-2004 20:14 Grzegorz Szaro, Gdańsk

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2384510.html?nltxx=856991&nltdt=2004-11-10-09-05
    • pstrykacz.imieninowy ILUSTRACJA 12.12.04, 19:49
      www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1111/g1.jpg
      • Gość: Mik Re: ILUSTRACJA IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 12.12.04, 21:57
        A kto to ? Shrek ?
    • wojciech.domagala TAK ! TAK ! chcę pojechać w plener na Ukrainę ! 12.12.04, 20:19
      TAK ! TAK ! chcę pojechać w plener na Ukrainę !

Mam powyżej 25 lat i porozumiewam się w języku angielskim (zaawansowany). Nie
      tak dawno byłem jeden-sam na wakacjach w Holandii - porozumiewałem się tylko i
      wyłącznie w języku zachodnim z obywatelami tego wspaniałego Królestwa.

Kilka fotografii, które zrobiłem zwiedzając Niderlandy:

ROLNIK NIDERLANZKI - ORKA
      onephoto.net/info.php3?id=17025
      BENELUX OJCZYZNA TULIPANÓW
      onephoto.net/info.php3?id=16240
      plfoto.com/zdjecie.php?picture=327135

CHODACZKI
      onephoto.net/info.php3?id=17973
      WIATRAK
      onephoto.net/info.php3?id=17272
      Fotografie powyższe chętnie bym pokazał na najbliższej wystawie ale jestem doopa
      bo przegapiłem promocję na duży format odbitek :(((
      • Gość: Goraj Re: TAK ! TAK ! chcę pojechać w plener na Ukrainę IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 07:35
        Dziekuję Panu za miłe dla mnie słowa. Istotnie - ani stary ani tym bardziej
        esbek. Pozdrawiam. Mariusz St. Goraj
    • Gość: ciekawy Pojadę pod warunkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 10:16
      Jak prezes Jarosław Kaczyński odpowie na list otwarty prof. Rafała Brody.
    • Gość: ---- Re: PiS poszukuje obserwatorów wyborów na Ukraini IP: *.globit / 217.98.57.* 14.12.04, 08:03
      czy są jakies warunki np. wzrost?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka