Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 21:36 Tuż za osiedlem Na Stoku na ul. Radomskiej wiosną br miala rozpocząc się budowa salonu samochodowego Toyoty. Wiecie może czy budowa już ruszyła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 26.05.02, 15:25 Swego czasu chyba w SL była wiadomość,że w lutym właśnie w tym miejscu mają ruszyć z budową salonu TOYOTY,bodajże inwestorem ma być Romanowski /ma taki salon w Radomiu/,jeśli ktoś może mieć informacje to oni/tymczasowy salon mają przy ul.Warszawskiej w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 26.05.02, 15:28 Mam pytanie.Czy w Kielcach jest salon Citroena/bo w internecie w spisie dealerów go nie ma/.Kiedyś pamiętam był na Karczówkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 16:54 Jest na Karczówkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 17:01 Nie ma. Jest tam tylko sklep z częściami samochodowymi. nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 18:55 No to szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 21:49 Też żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżin Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: WAWPLC* / *.axone.fr 27.05.02, 15:05 Coś budują na przeciwko AŚ (pedagogika) przy ul. Krakowskiej, ale co to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 04.06.02, 20:23 Jeśli chodzi o salon Citroena to ze źródeł w centrali warszawskiej tej firmy dowiedziałem sie,że w IV kwartale br.planowane jest otwarcie w kielcach salonu Citroena,tylko nie wiem w którym miejscu czy to ten salon przy Krakowskiej aktualnie budowany?Pytanie do Jurka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 21:45 Niestety nie wiem jaki to bedzie salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapper Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.inmedia.pl 30.05.02, 18:24 Został zamknięty za słabe wyniki sprzedaży !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: 217.153.90.* 27.05.02, 15:23 widziałem plany i symulację komputerową tego salonu. naprawdę świetnie to wygląda a jeśli doda się do tego połozenie tego salonu - lekko na górce w super eksponowanym miejscu to naprawdę robi to wrażenie. i pomysleć że znam autorów tego projektu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 17:33 Można gdzies znalezc ten projekt w internecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest do jurka IP: 217.153.90.* 28.05.02, 09:12 pojęcia nie mam ale nie sądzę z tego co wiem to jest swoista tajemnica handlowa i raczej nikt tego nie publikuje w necie. sam widziałem to w pracowni architektonicznej. swoją drogą to bardzo fajowe programy mają architekci. trójwymiarowe i bardzo realistyczne. byłem chyba jednym z pierwszych którzy siedzieli w nieistniejącym jeszcze kinie. bomba. a propos wczoraj zaczałem projektować sobie kuchnię komputerowo. fajna sprawa ale zanim się połapię jak się to robi to skończy mi się licencja - jest na 30 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 13:51 A co to za kino i gdzie ma powstac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: do jurka IP: 217.153.90.* 28.05.02, 14:42 tzw Multipleks ma być własnie w tym centrum handlowym ileś tam sal kinowych no i w jednej z nich właśnie "byłem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:04 A ten tzw.Mulitipleks to ma byc w Kielcach?Jak tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:05 W którym Centrum Handlowym Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: do jurka 28.05.02, 17:45 Gość portalu: hocest napisał(a): > pojęcia nie mam ale nie sądzę > z tego co wiem to jest swoista tajemnica handlowa i raczej nikt tego nie > publikuje w necie. > sam widziałem to w pracowni architektonicznej. > swoją drogą to bardzo fajowe programy mają architekci. trójwymiarowe i bardzo > realistyczne. byłem chyba jednym z pierwszych którzy siedzieli w nieistniejącym > > jeszcze kinie. bomba. > a propos wczoraj zaczałem projektować sobie kuchnię komputerowo. fajna sprawa > ale zanim się połapię jak się to robi to skończy mi się licencja - jest na 30 > godzin. A jakiego dealera ma być ten salon na Krakowskiej koło AŚ? Czy jeszcze jakieś inne salony powstają lub mają powstać w Kielcach w najbliższym,ciężkim ekonomicznie czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:49 Nie słyszalem by budowano jakies nowe salony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.ntc.nokia.com / 172.24.102.* 28.05.02, 08:47 Szukasz pracy czy nowego samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 29.05.02, 22:21 Obserwuję rynek i takim papierkiem lakmusowym stanu zasobnosci społeczeństwa jest ilość zakupowanych aut.W tym konkretnym przypadku widać kryzys i zastój na rynku sprzedazy samochodów a co za tym idzie widać to na przykładzie upadających salonów samochodowych co chyba w Kielcach jest nadto widoczne. Dziwi to tylko na tle niedawno ogłoszonych w SL wiadomości o 12 miejscu Kielc jeśli chodzi o dochód na głowę mieszkańca,wyszło paradoksalnie ,że Kraków jest biedniejszy od Kielc w co chyba nikt nie uwierzy. A tak na prawdę zamykane salony samochodowe są też wyznacznikiem bogactwa obywateli danego grodu .Czyli jeśli w takich Rzeszowach,Opolach,Olsztynach czy Lublinach ,gdzie paradoksalnie dochód jest nizszy,jest także duże bezrobocie jakoś ludziom powodzi sie lepiej bo jakoś rynek prosperuje,czyli co? znowu kieleckie białą plamą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 25.06.02, 16:48 Chyba ten salon TOYOTY rozpoczną budować z poslizgiem już niedługo,w ostatnim SL o tym pisali,przy okazji rozmowy z dealerem Romanowskim z Radomia,który taki salon na Radomskiej ma stawiać.Co prawda mieli zacząć w lutym,ale znając realia kieleckie to bedzie mały poslizg. Odpowiedz Link Zgłoś