Dodaj do ulubionych

Czy budują już salon TOYOTY?

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 21:36
Tuż za osiedlem Na Stoku na ul. Radomskiej wiosną br miala rozpocząc się budowa
salonu samochodowego Toyoty. Wiecie może czy budowa już ruszyła?
Obserwuj wątek
    • drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 26.05.02, 15:25
      Swego czasu chyba w SL była wiadomość,że w lutym właśnie w tym miejscu mają
      ruszyć z budową salonu TOYOTY,bodajże inwestorem ma być Romanowski /ma taki
      salon w Radomiu/,jeśli ktoś może mieć informacje to oni/tymczasowy salon mają
      przy ul.Warszawskiej w Kielcach.
    • drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 26.05.02, 15:28
      Mam pytanie.Czy w Kielcach jest salon Citroena/bo w internecie w spisie
      dealerów go nie ma/.Kiedyś pamiętam był na Karczówkowskiej.
      • Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 16:54
        Jest na Karczówkowskiej
        • Gość: nube Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 17:01
          Nie ma. Jest tam tylko sklep z częściami samochodowymi.
          nube
          • Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 18:55
            No to szkoda :(
            • Gość: nube Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 21:49
              Też żałuję.
              • Gość: Dżin Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: WAWPLC* / *.axone.fr 27.05.02, 15:05
                Coś budują na przeciwko AŚ (pedagogika) przy ul. Krakowskiej, ale co to nie wiem
              • drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 04.06.02, 20:23
                Jeśli chodzi o salon Citroena to ze źródeł w centrali warszawskiej tej firmy
                dowiedziałem sie,że w IV kwartale br.planowane jest otwarcie w kielcach salonu
                Citroena,tylko nie wiem w którym miejscu czy to ten salon przy Krakowskiej
                aktualnie budowany?Pytanie do Jurka.
                • Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 21:45
                  Niestety nie wiem jaki to bedzie salon.
      • Gość: Kapper Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.inmedia.pl 30.05.02, 18:24
        Został zamknięty za słabe wyniki sprzedaży !!
    • Gość: hocest Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: 217.153.90.* 27.05.02, 15:23
      widziałem plany i symulację komputerową tego salonu. naprawdę świetnie to
      wygląda a jeśli doda się do tego połozenie tego salonu - lekko na górce w super
      eksponowanym miejscu to naprawdę robi to wrażenie. i pomysleć że znam autorów
      tego projektu :)
      • Gość: jurek Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 17:33
        Można gdzies znalezc ten projekt w internecie???
        • Gość: hocest do jurka IP: 217.153.90.* 28.05.02, 09:12
          pojęcia nie mam ale nie sądzę
          z tego co wiem to jest swoista tajemnica handlowa i raczej nikt tego nie
          publikuje w necie.
          sam widziałem to w pracowni architektonicznej.
          swoją drogą to bardzo fajowe programy mają architekci. trójwymiarowe i bardzo
          realistyczne. byłem chyba jednym z pierwszych którzy siedzieli w nieistniejącym
          jeszcze kinie. bomba.
          a propos wczoraj zaczałem projektować sobie kuchnię komputerowo. fajna sprawa
          ale zanim się połapię jak się to robi to skończy mi się licencja - jest na 30
          godzin.
          • Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 13:51
            A co to za kino i gdzie ma powstac
            • Gość: hocest Re: do jurka IP: 217.153.90.* 28.05.02, 14:42
              tzw Multipleks
              ma być własnie w tym centrum handlowym
              ileś tam sal kinowych no i w jednej z nich właśnie "byłem" :)
              • Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:04
                A ten tzw.Mulitipleks to ma byc w Kielcach?Jak tak to gdzie?
              • Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:05
                W którym Centrum Handlowym
              • Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 21:35
                ......
          • drs Re: do jurka 28.05.02, 17:45
            Gość portalu: hocest napisał(a):

> pojęcia nie mam ale nie sądzę
            > z tego co wiem to jest swoista tajemnica handlowa i raczej nikt tego nie
            > publikuje w necie.
            > sam widziałem to w pracowni architektonicznej.
            > swoją drogą to bardzo fajowe programy mają architekci. trójwymiarowe i bardzo
            > realistyczne. byłem chyba jednym z pierwszych którzy siedzieli w nieistniejącym
            >
            > jeszcze kinie. bomba.
            > a propos wczoraj zaczałem projektować sobie kuchnię komputerowo. fajna sprawa
            > ale zanim się połapię jak się to robi to skończy mi się licencja - jest na 30
            > godzin.

A jakiego dealera ma być ten salon na Krakowskiej koło AŚ?
            Czy jeszcze jakieś inne salony powstają lub mają powstać w Kielcach w
            najbliższym,ciężkim ekonomicznie czasie?
            • Gość: jurek Re: do jurka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 18:49
              Nie słyszalem by budowano jakies nowe salony.
    • Gość: eReS Re: Czy budują już salon TOYOTY? IP: *.ntc.nokia.com / 172.24.102.* 28.05.02, 08:47
      Szukasz pracy czy nowego samochodu?
      • drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 29.05.02, 22:21
        Obserwuję rynek i takim papierkiem lakmusowym stanu zasobnosci społeczeństwa
        jest ilość zakupowanych aut.W tym konkretnym przypadku widać kryzys i zastój na
        rynku sprzedazy samochodów a co za tym idzie widać to na przykładzie
        upadających salonów samochodowych co chyba w Kielcach jest nadto widoczne.
        Dziwi to tylko na tle niedawno ogłoszonych w SL wiadomości o 12 miejscu Kielc
        jeśli chodzi o dochód na głowę mieszkańca,wyszło paradoksalnie ,że Kraków jest
        biedniejszy od Kielc w co chyba nikt nie uwierzy.
        A tak na prawdę zamykane salony samochodowe są też wyznacznikiem bogactwa
        obywateli danego grodu .Czyli jeśli w takich Rzeszowach,Opolach,Olsztynach czy
        Lublinach ,gdzie paradoksalnie dochód jest nizszy,jest także duże bezrobocie
        jakoś ludziom powodzi sie lepiej bo jakoś rynek prosperuje,czyli co? znowu
        kieleckie białą plamą.Pozdrawiam.
    • drs Re: Czy budują już salon TOYOTY? 25.06.02, 16:48
      Chyba ten salon TOYOTY rozpoczną budować z poslizgiem już niedługo,w ostatnim
      SL o tym pisali,przy okazji rozmowy z dealerem Romanowskim z Radomia,który taki
      salon na Radomskiej ma stawiać.Co prawda mieli zacząć w lutym,ale znając realia
      kieleckie to bedzie mały poslizg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka