Gość: sas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 07:53 Potrzebuję doswiadczonego instruktora nauki jazdy na nartach - czy takiego znacie prosze o namiary oraz ceny. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: nauka jazdy na nartach IP: *.21.pl / 213.199.204.* 02.02.05, 14:31 Polecam instruktorów z Akademii Świętokrzyskiej, można ich znaleźć na basenie przy ul. Krakowskiej (prawie wszystkich) Ja byłam z nimi na obozie narciarskim i w tydzień nauczyłam się w miarę samodzielnie jeździć. Udzielają chyba też prywatnych lekcji ale nie orientuję się w cenach!Szczególnie polecam panią Jolę Krawczyk jest naprawdę rewelacyjna!Pozdrawiam! Udanych zjazdów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSU Re: nauka jazdy na nartach IP: 82.160.95.* 02.02.05, 18:37 instruktorem PZN nie jestem ale kilka osob nauczylem jezdzic na nartach, jesli jest Pan zainteresowany prosze zostawic kontakt do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: nauka jazdy na nartach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 07:38 Prosze o ofertę na moją skrzynkę skozlowski@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś