Dodaj do ulubionych

Egzamin państwowy z niemieckiego GDZIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:51
Cześć gdzie w Kielcach dobrze można przygotowac sie do egzaminu z niemieckiego
w Kielcach. Jaka szkoła robi to najlepiej ? Jezeli macie jakies informacje to
napiszcie. Thx za info . Pozdrawiam Wojtek.
Obserwuj wątek
    • Gość: posel nowak Telefon do Gethe instytut... IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 16.02.05, 12:08
      Trzeba zadzwonic do Instututu Gethego lub austriackiego. Tam powiedza, która
      placowka w najblizszym czasie przeprowadza egzaminy.

Ja robiłem certyfikaty w Gdansku na UG - w Kolegium jezyków obcych.

Oplaty za egzaminy wynosza ca 500 zł

Reszta w internecie na własciwych stronach www
    • Gość: jurek Re: Egzamin państwowy z niemieckiego GDZIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:25
      Jesli chodzi o samo nauczanie to bez watpienia najlepsza szkola j.niemieckiego
      w Kielcach jest Intercollege. A certyfikaty zdaje sie w ŚCJO (dawnej szkole
      jezykowej Exbudu) przy Wojska Polskiego.
      • Gość: posel nowak Re: Egzamin państwowy z niemieckiego GDZIE IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 16.02.05, 15:45
        ale z jakim certyfikatem drogi panie? Ja mowie o swiadectwach wystawianych
        przez niemców

pozdrawiam
        • Gość: jurek Re: Egzamin państwowy z niemieckiego GDZIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:04
          np. Zertifikat Deutsch (ZD) czy Zentrale Mittelstufenprüfung (ZMP) nie wiem jak
          jest z Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS) i Deutsche Sprachprüfung für den
          Hochschulzugang (DSH).
    • Gość: Wojtek Re: Egzamin państwowy z niemieckiego GDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:26
      Dzieki za info
      • Gość: magda Re: Egzamin państwowy z niemieckiego GDZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:49
        te dwa ostanie już nie w Kielcach lecz w Krakowie lub w Warszawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka