Dodaj do ulubionych

A dla mnie bazar nadal jest na al. Lenina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 10:56
mcdonaldy na manifestu i bieruta, empik na rewolucji, sąd na gwardii ludowej
a od rynku odchodzi 1 maja i armii czerwonej i nikt mi tego nie zabroni!
Obserwuj wątek
    • Gość: megadeth Re: A dla mnie bazar nadal jest na al. Lenina IP: 195.136.17.* 19.02.05, 16:34
      dokładnie !!!

ale tego co wpadnie na pomysł
      zmiany ul. Gagarina powinni wystrzelić w kosmos
    • Gość: gho Re: A dla mnie bazar nadal jest na al. Lenina IP: *.net 19.02.05, 18:55
      A murarze mówią, że stwardniały beton nie nadaje sie na materiał budowlany ...
    • Gość: PolonistaMarksista Nie "na" ale "przy" ulicy. IP: *.simset.net / 80.51.251.* 19.02.05, 19:48
      Jakby coś stało na ulicy to autobusy, by tam nie jeździły. Chyba mam rację?
      ;-)
    • Gość: misterxy Re: A dla mnie bazar nadal jest na al. Lenina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:58
      > a od rynku odchodzi 1 maja

idąc twoim tokiem rozumowania to nie z rynku, ale z Pl. Partyzantów.
      1-go Maja? Ta nazwa od 2004 r. upamiętnia wejście polski do UE.
    • Gość: Pi Re: To rozsławi KIELCE!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.02.05, 23:44
      Pozostawienie takich nazw, przebranie mieszkańców tych ulic w fufajki, gumowce
      i bereciki z antenką, zaaranzowanie kolejki po papier toaletowy, rozstawienie
      wśród przechodzacych tajnych funkcjonariuszy UB i SB...
      Taki skansen byłby atrakcją dla Europy!
      Ilez nowych miejsc pracy!
      Nawet z Afryki by przyjeżdżali oglądać takie cuda!
      A wiec Kielczanie: DO DZIEŁA!!!
      • Gość: misterxy Re: To rozsławi KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:45
        :-)
        • Gość: sdh Katowice - Stalinogród IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.02.05, 09:36
          są też ludzie którzy do dziś mówią na Katowice - Stalinogród, a na Karpacz -
          Bierutowice
          • ck.gladiatorek Re: Katowice - Stalinogród 20.02.05, 11:40
            Jesli mówia o Katowicach Stalinogród to raczej z przymruzeniem oka.Ale jesli
            chodzi o Bierutowice to są one tylko częścia Karpacza,i nikt nie zastepuje
            słowa Karpacz Bierutowicami-chyba chcesz być orginalny na siłe,ale Ci nie
            wyszło:)
            P.S. Między Wrocławiem a Kluczborkiem jest Bierutów:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka