klin 15.02.10, 19:24 To mój ostatni post, o ile nie zostanie wycięty, oczywiście. Dziękuję wszystkim miłym dyskutantom, z którymi miałem okazję się pokłócić. Pozostałym zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hektor Re: Dziękuję IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.10, 22:57 zostanie tylko benek - tego nie ima się skalpel cenzora! Wiadomo, że chwali bezkrytycznie towarzysza prezydenta - to akurat musi być miłe GW. Niektórzy piszą tu siłą rozpędu i przyzwyczajenia. Szkoda, że forum przypomina ser szwajcarski i przez to staje się dla wielu miejscem ideologicznie skrzywionym - chociaż poprawnym z punktu widzenia naczelnego redaktora. Całkiem możliwe, że wkrótce również dam sobie spokój z tym "magicznym miejscem" - myślę, iż gdzieś sobie przysiądziesz na innym forum - powodzenia w nowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 23:08 Szkoda. Myślących "nieinaczej" ubywa na forum. To żadna przyjemność spierać się z myślącymi inaczej! Leżącego przeca sie nie kopie! Skoro uważasz , że czas dac sobie spokój.....twoja sprawa. POWODZENIA i moze jednak do zobaczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dziękuję 16.02.10, 00:16 To nie tak łatwo... ... jak wyjąć klin spod kola samolotu i odleciec... jeszcze musisz pokołowac do lini startu... a to potrwa... no i zgoda wiezy... Ale jezeli juz tak chcesz - to startuj! Kontakt jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dziękuję IP: 139.142.19.* 16.02.10, 01:27 Hey klin Dziekuje... :):) PS. Nigdy nie mow "nigdy"... Zawsze gdzis jakis komputer sie paleta... Powodzenia :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 08:40 Wymienilismy sie z moderatorem listami. Z czystej megalomanii ponizej wstawiam swój koncowy. W sprawie zasady: na forum gorzowskim tylko o Gorzowie Trochę to mi nie pasuje; zaczynałem na forum kumpelskim, gdzie swobodnie snuły sie rozwazania o zupach i talibach. Z Gorzowem łączy mnie coraz mniej - z roku na rok. Mam coraz mniej do powiedzenia na ten temat i coraz mniej o Gorzowie wiem. Zasada cięcia wątków nieregionalnych wysuszy forum z fajnych relacji towarzyskich i dodatkowo zantagonizuje forowiczów. A fora mogą być przecież miejscem ścierania się poglądów, bo przecież dla tolerancji, zrozumienia czyjegoś punktu widzenia najlepszą droga jest spór, dyskusja właśnie. A forum do dyskusji znajdę sobie sam; na pewno nie bedzie to forum Kraj Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Dziękuję 16.02.10, 09:36 > Trochę to mi nie pasuje; zaczynałem na forum kumpelskim, gdzie > swobodnie snuły sie rozwazania o zupach i talibach. Widzisz, troche racji masz - ot, chocby watek calama cafe, bez ktorego zapewne nie byloby spotkan w pasji... a z drugiej strony... zobacz, ze coraz wiecej oszolomstwa na forum. Oszolomstwa, ktore jedynie dyskutowaloby o hakach na Tuska, na Kaczke, itp. Czy o to chodzi na forum "regionalnym"? Jeden, dwa takie watki - ale dazymy do przewagi watkow nie-regionalnych, i to chyba jest zle... ze sie czasem przepisem na ciekawa zupe wymienimy, z talibow w Klewkach posmiejemy - to fajnie, gorzej, gdy sa to pyskowki i obrzucanie sie politycznym blotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard "Rozmowa jest kontrolowna"... IP: 139.142.19.* 16.02.10, 18:14 Hey login, Nie obchodzi mnie kim jestes... Nie obchodzi mnie co myslisz. Nie obchodzi mnie jak sie czujesz... To nie jest istotne. Nie obchodza mnie takze szczegoly twoich korespondencji z "moderatorem".. Nie obchodza mnie oczywiscie twoje kontakty z kimkowiek.. To jest FORUM - otwarte dla kazdego miejsce otwartych dyskusji... Taki "gazetowy "Hyde Park"... Sie podoba? Swietnie. Sie nie podoba? Zabierz swoje zabawki i...powodzenia. Nikt nikogo nie zmusza do uczestniczenia w forum, nikt nie narzuca nikomu tematow, nikt nie bedzie sie jakiemus obrazonemu dzieciakowi sie podlizywal zmieniajac formule forum... Forum Gazety jest jednym z najlepszych... Dlaczego? Bowiem kazdy moze "wejsc" i powiedziec co mysli i o czym mysli... Nikt nie musi "sie kontrolowac" Szczerosc i otwartosc to podstawa. Ma chce kogos lub cos pochwalic - pisze... Chce komus "dokopac" - pisze... Za duzo siegu? - sie pisze... Kaczynski traci zmysly - sie pisze... Dominanta wnerwia - sie pisze... Kazdy powod, kazdy temat sa dobre.... Gazeta umozliwila Gorzowiakom miejsce spotkan i ...bycia soba... Demokracja to cholerstwo. Nie mozna jej kontrolowac, albo demokracja byc przestaje. Chcesz "fajnych relacji torzrzyskich"? Zapisz sie do kola gospodyn... Powodzenia zycze na nowej drodze. :):):) PS Jedrejczak to dobry i uczciwy Prezydent Rydzyk sucks Kaczki tylko z jablkami Zawsze mam racje Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine_married bardzo dobrze 16.02.10, 12:16 A co to, Klin to jakieś sacrum tego forum? Zasady są i należałoby ich przestrzegać. Są fora na których do woli można pisać o polskiej polityce. Macie wybór ale mnie takiego pozbawiacie. Ja politykierów na tutejszym forum mam zwyczajnie dosyć. Piszę niewiele, bo meczy mnie ciągłe lawirowanie i omijanie min które podkłada a to pyttacz a to klin a to którys inny. Zetkaf wspomniał o calamie- ktoś zauważył, ze zniknęła z forum? Chyba nie dlatego, że uwielbia czytać posty o Kaczyńskich czy Tusku. Dlaczego nie piszecie o polityce na innych forach? Bo czujecie że tylko tutaj, wśród lokalnych matołów możecie brylować swoją wydumaną elokwencją. Macie świadomość że na forach ogólnokrajowych zwyczajnie niczym nie błyśniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 10:15 madeleine napisała: Dlaczego nie piszecie o polityce na innychforach? Bo czujecie że tylko tutaj, wśród lokalnych matołów możecie brylować swoją wydumaną elokwencją. Macie świadomość że na forach ogólnokrajowych zwyczajnie niczym nie błyśniecie. ---------------------------------------------------------------- Mam wrażenie, że nie piszemy tu tylko po to aby błyszczeć. No może nie wszyscy. Lokalne matoły to też my ale nie zabraniajcie nam zajmować stanowiska w sprawach , które nawet w pośredni sposób dotyczą Gorzowa. "Piszę niewiele, bo meczy mnie ciągłe lawirowanie i omijanie > min ........" Gimnastyka mózgu jest sympatyczna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mam nicka Re: bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 19:50 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Gimnastyka mózgu jest sympatyczna! > Pozdrawiam! o ile pozostaly jeszcze jakies zwoje inaczej bryndza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugly_01 Re: Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:21 forum sie zdechlo dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dziękuję IP: 139.142.19.* 16.02.10, 19:27 Hey ugly, To co ty tu robisz?? :):):):) Jaja, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dziękuję IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.10, 00:02 ugly_01 napisał: > forum sie zdechlo dawno temu ubywa forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Gorzowskie forum najpopularniejsze w lubuskiem... IP: 139.142.19.* 17.02.10, 00:32 Hey, Gorzowiacy kochaja klopac sie na forum Gazety... Gorzowskie forum najpopularniejesze w lubuskiem! :) PS. Nicelus, idz sprzataj po kaczych rydzykach... Bedzie ci i ladnie i milo i przyjemnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gorzowskie forum najpopularniejsze w lubuskie IP: 139.142.19.* 17.02.10, 00:48 Hey, Dzieki dla Gazety za wspomaganie wolnosci slowa i przekonan!!! Za udostepnienie miejsca w ktorym gorzowiacy moga byc po prostu soba... Forum Gazety to miejsce dla wolnych Gorzowiakow i Polakow... My sie kochac nie musimy.... My ze soba gadamy o tym co wazne ... I o to chodzi! :) PS. Brawo Gazeta! PSS. Baranski....na wakacje!! Przymusowe... he he he he he Jesli Gazeta pieniedzy nie ma, to sie "zlozymy".... I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Gorzowskie forum najpopularniejsze w lubuskie 17.02.10, 09:15 Gość portalu: Bernard napisał(a): > PSS. Baranski....na wakacje!! > Przymusowe... Berni, wiem, że masz ochotę nas tu wszystkich porozstawiać po kątach, ale prawdopodobnie nie płacisz podatków w Gorzowie i nie masz prawa uczestniczyć w wyborach na uczciwych i uczuciowych prezydentów naszego miasta. Jesteśmy dla Ciebie tolerancyjni i będziemy cierpliwie namawiać Ciebie, żebyś nas też traktował z tolerancją i nie wysyłał redaktorów na przymusowe wakacje, bo dużo roboty mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: Gorzowskie forum najpopularniejsze w lubuskie IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.10, 10:14 To juz drugie odejście z forum ? czekam na kolejny powrót . Cenzurem i wycinkami się nie przejmuj jeżeli żyłeś w latach słusznie minionych to zauważyłeś ,że cenzura była ona o wiele słabsza niz ta obecna , na tym forum również. A ble,ble cencora o ustawianiu forum to mozna o kant dupu potłuc. Za komuny tez na s ustawiano w szereg...słuszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gorzowskie forum najpopularniejsze w lubuskie IP: 139.142.19.* 17.02.10, 19:46 Hey thebird , Za komuny w inernecie cenzury nie bylo... he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Place podatki. Mam prawo glosowac! IP: 139.142.19.* 17.02.10, 19:44 Hey marek, Co ma Baranski i koniecznosc wyslania go na wakacje z podatkami? Czyzby pisarczyk byl na etacie Magistratu? PS. A o Baranskiego wlasnie sie martwie...i tak mi sie odplacasz... Nikt mnie nie rozumie.... buuuuuu :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś