Dodaj do ulubionych

jazda bez swiateł !!!

18.03.05, 09:09
fajnie nakaz jazdy bez swiateł sie skonczył to mozecie jezdzic bez nich nawet
jak jest taka pogoda jak dzis , ze samochodu na drodze czasem nie widac.
Gratuluje głupocie i myslenia.

P.S
Chodzi mi o drogi za miastem
Obserwuj wątek
    • aroma1 Re: jazda bez swiateł !!! 18.03.05, 13:56
      teraz powinni dziury oświetlać, by nie wpaść
    • Gość: Stefan Pochocki Re: jazda bez swiateł !!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 14:21
      Szanowny Panie - nakaz nie obowiązuje więc nie jeżdzę. Podobnie jak teraz nie jeżdzę swoim autem bo czekam aż deszcze zmyją sól z jezdni. Po prostu szkoda niszczyć opon i samochodu, podobnie rzecz się ma z żarówkami po co niszczyć szkoda akumulatora. O widzę że deszczyk ładnie pada dobrze dziś zdejmę z kołków moje auto i niedługo zacznie się sezon będzie można spokojnie się wybrać na zakupy albo na jakąś wycieczkę.

Serdecznie pozdrawiam.

Dumny posiadacz Skody Fabia Limousine 1.2 HTP
      • Gość: greg__ Re: jazda bez swiateł !!! IP: 212.51.202.* 18.03.05, 14:54
        pełno jest postów buraków takich jak ty, którym szkoda żarówek i
        akumulatora,ale skoro zarówki sa dla ciebie wazniejsze niz zdrowie twoje i
        innych ( jestes po prostu lepiej widoczny na drodze!!!) to tylko wspólczuc
        głupoty.
        P.S.
        W lodówce tez wykreciłes żarówke bo szkoda zeby sie marnowała?? :))))
        • Gość: BBB Re: jazda bez swiateł !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:04
          nie ma lodowki bo szkoda pradu a jedzenie trzyma w bagazniku swojej pieknej
          skodt fabii limuzine
          • Gość: Stefan Pochocki Re: zazdrośc nieładnie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 15:21
            Po prostu zazdrościcie mi że mogę się poruszać jednym z lepszych aut w klasie, moja Skoda spokojnie może aspirować do klasy wyższej (poprzez wygląd jest to wersja sedan) samo wyposażenie zwaliło by was z nóg. Co do lodówki mam schładzany schowek w Fabii więc możece mi tylko pozazdroscić. Jeszcze dziś zdejmę ją z drewnianych kołków (jak już wcześniej pisałem obawiałem się o zasolenie ulic i związane z tym zniszczenie opon i auta) i wybiorę się z rodzinką na zakupy. Co prawda ktoś będzie musiał siedziec w środku bo ostatnio mi kołpaki ukradki pod Biedronką, mimo iz miałem paskami poprzypinane do felg.

Dumny posiadacz Skody Fabii Limousine 1.2 HTP
            • prezydent6 Re: zazdrośc nieładnie 18.03.05, 15:32
              ale picujesz kołpaki ukradli lecz od wartburga i to w lutym !
            • Gość: greg___ Re: zazdrośc nieładnie IP: 212.51.202.* 18.03.05, 15:33
              napewno twoja skoda i ty mozecie razem aspirowac do wyzszej klasy buraków :)))
              uwazaj zeby ciebie pod ta biedronka nie ukradli
              • dency Re: zazdrośc nieładnie 18.03.05, 15:36
                a masz płytę CD chroniącą przed radarami?
              • Gość: Stefan Pochocki Re: zazdrośc nieładnie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 15:38
                Wystarczy że wiem iż unosze się ponad konkurencją, moja skoda to extra auto samo brzmienie silnika 1.2 HTP można porównać do brzmienia Subaru Imprezy Turbo (tak napisali w najlepszej gazecie motoryzacyjnej Auto Swiecie). Wobec tego nawet nie powinienem z wami rozmawiać, pewnie jeździcie starymi zużytymi autami ściągniętymi z zachodu. Jak sie jeszcze zezłoszczę to za namową syna poddamy naszą Fabię tiuningowi i wtedy to wam szczęki opadną !
                • Gość: greg__ Re: zazdrośc nieładnie IP: 212.51.202.* 18.03.05, 15:44
                  o tak zrób tuning swojej skodziny - kup w hipermarkecie nakladki na pedaly i
                  lewarek skrzyni biegów, na tylna szybę pieska z ryszajaca glowa, a z przodu
                  tańcząca hawajke ,na boczne szyby przyklej misie,i na cały regulator wlacz
                  muzyke ich troje wtedy wszystkim szczeny na pewno opadna jak podjedziesz pod
                  biedronke :)
                  • Gość: Stefan Pochocki Re: zazdrośc nieładnie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 15:50
                    Nie wiem czemu czepiasz się supermarketów, najpierw to napewno przyciemnię szyby aby wasze zawistne spojrzenia mnie nie rozpraszały w czasie jazdy. Jeszcze dziś wyjeżdzam moim kochanym autkiem SKODĄ FABIA LIMOUSINE 1.2 HTP (dla niewtajemniczonych dodam że jest to wersja sedan) i wyruszam na zakupy do TESCO.

Do kolegi który pisał o płycie CD na lusterku to odpowiem że nie mam bo to bzdura że zakłuci fale radaru policyjnego, wystarczy mi że mój telefon Nokia wychwytuje kiedy namierza mnie radar policyjny. I co głupio Ci ?
                    • Gość: WSU Re: zazdrośc nieładnie IP: 213.199.193.* 18.03.05, 16:39
                      stefan jest lux ps. nie odpuszczaj ;) dawno sie tak nie usmialem
                      • Gość: Stefan Pochocki Re:wszystko przez zawiść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:02
                        Tak, tak koledzy. Po długich namysłach (rozterki moralne mną targały) postanowiłem rozpocząć sezon i zestawić mą Skodę z kołków i pojechac z rodzinka na zakupy do Tesco. Auto zestawiłem (uprzednio bieżnik spryskałem specjalnym środkiem - to przeciw soli) rodzinka spakowana wyjechałem z garażu i jedziemy do Tesco. Czekałem aż deszczyk troszke się zmniejszył aby wycieraczek nie używać (po so się mają marnować) zresztą i tak je zdemontowłem bo jeszcze by ktoś ukradł. Ale niestety pech chcaiał że zabrakło gazu, benzyny wogule nie tankuje i musieliśmy z rodzinką pchać auto do domku. Żona mnie trochę z nerw wyprowadziła bo zdaje się auto paznokciem porysowała. Cóż jutro będe musiał sie przyjżeć baczniej uszkodzeniom, rodzince zamówiłem pizze sam korzystam z przerwy aby napisać kilka słów mym adwersarzom (czyszczę auto jednak niebezpieczeństwo że sól jest nadal na jezdni jest mocno realne). Myślę że zejdzie mi jeszcze ze dwie godzinki. Przy okazji chciałem pozdrowić kolegę podpisującego się WSU od razu poznać że zna się na rzeczy i wprawny z niego automobilista. Aczkolwiek aby móc powaznie rozmawiać o autach trzeba by najpierw pojeździć czymś porządnym np. Skodą Fabią Limousine 1.2 HTP. Ach przypomniało mi się że sąsiad ma VW Golfa IV zapłacił za niego tyle że głowa mała (po co przecież moja Skoda to to samo choć raczej bym przyrównał ją do wyższej klasy jednak sylwetka sedan robi swoje). Oj rozpisałem się, żegnam kolegów zazdrośników i miłego wypoczynku życzę.

• msz1 Re: zazdrośc nieładnie 21.03.05, 22:12
              Gość portalu: Stefan Pochocki napisał(a):

> Po prostu zazdrościcie mi że mogę się poruszać jednym z lepszych aut w
              klasie,
              > moja Skoda spokojnie może aspirować do klasy wyższej (poprzez wygląd jest to
              we
              > rsja sedan) samo wyposażenie zwaliło by was z nóg. Co do lodówki mam
              schładzany
              > schowek w Fabii więc możece mi tylko pozazdroscić. Jeszcze dziś zdejmę ją z
              dr
              > ewnianych kołków (jak już wcześniej pisałem obawiałem się o zasolenie ulic i
              zw
              > iązane z tym zniszczenie opon i auta) i wybiorę się z rodzinką na zakupy. Co
              pr
              > awda ktoś będzie musiał siedziec w środku bo ostatnio mi kołpaki ukradki pod
              Bi
              > edronką, mimo iz miałem paskami poprzypinane do felg.
              >
              > Dumny posiadacz Skody Fabii Limousine 1.2 HTP

Niezla prowokacja Panie Pochocki. A tak na marginesie to wole ludzi ktorzy
              kupuja nowe Fabki niz badziewiakow przywozacych zlom z Belgi.
    • prezydent6 Re: Czerwonemu Borsukowi światła niepotrzebne 18.03.05, 17:24
      a kobyle żądne swiatła nie potrzebne gdyż ciagnie ją furman
    • Gość: MoD Re: jazda bez swiateł !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:10
      Piszesz ze byl " nakaz jazdy bez swiateł", chyba byl nakaz jazdy na światach???
      • czerwony_borsuk Re: jazda bez swiateł !!! 21.03.05, 08:00
        masz racje sorry za błąd.
        • Gość: prezia Panie Stefanie IP: *.intermedia.com.pl 22.03.05, 01:17
          Serdecznie pozdrawiam szanownego amatora Skody Fabia Limousine. Ja sama niestety tylko pomarzyć mogę o takim aucie,ale pochwalę się że mój Daewoo Tico GSi Turbo nadal nieźle radzi sobie z wypadami na majówki.Oczywiście tylko w maju i w czerwcu,gdyż w pozostałych miesiącach aura jest mało sprzyjająca takim wyprawom.
          Panie Stefanie,dziękuję serdecznie za wspaniałe, dodające otuchy umęczonym automobilistom słowa.
          Pozdrawiam,do zobaczenia na szosie.
          • Gość: Stefan Pochocki Re: Pan Stefan odpowiada IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 14:38
            Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Wobec tego droga koleżanko powinnaś dbać o swe autko, zdaję sobie sprawę że nie każdego stać na samochód klasy wyższej jak moja Skoda Fabia Limousine 1.2 HTP. Na pocieszenie moge dodać że można sobie zakupić teraz takie auto dają spore rabaty, do tego jeszcze gaz i można szaleć. Moja Skoda dzielnie jeździ po kieleckich ulicach (nie jednym sportowym autom daje popalić) choć jestem umiarkowanym kierowcą. Nie ma co szaleć klocki się zdzierają i opony niszczą. Dobra muszę kończyć bo dziś jest promocja w Biedronce i muszę lecieć może coś zakupi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka