Dodaj do ulubionych

Internetowa kamera

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 15:07
A dlaczego ta kamera nie jest umieszczona nad remontowanym fragmentem ul.
Sienkiewicza. To by było o wiele ciekawsze niż to kto idzie do sklepu
metalowego i kto parkuje ze skosa.
A moze druga kamera?
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Internetowa kamera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 15:15
      Czemu sie podpisujesz tak jak ja?????
      • Gość: jurek Re: Internetowa kamera IP: 146.101.134.* 18.06.02, 19:52
        Nie przeciez to ja jestem jurek.
      • Gość: Jurek Re: Internetowa kamera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 19:56
        Czesc jurek!
        Przeciez ja sie podpisuje Jurek a nie jurek.
        Jak ktos uwaznie czyta to bedzie wiedzial. A jak nieuwaznie no to jego
        nieszczescie niech sie nauczy uwagi.
        Zreszta tak mam na imie.
        Ale jak Ci to przeszkadza napisz - a zmienie na Jerzy albo Jeży albo jakos
        jeszcze inaczej I juz po klopocie
        Pozdrawiam Jurek
        Gość portalu: jurek napisał(a):

> Czemu sie podpisujesz tak jak ja?????

• Gość: jurek Re: Internetowa kamera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 23:47
          Moze zmien
      • Gość: Jurek Re: Internetowa kamera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 19:59
        Czyzby bylo wiecej jurków.
        Zreszta imie jest OK. Nic dziwnego.
      • Gość: Jerzy Re: Internetowa kamera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 00:01
        No dobrze! To co z ta kamerą?
        Przestawiaja ją dwie przecznice niżej czy nie.
        • kocham.motyle Re: Internetowa kamera 20.06.02, 07:04
          Kamera jest po to aby pilnowac samochodów redaktorów kieleckiej GW.
          • Gość: nube Re: Internetowa kamera IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 10:07
            Są aż takie cenne? ;-)
            nube
          • Gość: mtb MOJE WRAŻENIA Z KAMERY INTERNETOWEJ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 21:46
            ja już pisałem, ze kamera w tym miejscu jest to kiepski pomysł (ale dobrze, że
            chociarz jest ;P ). Co tam jest takiego ciekawego ? parkujące samochody, mały
            ruch pieszy, większy samochodowy, dziurawe chodniki czy może obskurne
            kamienice ??? Trochę wstyt pokazać, nie mowiąc polecić. Lepiej ta kamera by
            wyglądała na wyremontowanej części Sienkiewki.

Mam jeszcze jedną fajną uwagę. W gazecie papierowej codziennie jest taki
            konkurs "rozpoznahj się" . Ciekawy jestem, czy ktoś w redakcji rozpozna osobę
            ze zdjęcia z osobą, która by przyszła i powiedziała -"jestem na zdjęciu".
            Wątpie. Wiec teoretycznie może przyjś kazdy i dostać gadżety.

Ale może więcej z tej kamery widać jak z tych policyjnych. hehehe. Jak oni
            mogli nie zauwazyc tego, że im lunetę okradają ??? heh... chwalili sie kidys,
            że w strefie, gdzie działają kamery zmniejszyła się o połowe liczba kradzieży.
            O połowę ??? przecież kamery miały widzieć WSZYSTKO !!!

Choć oczywiście jak podkreślałem- brawa dla gazety za pomysł, minut sa
            wykonanie (choć wiem, ze to balkon redakcji ;P
            • drs Re: MOJE WRAŻENIA Z KAMERY INTERNETOWEJ 02.07.02, 19:48
              Moim skromnym zdaniem pomysł na umieszczenie kamery akurat w tym miejscu ulicy
              Sienkiewicza jest pomysłem nie najlepszym,brzydkie odrapane kamienice,nierówne
              chodniki,w sumie niezbyt ciekawa promocja Kielc przez internet,myslę,że
              redakcja GW w Kielcach powinna pomyśleć o innej lokalizacji/np.pałac Biskupów
              Krakowskich,ew.juz prędzej fragment wyremontowanego odcinka Sienkiewki.Za
              przykład podaje adres intrenetowy z Lublina,gdzie można co parę sekund oglądać
              odświeżane zdjecia z widokiem na Bramę Krakowską i plac Łokietka.
              Podaję strony www.um.lublin.pl/live/com.htm
            • Gość: goHa.gr Re: MOJE WRAŻENIA Z KAMERY INTERNETOWEJ IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 21:10
              pare słów o ka-sienka czyli kamera na sienkiewce.fajny pomysł i sa tacy którzy
              sie rozpoznali w gazecie - np.ja :)i dostalam gażety i nie tylko hihihihihhih

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka