Dodaj do ulubionych

Extremis malis extrema remedia...

IP: 213.199.192.* 10.04.05, 13:00
... dlatego ku "zadowoleniu" niektórych protest glodowy bedzie trwał, aż do
realizacji postulatow, czyli przestrzegania uprawnien posła na Sejm oraz tym
bardziej konstytucji RP. Jezeli ktos chce mnie przetrzymać - zapraszam, moze
mu sie uda!

Zpraszam na godzine 12.oo, we wtorek do oglądania obrad Sejmu.
Bedzie mozna zobaczyc "extremalne środki

Nikt mnie, z tej zlożonej w dniu 19 września 2001 roku przysięgi
nie zwolnił... czy mam powiedziec - boje sie własne zycie... nie gloduje
dalej?

"Ślubuję uroczyście jako poseł na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej rzetelnie
i sumiennie wykonywać obowiązki wobec Narodu, strzec suwerenności Ojczyzny
i dobra obywateli, przestrzegać porządku prawnego Rzeczypospolitej Polskiej."

tego o czym w dniu 11 czerwca 1999 roku do posłow poprzedniej kadencji
apelował papierz, a co retrospektywnie uszyszelismy w ostatnia środę
przypominąć i mowić nie musze...

zacytuje jedynie fragment preambuły...

"uznając, że fundamentem rozwoju wolnego i demokratycznego społeczeństwa jest
poszanowanie godności osoby ludzkiej i jej praw"...

Czy my mamy panstwo prawa?

Obserwuj wątek
    • Gość: po Re: Extremis malis extrema remedia... IP: 213.199.192.* 10.04.05, 13:03

mialem na mysli preambule do konkordatu
    • Gość: Gonzo Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 14:02
      Niby nieznajomość ortografii nie stanowi przeszkody w stanowieniu prawa, to
      jednak warto zajrzeć do słownika by w słowie papież nie popełniać więcej
      błędów. No chyba, że to z głodu się tak Panu robi - wtedy może sie Pan czuć
      usprawiedliwiony.
      A swoja drogą, to co Pan szykuje na wtorek, bo nie wiem czy warto brać urlop z
      pracy?
      • Gość: posel nowak Wielkie przepraszam IP: 213.199.192.* 10.04.05, 14:30
        wielkie przepraszam...

to pewnie z powodu tego posła z LPR, ktory pisze sie tak sama z ta roznica.
        Trzeba jednak pisac wolniej i sprawdzac zanim klikinie sie - wyślij. No nie
        jest tak, ze nie wiem jak sie pisze słowo Papież, to jest faktycznie literówka-
        jak wiele. Nie mniej jednak przepraszam. Wstydze sie za tą literówkę
      • Gość: posel nowak Nie mogę teraz powiedzieć... IP: 213.199.192.* 10.04.05, 14:32
        ...nie mogę uprzedzić do tego stopnia!
    • Gość: posel nowak Re: Extremis malis extrema remedia... IP: 213.199.192.* 10.04.05, 14:34
      ...powiem tylko tyle, bedzie na pewno transparent, jak przed Wielkanoca...
      będzie na kazdym posiedzeniu Sejmu, aż posłowie sie obudzą, bo widze, ze Papież
      swoje a Państwo posłowie swoje...
      • Gość: Gostek Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:33
        "Papież
        swoje a Państwo posłowie swoje..."

U posłów to normalne.
        • Gość: posel nowak Pytanko... IP: 213.199.192.* 10.04.05, 19:23
          Panie Gostek! Prosze powiedziec, co z nauk Papieza pan sam osobiście stosuje...
          co by pan robil, gdyby pan zostal posłem.

"Jaki kram, taki pan..."- nie odwrotnie! Czy posłowie to nie społeczeństwo -
          kto ich wybrał?
          • Gość: psychodekoder Re:... posel IP: 213.199.193.* 10.04.05, 20:30
            >"Jaki kram, taki pan..."- nie odwrotnie! Czy posłowie to nie społeczeństwo -
            kto ich wybrał?<

Mądrość ludowa - "jaki pan , taki kram".
            Wyborcom pozostawia się głos analfabety - mogą się podpisać krzyżykami pod tym
            co im się nazywa wolnymi wyborami, a jest kosztowną pompą socjo psycho medialną.
            Wolne wybory - od 'każdemu wolno' stanąć do wyborów, ale 'forum'
            popierającemu 'wolności' przed zmanipulowaniem 'demokracja' niegwarantuje .
            • Gość: posel nowak czytac uwaznie prosze IP: 82.160.253.* 11.04.05, 16:22
              ja napisam inaczej. Prosze przezytac i... zrozumiec, bo to jest inna istota.

Ot, zdolnosc czytania tekstow. ja po 100 dniach lepiej rozumiem co sie do mnie
              pisze
              • Gość: czytamy uważnie czy tac czy tamy czy tanie rozu mienie IP: 213.199.193.* 11.04.05, 17:46
                Że zależność względna ?
                Mądrość ludowa prawdę mówi - najlepiej nieprzeinaczać..
                Pan na swoim kramie - sejmie
                Jaki Pan taki porządek na kramie - sejmie - i zależnych 'kramikach'
                Społeczeństwo jest 'nadrzędne' ale tylko 'incydentalnie
                replay
                Wyborcom pozostawia się głos analfabety - mogą się podpisać krzyżykami pod tym
                co im się nazywa wolnymi wyborami, a jest kosztowną pompą socjo psycho medialną.
                Wolne wybory - od 'każdemu wolno' stanąć do wyborów,
                ale 'forum' popierającemu (wyborcom)
                'wolności' przed zmanipulowaniem 'demokracja' niegwarantuje .
                .....w tym sensie 'wyborcy' nie są 'panem' tylko ofiarą 'masówek'....
                • Gość: poselnowak pudło... IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 13.04.05, 17:08
                  Ja mialem cos innego na myśli. Nie bede jednak tlumczył o co mo chodzilo,
                  przynajmniej nie teraz. Trzeba pomyśleć. To nie instrukcja do zelazka
                  • Gość: czytamy uważnie pudło...rezonansowe IP: 213.199.193.* 14.04.05, 21:55
                    Czytamy i rozumiemy ,że może Pan niedużo powiedzieć - "powiem tylko tyle" ,
                    ale wiele więcej Pan może "zrozumiec" i "pomyśleć".
                    Ale pomimo braku czasu i tak Pan wiele spostrzeżeń przekazuje, jw np to fakt że
                    >Wyborcom pozostawia się głos analfabety - mogą się podpisać krzyżykami pod tym
                    Wolne wybory - od 'każdemu wolno' stanąć do wyborów, ale 'forum'
                    popierającemu 'wolności' przed zmanipulowaniem 'demokracja' niegwarantuje .<
                    jest równoważny "instrukcja do zelazka" ..."Trzeba pomyśleć"....myślenie
                    wyborców
    • Gość: BBB Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:50
      panie p osle - skoncz juz wacpan wsydu oszczedz
      • basia996 Re: Extremis malis extrema remedia... 10.04.05, 20:48
        Siedzi sobie p osieł w wygodnym pokoiku Hotelu Sejmowym (oczywiście na koszt
        społeczeństwa) i pisze bzdety na forum.
        A może ta woda mineralna którą popija swą "głodówkę" uderzyła mu do głowy ?
        I kto go będzie teraz leczył jak doniusł już na wszystkich psychiatrów ???
        • Gość: BBB Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:36
          nie kto lecz za czyje pieniazki bedzie leczyl pana p osla?
          • Gość: punia Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.hsd1.ma.comcast.net 11.04.05, 19:51
            Basia jest chora iz ortografii dostaje ode mnie 1,dgyz doniosl pisze sie
            przez"o" z taka mala kreseczka na gorze.
            • Gość: Walerian Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:54
              A ja gore, widząc jak Punia pisze "na gorze" zamiast "na górze".
              Stawiam na nią kreseczkę.
        • Gość: posel nowak Extremis malis extrema remedia... IP: 82.160.253.* 11.04.05, 16:29
          W hotelu nie ma internetu, a ja pisze z dworca PKP w Poznaniu, Gorzowie itd, bo
          posly tez taborem PKP wycieczki robia... do PO w Zielonej Gorze

zapraszam na www.raportnowaka.pl.

Tak na marginesie zapierzam caly weekend na glodnego a tu taka baba bzdety gada
          Brawo... do psychiatry
          • Gość: Ja-Ga Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 11.04.05, 18:00
            posel nowak napisał(a):``...ja na ta kwote "zapieprzam" 24 h x 31 dni x 365
            dni w roku ``.
            Panie pośle:ja już niczego nie rozumiem,wszystko mi się poplątało.
            Nie dość,że Pan głoduje/który to już dzień głodówki?-coś chyba ponad 100/,to
            jeszcze Pan nie śpi?! Zlituj się Pan nad swoim organizmem!!/nawiasem mówiąc to
            nie każdy miesiąc ma 31 dni i nie każdy rok ma 365 dni/
            posel nowak napisał(a):..w ciagu 10 lat w Polsce zapłacilem w Lodzi ponad
            6 mln zl...``
            Panie pośle: ja też chciałabym tyle zapłacić!!!!,a reszta dla mnie!!,ale dla
            ludzi nauki,kultury,służby zdrowia to są tylko mrzonki
            posel nowak napisał(a): ...> Tak na marginesie zapierzam caly weekend na
            glodnego a tu taka baba bzdety gada
            > Brawo... do psychiatry.``
            Panie pośle:więcej szacunku dla kobiet/czy pan nas nie lubi?,czy pan nami
            gardzi?,że w tak mało parlamentarny sposób wyraża pan swoje opinie? A fe!!!
            Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku
            Ja-Ga

• Gość: BBB Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:43
            pan zapieprza? jacie wez sie do uczciwej pracy po 12 godzin za 630zl to
            zobaczymy wtedy pana glodowka bedzie wynikala z przyczyn oczywistych.
            pozdrawiam zyjacego w chmurah p osla nowaka
        • wasz_pan szmaty z kielc i okolic jestescie, Basiu-żenada 12.04.05, 02:01
          Pan poseł kosztem swojego życia walczy z nieprawością, oszustwami i i innymi
          nikczemonościami w polityce polskiej na szczytach włądzy!
          I ... większość to olewa, nawet wolałaby , aby umarł dla bezkarności.
          No to kim ty jesteś basia? blondynka? czy tylko niewyżyta jak Zyta?
          Szkoda tylko, że poseł wybrał nie najlepszy sposób, bo padnie i później durnie
          będziecie żałować, a może i świeczjki zapalać, boście głupie prowincjonały.
          Zadupie w kraju, a na świecie nie ma was wcale. oczywiście oprócz geniusza od
          pomnika dla terroryzmu.
    • Gość: Filip Re: O.K. Wtorek, telewizja, około południa - oglą IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 11.04.05, 18:33
      "nie lubia" - bo szanowny pan posel Nowak uderza w najbardziej czule miejsce
      umowy spolecznej. W jej fundamenty - prawa i sprawiedliwosci.
      Gdyby pan posel Nowak okazal sie byc skolegowacony z prawicowym zydostwem,
      czekajacym na rutynowa wymiane rzadu, no to jeszcze jakos tam bylby do
      zniesienia, ale pan posel Nowak prezentuje postawe instytucji samowystarczalnej
      i nie zamierza z nikim dzielic sie przyszla zdobycza....no to juz taki numer
      nieprzejdzie.
      Zadusi go wlasnorecznie nawet sama prawica, a coz dopiero mowic o mediach
      majacych jedynie za zadanie politycznego manipulowania spoleczenstwem.
      • Gość: BBB Re: O.K. Wtorek, telewizja, około południa - oglą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:45
        ale pird......
        • Gość: Filip Re: O.K. Wtorek, telewizja, około południa - oglą IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 12.04.05, 18:21
          ...tak !..to musialo na tobie zrobic wrazenie.

Nawet nie przypuszczalem ze moj powyzej umieszczony tekst stanie sie definicja
          na "KAZUS NOWAKA"

...no coz, wypada tylko sobie pogratulowac.
    • baba53 Re: W Sandomierzu nie ma kanału TVP 3 !!! 12.04.05, 12:55
      Tobie trzeba jednak psychiatry !
    • Gość: BBB [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: posel nowak W Sandomierzu nie ma kanału TVP 3 !!! IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 13.04.05, 12:58
        Jezeli nie przestanie pan uzywac wulgaryzmow na tym forum, jakby nie było
        publicznym wystąpie o sciganie pana z Kodesu ds Wykroczen.

Bedzie to precedens ale mysle, ze sie pan zrozumie

Zapewniam
        • Gość: BBB Re: W Sandomierzu nie ma kanału TVP 3 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:07
          jakich wulgaryzmow?
    • Gość: posel nowak Jutro i pojutrze bedzie powtórka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 13.04.05, 15:16
      W piatek rano bedzie powtórka- o 9 godzinie, moze nawet jutro rano.

Prosze sluchac jutro okolo 12- 13 mojego wystapienia w sprawie uchylania mi z
      wniosku kieleckich psychiatrow immunitetu. Poczuli sie pomowieni. Teraz usłysza
      fakty i zobacza kopie dokumentow.

"Chlopaki strzelily sobie gola "
      • Gość: gosc Re: Jutro i pojutrze bedzie powtórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:07
        pan to juz chyba przesadza
    • Gość: Filip Re: Jutro i pojutrze bedzie powtórka IP: 207.96.151.* 14.04.05, 19:44
      Wierzylem po cichu ze taki material zostanie wyemitowany....a ONI sa poprostu
      bezkarni.

Obecnego kanadyjskiego rzadu rowniz dotyczy skandal przyznania wiekszych niz
      zwykle, przez rzad federalny, federalnych funduszy na rozwoj Quebec-u.
      Powstalo wielkie larum wokol tej sprawy i dzis szczeguly bada specjalna
      komisja. Najprawdopodobniej obecny rzad bedzie musial ustapic.

Naturalnie ze probuje sie rozmiekczyc masmidialnie powage wokol skandalu ale
      oficjalne wystapienie premiera Kanady w parlamencie pozwala ufac w sile prawa i
      sprawiedliwosci spolecznej.
      Bo oto wstaje pan premier i mowi; " NIKT W TYM KRAJU NIE JEST PONAD
      PRAWEM"....czego wypada rowniez zyczyc panu prezydentowi Kwasniewskiemu i
      pozostalej czesci mafii.

THE CITIZEN

Canadian Press ;Thursday, April 14, 2005
      OTTAWA
    • Gość: posel nowak było to tak... IP: *.sejm.gov.pl 15.04.05, 07:50
      Kiedys w Sejmie podczas wystapienia zarzucilem mu, ze jest hipokryta, bo chce
      wprowadzenia przepisu za ukrywanie majatku, a jego lider Kaczynski ten do
      warszawy nie chce podac, kto narusza ustawe antykorupocyjna w Wawie, nadto
      powiedzialem mu, ze oblał kiedy egzamin podczas aplikacji.
      On odpowiedzi powiedział, ze nie bedzie mnie sciagał, bo wobec mnie znajduje
      zastosowanie art 31 kk- tj niepoczytalnosc sprawcy.

Za ten czyn ma zawiadomienie do prokuratury o pomowienie mojej osoby
      • Gość: All Poseł Nowak skazany za oszczercze pomówienie IP: *.yawuh.com 10.05.05, 23:47
        Za fałszywe oskarżenie policjantów o korupcję poseł Zbigniew Nowak doczekał się
        wyroku skazującego
        www.echo-dnia.com.pl/index.php?watek=szukaj_one&idx=19794&mutacja=1&dzial=1
    • prezydent6 Re: Extremis malis extrema remedia... 15.04.05, 13:18
      czy 100.000 zł na lekarza to dużo !
    • Gość: andi tego jeden głodujący poseł nie wyleczy, IP: 213.199.193.* 15.04.05, 13:33
      to co najgorsze dopiero się zaczyna a rozkwitnie po wyborach.
    • Gość: posel nowak trudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:18
      W pewnym sensie ma pan racje, ale prosze zobaczyc, gdzie do obecnej chwili
      moglem cos powiedziec- kto przeprowadzil jakis wywiad?

Tylko radiopanorama.com z USA

Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: trudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:29
        Panie Posle, doceniam, ze Pan chce walczyc. I na niezwykle mdlym tle poslow
        kieleckich (ktorych tylko walka o stolki moze zmusic do jakiegos dzialania)Pan
        naprawde zaistnial. Prosze o siebie dbac. I nie przesadzac z glodowkami. Schudl
        Pan bardzo. Za bardzo (widzialam na zdjeciu). Pozdrawiam:).
      • Gość: All Poseł Nowak skazany za oszczercze pomówienie IP: *.yawuh.com 10.05.05, 23:46
        www.echo-dnia.com.pl/index.php?watek=szukaj_one&idx=19794&mutacja=1&dzial=1

Za fałszywe oskarżenie policjantów o korupcję poseł Zbigniew Nowak doczekał się
        wyroku skazującego
    • Gość: przyjaciel Re: Extremis malis extrema remedia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 00:21
      Imbecillo !
      Człowieczku znający 3 języki !
      Palnij się w łeb !
      3 lata byłeś za granicą ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka