Gość: Pietro IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 15:58 Zapraszam na nowopowstałą stronę internetową kieleckiego biura turystycznego Abex. www.abex.l.pl Webmaster Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 28.06.02, 16:31 Gość portalu: Pietro napisał(a): > Zapraszam na nowopowstałą stronę internetową kieleckiego biura turystycznego > Abex. > > www.abex.l.pl > > Webmaster ladna strona, ale czym wykonana ? legalnym pajaczkiem? + grafika= moze gimpem? a moze photoshopem legalem i to wszystko za ...300zl? 500 zl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 16:38 Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: 195.117.92.* 28.06.02, 16:46 Gość portalu: Pietro napisał(a): > Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ... > i legalny phtshop tez? jarek ma racje , wszyscy jada na piratach... dlatego ceny sa tak konkurencyjne w dodatku jak sie nie ponosi jeszcze kosztow zwiazanych z utrzymaniem firmy, to mozna brac 500 zl za strone. nie chce mi sie rozwijac tego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 16:45 Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 28.06.02, 16:58 Gość portalu: Pietro napisał(a): > Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ... > niby tak.... ze strony www.abex.l.pl : META NAME="Authoring_tool" CONTENT="CS Paj±czek 2000 PRO v4.8.1 a w archiwalnym numerach nie ma Pajaczko 2000 v.4.8.1 poza tym Status: SHAREWARE Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 28.06.02, 17:04 > Gość portalu: Pietro napisał(a): > > > Wystarczyło odkurzyć archiwalne CDeki z gazet, tam jest wszystko ... > > w uzupelnieniu ;-) do grafiki uzywasz JFIF_APP14 : Photoshop 3.0 od kiedy to darmowa wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 17:13 No cóz , gratuluje ... Służby Specjalne czekają ;)) a propos zapłaty, stronka była robiona bardziej dla znajomych niż dla zysku. Prawda jest taka że w tej branży rzeczywiście jest duża konkurencja, więc by robić stronki komercyjnie trzeba mieć na początek troszkę kapitału i szukać zleceń jak w każdej branży. Ja ograniczam się do robienia stronek dla znajomych, czy w tym przypadku czy też w przypadku stronki dla kibiców Korony www.korona.hools.prv.pl o których żadnej kasy nie miałem Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 29.06.02, 11:12 Brawo Jarek za czujnosc, mam nadzieje zeza mnie sie na razie nie wezmiesz :) Co do stronki to nie dosc ze forum to nie miejsce na reklame, to jeszcze wyszla raczej antyreklama. No i ten szumny tytul - webmaster...w swietle dalszych postow jakos dziwnie wyglada.A tak wogole to pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: Biuro Turystyczne Abex www.abex.l.pl 30.06.02, 12:35 wyrwizab napisał(a): > Brawo Jarek za czujnosc, mam nadzieje zeza mnie sie na razie nie wezmiesz :) > Co do stronki to nie dosc ze forum to nie miejsce na reklame, to jeszcze > wyszla raczej antyreklama. No i ten szumny tytul - webmaster...w swietle > dalszych postow jakos dziwnie wyglada.A tak wogole to pozdrowienia. eee no nie...nie jestem konfidentem i za nikogo sie nie chce brac ;-) tylko nie bardzo lubie takie formy "promocji" - dlatego odpisalem i stad ta dyskusja. Dzieki za pozdrowienia i wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś