Gość: janusz IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 19:55 Kto jest za odwolaniem marszalka LEPPERA ???? Ja votuje: nie..choc wiem ,ze to świnia, idiota i cham ,ale przynajmniej nie brakuje mu odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurgas Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 20:46 lepper to młotek, Boże uchowaj nas przed takimi politykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 20:47 Gość portalu: janusz napisał(a): > Kto jest za odwolaniem marszalka LEPPERA ???? > Ja votuje: nie..choc wiem ,ze to świnia, idiota i cham ,ale przynajmniej nie > brakuje mu odwagi. Janusz nie szkoda ci czsu na politykę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 28.11.01, 08:13 Janusz ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcidFOKA Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 00:06 co??? Janusz ma racje??? nijaki ben Laden tez byl chamski i wielkim skur... i nie brakuje mu odwagi aby walczyc z calym swiatem( a przynajmniej z USA) ...a taki sukinpies jak Lepper ... toz to szkoda slow... kto na niego glosowal ... odwagi teraz to on ma ... myslicie ze to co on robi to dla nas ...takiego... czlowiek sie dorobil i juz .... sluszeliscie ile przejechal w ciagu miesiaca sluzbowa Lancia ??? 200 tys. km. (ok. 800 dziennie) i co wy na to??? to tez robi dla nas??? takich ludzi powinno sie zamykac i to na dlugo , a ze teraz wszyscy sie go boja to inna sprawa ... facet trzyma wszystkich w garsci i nikt mu nie podskoczy... Kazik w swej piosence mial racje ...trafny jest zwlaszcza tytul "pierdole pera"(czyt. Pierdol Leppera)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 16:05 ..to ten gosc naprawde Ci podpadl ,to chyba najbardziej impulsywne twoje na forum wystapienie . i oczywisxcie masz racje tylko zastanow sie jakie byly pobudki innych sznownych poslow i senatorow .Zapewniam ,ze maja w nosie dobro narodu , a mysla wylacznie jak skosic kase .obecnosc w sejmie Leppera gwarantuje jedno ,ze jesli bedzie afera to to nie bedzie cicho sza,to gwarantuje nam jego niewyparzona geba . a co do przestepcow i wiezienia to w jednym Lepper ma racje: "Prawdziwi bandyci nigdy nie beda siedziec <: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 29.11.01, 16:24 rozumiem argumenty acidFOKA, ale nie ulega wątpliwości, że jest tak jak uważa Janusz. Jesli będzie afera, to Andrzej L. nie będzie siedział cicho. Poza tym jest on wytworem polityki zarówno prawej jak i lewj strony - polityki prowadzonej przez ostatnie 12 lat. Jest tak, że w sejmowej knajpie lewica i prawica siędzą razem i razem piją wódkę - a wyborcy emocjonują się sporami. Nie ma żadnych sporów. Jest wspólny interes klasy rządzącej (lewa,prawa, czerwona, i jaki nazwy ktoś sobie wymysli też będą pasować). Trafił się Lepper, którego chcieli kupić stanowiskiem, ale facet nadal pozostał tym, kim był. Potrzebny jest więc ktoś taki, czyich niekontrolowanych tekstów bedą obawiać asię wszyscy politycy. Może staną się uczciwsi. ( Albo dyskretniejsi). Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Glosowanie !!!!!! 29.11.01, 16:39 jak go nie bedzie to juz nie bedzie takiego kabaretu jak teraz:))) ciekawa jestem czy go pogonia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 29.11.01, 17:21 raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 20:44 ..chyba raczej tak..pewnie teraz jest glosowanie .TV pokazala Leppera w czasie obrad (jakis taki smutny byl..).na posiedzenie przyniosl koperty i zapowiedzial ,ze ujawni prominentnych politykow bioracych lapowki..oj chyba bedzie goraco.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AciderF. Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 23:14 ... ciekawe czy w tych kopertach znajdzie sie tez jego nazwisko ... mam nadzieje, ze pacan poleci az bedzie sie kurzylo ... tylko co mu zrobia??? ... zmienia marszalka ... mam pytanie... czy Lepper prowadzil juz posiedzenie??? ...pewnie tak ...tyle czasu minelo juz od wyborow ...pewnie byl niezly kabaret .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Glosowanie !!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 30.11.01, 08:27 prowadził Odpowiedz Link Zgłoś