Dodaj do ulubionych

skąd ten marazm?

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.07.02, 18:23
biegam po forum jak aids po afrykańskim burdelu.I znam was Kielczan wszelakiej maści i odmian.Jesteście
naprawdę wspaniałymi ludzmi mającymi się czym pochwalic i z czego być dumnymi.Choć sam jestem
wrocławianinem mieszkającym w warszawie najwięcej przyjaciół mam z okolic Kielc.Dlatego ja was się pytam
czemu to forum jest tak siermiężnie poważne i mało spontaniczne jak mongoł na pierwszego maja?Kilka wąków
dziennie daje do myślenia że w klc nic się nie dzieje czy tak jest naprawdę ?
bonk
Obserwuj wątek
    • drs Re: skąd ten marazm? 02.07.02, 19:20
      No właśnie,ja tez to zauważyłem/mój wątek ależ to forum nudne.No cóż jeszcze
      pare miesiecy temu zupełnie inni ludzi/z pewnymi wyjatkami pisali na tym
      forum,a obecnie jakoś im sie odechciało,a reszte tematów dla poddierżania
      razgawora typu uniwerek,akademia przechowalnia magistrów,czy czyta to forum pan
      Żołnierczyk,rece rzeczywiscie opadają.A przecież na pewno w Kielczech wiele
      ciekawego sie dziej.Hej Yahagi,Hamster,dm,rafi,i ty WojtkuD napiszcie coś,o
      czym mozna by podyskutować,bo ja nadaje z poza Kielc i tyle wiem co usłyszę w
      radio kielce lub przeczytam w GW/w internecie oczywiscie/.I nie zwalajmy na
      pore wakacyjną,bo Radomianie gonią nas równo i za pare dni przegonią,nie rzecz
      w tym aby sie gonić,ale wynika ,że u nich ciekawiej.Ale czy aby na pewno.A może
      puścić pare kontrowersyjnych tematów kielecko-radomskich i zaraz sie atmosferka
      ożywi.To tak na marginesie.Hej Kielczanie piszmy coś,dyskutujmy.
      • maam Re: skąd ten marazm? 03.07.02, 01:30
        drs napisał(a):

> No właśnie,ja tez to zauważyłem/mój wątek ależ to forum nudne.No cóż jeszcze
        > pare miesiecy temu zupełnie inni ludzi/z pewnymi wyjatkami pisali na tym
        > forum,a obecnie jakoś im sie odechciało,a reszte tematów dla poddierżania
        > razgawora typu uniwerek,akademia przechowalnia magistrów,czy czyta to forum pan
        >
        > Żołnierczyk,rece rzeczywiscie opadają.A przecież na pewno w Kielczech wiele
        > ciekawego sie dziej.Hej Yahagi,Hamster,dm,rafi,i ty WojtkuD napiszcie coś,o
        > czym mozna by podyskutować,bo ja nadaje z poza Kielc i tyle wiem co usłyszę w
        > radio kielce lub przeczytam w GW/w internecie oczywiscie/.I nie zwalajmy na
        > pore wakacyjną,bo Radomianie gonią nas równo i za pare dni przegonią,nie rzecz
        > w tym aby sie gonić,ale wynika ,że u nich ciekawiej.Ale czy aby na pewno.A może
        >
        > puścić pare kontrowersyjnych tematów kielecko-radomskich i zaraz sie atmosferka
        >
        > ożywi.To tak na marginesie.Hej Kielczanie piszmy coś,dyskutujmy.

Dzięki drs, że i o mnie pamiętałeś :->
        A ja myślę, że nie ma co wpychać tu żadnych wątków na siłę. Wtedy dopiero
        powiałoby nudą i pies z kulawą nogą tu nie zajrzy. Poczekajmy. Nasze forum jak
        wulkan. Od czasu do czasu wybucha.
        A poza tym: Nie jedziecie nigdzie na wakacje? Pytałem o to w innym wątku, i nic,
        tylko dm mi odpowiedziała. Trzeba trochę oczyścić umysły. :-)
      • Gość: Hamster Re: skąd ten marazm? IP: 195.117.18.* 03.07.02, 08:16
        drs napisał(a):
        .Hej Yahagi,Hamster,dm,rafi,i ty WojtkuD napiszcie coś,o
        > czym mozna by podyskutować,bo ja nadaje z poza Kielc i tyle wiem co usłyszę w
        > radio kielce lub przeczytam w GW/w internecie oczywiscie/.

A widzisz !! juz tesknisz za Wojtkiem D. :-))) !!!!! A tak go wszyscy wyklinali.
        Oj dzialo sie jak Wojtek pisal, dzialo ale aby czy dobrze ???? W kazdym badz
        razie bylo ciekawie :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka