krzysztof_radiowiec 07.05.05, 10:39 dowiedziałem sie ze jakies zmiany w esce, podobno Paweł Jończyk już nie pracuje, szkoda. niewiecie czy gdzies przechodzi do innej stacji, dlaczego odszedl? uściski krzys_radiowiec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wredna Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:34 Nie słucham badziewia, tylko polska muzyka, tylko (nowe) radio WAWA. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:06 absolutnie jakie WAWA tylko najlepsza muzykla RMF FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:31 rmf fm i zet fm to radio dla małolatów, zeby nie napisac smarkaczy bez jakichkolwiek gustów muzycznych. Wole słuchać starej polskiej muzyki niz tej sieczki angielsko-polskiej, najgorsze, ze na okragło TEGO SAMEGO. To jest dobijające, dołujące i juz myslałam, ze skoro moja ukochana trójka zaczęła lansować "artystów" typu: dąbrowska, makowiecki, brodka - to przyjdzie mi wyrzucić radio. Nagle WAWA, choś trochę poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójek dobra rada Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:33 co do Eski i jonczyka to narazie nie slychac zeby do innej stacji sie wkrecil. Co do stacji to przyznaję wrednej 100% rację- jakiestam stacje "rfm" czy "zed" i ta niby super "ezka" to sa komercyjne badziewia które puszczają w kółko codziennie ten sam badziew. Duzo jezdze samochodem i na okrągło słucham radia - nie da sie słuchac tego. Rowniez polecam Radio WAWA. Wredna, spróbuj tez posłuchac Radio BIS - tez jest zaje..fajne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRX Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: *.wsh / *.wsh-kielce.edu.pl 09.05.05, 08:41 POPIERAM!!! Radio WAWA jest poprostu najbardziej przystępne do słuchania. I Dedektyw Inwektyw ;) Sami wiecie:), polecam radio Wawa. I co ważne, często wspominają o Kielcach, i nawet Justyna wspominała, że to "piękne miasto", za to ich lubię. Polecam Radio WAWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Grodziński Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: 81.219.14.* 10.05.05, 21:37 Nie tylko Justyna WRX ;) Zaglądam sobie na formu aby dowiedzieć się co Kielcach się dzieje, bo jakos dalej to miasto w duszy gdzieś gra a tu niespodzianka :) Serdeczności dla wszystkich WAWAsłuchaczy ! A Paweł jest naprawdę dobry... i niebawem myślę wszystkich jeszcze mile zaskoczy :) Joniu... kciuki mocno trzymam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: 80.48.63.* 11.05.05, 09:48 Kciuki oczywiście trzymają także sąsiedzi z firmy J. Życzymy powodzenia i wierzymy, że będzie to zmiana na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciu Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: *.kielce.msk.pl 09.05.05, 09:45 jeżeli to prawda to bardzo się cieszę, że tego palanta co nie umie mówić po polsku wreszcie nie będę musiał słuchać. przyłączam się do fanów Wawa a zwłaszcza do głosu wymieniającego radio Bis. Precz z Eską a zwłaszcza z niektórymi prezenterami typu Płotek lub Bednarek i ich manierą idiotycznego prowadzenia rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? 09.05.05, 13:25 Radio Fama, ale !tylko! niedziela 12-14 ! www.radiofama.com.pl/includes/online_pls.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veilchen tylko 94 IP: 195.116.211.* 09.05.05, 18:41 polecam www.radio94.pl :))) no i blizej Wawki to juz zlapac mozna... od Grojca.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Bielicka Re: tylko 94 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:49 a feeee radio WaWa...zwłaszcza to niby najbardziej przebojowe małżeństwo o poranku - Monika i Wojtek....nuda i za dużo cukru, aż do wyrzygania za przeproszeniem. A poza tym dla mało spostrzegawczych - tam też w kółko lecą te same kawałki tyle, że polskie...np. O.N.A młucą dzień w dzień....strasznie się ograniczyli z tą polską muzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poranek Re: tylko 94 IP: *.globit / 217.98.57.* 16.05.05, 01:41 > a feeee radio WaWa...zwłaszcza to niby najbardziej przebojowe małżeństwo o > poranku - Monika i Wojtek.... Krew mnie zalewa jak ich słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: RADIO ESKA - podobno zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:41 Co prawda nie słucham duzo tej "mojej" WAWY, bo pracuję, ale słucham codziennie po trochu i zawsze - jadąc samochodem i... nigdy nie słyszałam tam ONA.... "Młócą", owszem, innych wykonawców, ale droga "Hanko Bielicka"... zajrzyj do wspomnianych już absolutnie haniebnych rmf i zet - tam młócą od lat 3 trzech wykonawców, a dziennie... juz nie powiem ile razy słychać te piosenki... Taka jest polityka komercyjnych mediów. Tragiczna w skutkach. Ja w każdym razie wolę tę "młockę" po polsku, bo polskiej muzyki nie ma juz nigdzie, no, wyjątek stanowi dwóch, trzech wykonawców hołubionych przez słuchaczy wymienionych stacji, ale szkoda wypowiadac te nazwy, bo prezentują, delikatnie ujmując, zenujący poziom. Odpowiedz Link Zgłoś