Dodaj do ulubionych

nocleg w Kielcach-pomóżcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:30
przyjeżdzam z koleżankami na weekend 20-22 i szukamy noclegu jak najbliżej
hotelu EXBUD i niedrogiego. Przy okazji powiedzcie gdzie warto pójśc
wieczorkiem ? jakiś ciekawy , modny pub?a moze coś siebedzie działo w tytch
dniach na co warto by pójść?
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: nocleg w Kielcach-pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:42
      www.wici.info - apropos imprez :)
    • hamsterek Re: nocleg w Kielcach-pomóżcie 12.05.05, 08:43
      Większy pub to CKM na Rynku na wlocie do ul. Bodzentyńskiej. Mniejszy to
      Hollywood na ul. Wesołej. To w temacie pubów. No chyba że chcecie bardziej
      zaszaleć w klubie muzucznym czy na dicho to też polecam www.wici.info tam są
      informacje z rozkładem jazdy imprez.
      • nika_30 Re: nocleg w Kielcach-pomóżcie 13.05.05, 20:08
        dzięki, a noclegów gdie szukać? słyszeliście cos o noclegach Asystencie? przy
        akademikach
    • Gość: prezio Re: nocleg w Kielcach-pomóżcie IP: 195.117.63.* 13.05.05, 20:36
      zajrzyj na stonę www.hotelkielce.pl jest niedrogo i całkiem nieżle
      • Gość: Filip Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wroz IP: 207.96.195.* 13.05.05, 20:50
        Czy galerie popiersi "slawnych Kielczan" w parku juz widzialyscie ?...goraco
        polecam zwlaszcza wieczorowa pora....mozecie tez obejzec wyrastajaca z ziemi
        konstrukcje nowego stadionu o nazwie "rykowisko"...jest jescze zrodelko Biruty,
        a przespac sie mozecie na dworcu kolejowym...
        • Gość: dudzik Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.kielce.msk.pl 13.05.05, 21:23
          Do tych Panow Filipa i Jakuba. Ale pajace. Ze nie moge was znalesc w miescie to
          pokazalbym wamgdzie wasze miejsce.
        • Gość: WSU Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.kielce.msk.pl 14.05.05, 12:10
          wspaniale zareklamowales kielce :/
    • Gość: nika Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 01:34
      hm...a podołasz ? jest nas 4 ;))
    • Gość: keraj Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: 213.199.233.* 14.05.05, 07:25
      nie pajacuj bohaterze w sieci
    • Gość: keraj Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: 213.199.233.* 14.05.05, 09:03
      polglowek jestes, tchorz internetowy
    • Gość: re Re: nocleg w Kielcach-pomóżcie IP: *.kielce.net.pl 14.05.05, 13:40
      Tu znajdziecie wykaz hoteli z linkami do stron www:
      www.kartografia.com/hotele.php
      Miłego pobytu w Kielcach!
      • Gość: max Re: Nie przyjeżdzajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:00
        Pewnie to były grube świnie i miały pryszce na ryju a Jakub chciał za nimi spać
        ale cóż pewnie sam też nie jest za urodziwy.
      • nika_30 Re: nocleg w Kielcach-pomóżcie 28.05.05, 12:10
        wybrałyśmy hotel Asystent- musiałyśmy zrezygnowac bo akurat były juwenalia i
        scena tuż pod oknami, wylądowaliśmy w końcu w ..... Swiętej Katarzynie ;)
        mieliśy sporo do dojeżdzania. Pub 7 niebo - b. fajny, dyskoteka Klinika-
        też ok.Ludzie z Kielc w porzadku, wbrew wysokiemu poziomowi na tym forum...
    • Gość: Filip Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.195-96-207.hull.mt.videotron.ca 14.05.05, 14:28
      Jakubie ja nie rozumiem na co sie oni obrazaja. Czyz twoja wypowiedz nie
      zawiera propozycji pomocy blizniemu ?...i coz za poswiecenie.. ? ...usluzenia
      nawet wlasnym lozem...ach ta "polska goscinnosc "...z listu tych pan wnioskuje
      ze sa w atanie wolnym...no i nie proponujesz "codzego loza".

..dobrze ze wrociles, bo lato zapowiada sie dosc pochmurnie, a wiec przyjemniej
      bedzie go przesiedziec przy komuterze niz w krzakach burzanu.

"...wszysko sie nagle zmienia...." tralala, tralala , la, la, la.
    • Gość: nika Re: nocleg w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:50
      nie, akurat nie Ciebie, ale chyba przyznasz ze poziom rozmowy był troszkę
      niski .
      Ok. klasztor żenski - i owszem - miąłam okazję zwiedzić już dwa razy. Słszałam
      też że pomiędzy żeńskim a męskim istnieje podziemny korytarz... brzmi to
      ciekawie ;) szlkoda tylko że rozmowa na forum była mał o zachęcająca, pewnie
      ktoś by mnie uswiaomił że są juwenalia i Asystent jest najgorszym z możłiwych
      wyborem. Ale pachne za to zniewalająco w Sw. Katarzynie....
    • Gość: Filip Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 29.05.05, 05:20
      Wcielo !...fajny list..szkoda i przepraszam.
      • Gość: Filip Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 29.05.05, 05:45
        W ramach rekompensaty fotka ktora rozsmieszyla mnie do lez;

polonia.pap.com.pl/2005/05/w_1.JPG
        • Gość: nika Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:35
          co wcięło ?
          i co Cię śmieszy na tej fotce bo oś mi szare nie zaskakują
    • Gość: Filip Re:nocleg w Kielcach-pomóżcie,nic dobrego nie wro IP: *.195-96-207.hull.mt.videotron.ca 30.05.05, 02:07
      ....Przeciez to w czystym wydaniu W.Gombrowicz.

Od lewej ksiezna Lubomirska- Potocka, posrodku Iwona ksiezniczka Burgunda a z
      lewa doklejony do pan sam Witold G.
      Coz za wspanialy klimat tej fotki, jej groteska.
      To z pewnoscia swiat Gombrowicza choc moze ktos przekonywac do S.Mrozka.
      Idealne ujecie na plakat.

...ja nie ironizuje zlosliwie bron Boze....raczej brakuje mi tych klimatow
      czysto polskich...tych obrazow, tych haraktwrystyk ludzkich katalogowanych
      przez nasza podswiadomosc....duzego usmiechu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka