Dodaj do ulubionych

Jakubie, Duzo zdrowka:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:41
Z okazji imienin;). I nie mysl, ze o Tobie nie pamietam:)))).
Obserwuj wątek
    • know1 Dużo zdrówka i cudu 02.06.05, 12:14
      Ja też życzę Jakubowi dużo zdrówka, zwłaszcza psychicznego, bo mu go brakuje.
      Życzę mu też, żeby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki został przeniesiony
      do wagonu, który wyjeżdża z getta w kierunku obozu śmierci. I żeby przeżył
      trochę tego, co wtedy przeżywali nasi bracia, Żydzi.
      Idiocka Baranowska Skretyniała
      • Gość: MarkS Re: Dużo zdrówka i cudu IP: 195.117.200.* 02.06.05, 16:10
        Jakubie, sto lat ciężkich robót życzą ci wszystkie nieroby z Kielc
    • Gość: Igor Re: Jakubie, Duzo zdrowka:) IP: *.pu.kielce.pl 07.06.05, 12:00
      Dziewczyno jedna czemu Ty jestes tak denerwujaca na tym forum!! Zajmij sie
      czyms pozytecznym w koncu a nie włazeniem w "tylek" Jakubowi :/
      • Gość: Ania Re: Jakubie, Duzo zdrowka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:41
        Jesli kazde skladanie zyczen jest dla ciebie wlazeniem w d..., jak zniosles/as
        swoje ostatnie imieniny? Musialo byc ciezko?
        • wanjja Zapomniałaś, Aniu, zapytać czy wolno. 07.06.05, 16:54
          Nie przejmuj sie Aniu. Marcinek tak ogólnie nie znosi gdy ktoś ma inne zdanie
          niż on.
          • Gość: Ania Re: Zapomniałaś, Aniu, zapytać czy wolno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:54
            Ja sie nie przejmuje:), ale tak sobie mysle, ze widocznie czytanie forum GW
            jest obowiazkowe dla pracownikow AS.
            • wanjja Re: Zapomniałaś, Aniu, zapytać czy wolno. 07.06.05, 18:05
              Większość ma chyba zakaz, ale niektórzy śledzą je bardzo pilnie. :)
    • Gość: behemot ja też IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.05, 19:49
      Wyobrażam sobie Jakuba, jako małego hitlerka z prowincjonalnego miasteczka. Ziejący nienawiścią do ludzi, a szczególnie do Żydów. Kiedyś myślałem, że ktoś robi sobie jaja, bo to przecież niemożliwe, żeby normalny człowiek prezentował takie obrzydliwe poglady. Teraz myślę, że to wyjątkowo tępy i uciążliwy wypierdek, mściwy nieudacznik, którego całe otoczenie albo się boi albo ma serdecznie dość.

Ludzie, którzy z nim znajdują wspólny język, powinni się jak najszybciej udać do specjalisty psychologa albo od razu do psychiatry.

Oczywiście ja też życzę Jakubowi zdrowia ale wydaje się, że jego choroba jest nieuleczalna.
      • cineo Re: ja też 07.06.05, 20:01
        A Jakub nie słucha :P
      • niekumaty2 Ja nie 07.06.05, 20:43
        Z tego, że Jakub ma takie poglądy jakie ma nie wynika wcale, że jest głupi lub
        nienormalny albo nieudacznik. Ja bym nie mówił za jego otoczenie. Jak nie znasz
        sytuacji to skad wiesz, że otoczenie go nie lubi. Sądząc po wypowiedziach na
        tym forum, to głupi nie jest, choć poglądy na Żydów ma, delikatnie mówiąc,
        naprawdę "oryginalne". Lermontow też był antypolski, a pisał bardzo ładne
        wiersze. I miał z wieloma róznymi ludźmi wspólny język. A Ania ma prawo lubić
        kogo chce i nie musi nikogo pytać o zgodę.
        • Gość: behemot Re: Ja nie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.05, 22:40
          > Z tego, że Jakub ma takie poglądy jakie ma nie wynika wcale,
          > że jest głupi lub nienormalny albo nieudacznik.

Ja wcale nie pisałem, że jest głupi. To Twój wymysł. Czyzbyś miał trudnosci z poprawnym przeczytaniem mojego tekstu? :)))
          A może lubisz produkować insynuacje?
          Możliwe zresztą, że masz rację, bo ...
          * nieudacznik szuka winnych swoich nieszczęść (i łatwo ich znajduje w Żydach); gdyby coś mu się w życiu udało, to nie musiałby szukac winnych;

* głupi za wszystko będzie winił Żydów;

* nienormalny, bo normą jest szukanie przyczyn wszechrzeczy w wielkiej złożoności Wszechświata, a nie tylko w jakichśtam Żydach.

> Lermontow

Jakub to zdecydowanie nie jest Lermontow. Jakub należy do tych, którzy uparcie twierdzą, że związek frazeologiczny "inteligent kielecki" to takie przysłowie. Słowem - jest gruntownie wykształcony w rozpoznawaniu Zydów, ale z językiem polskim to ma poważne kłopoty.

> A Ania ma prawo lubić
          > kogo chce i nie musi nikogo pytać o zgodę.

Oczywiście. Zresztą sporo ludzi do dzisiaj lubi Hitlera, Stalina, Pinocheta i kilku im podobnych ...i zaden nie pytał mnie o zgodę ...no to i Ania nie musi.
      • Gość: Ania Re: ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:00
        A ja sobie wyobrazam Ciebie jako 42-letniego lysego faceta na zaglowce. Mam
        racje? O moje zdrowie psychiczne nie musisz sie martwic.
        • Gość: Ania Re: ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:02
          Dla scislosci: to bylo do Behemota, ktory sie martwi o bliznich:).
          • cineo Re: ja też 07.06.05, 22:09
            ufffff
            • Gość: Ania Re: ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:11
              :)))))
        • Gość: behemot Re: ja też IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.05, 22:46
          Jeśli ta żaglówka jest na Wyspach Kanaryjskich, przy sterze siedzi piekna dziewczyna, a w mesie jest półka z książkami Niziurskiego (!) to mogę być łysy i 42 letni ...a nawet brzuchaty.
          • Gość: Ania Re: ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 06:25
            Brzuchaty tez? Oj, to musisz sie troche za siebie wziac, bo mozesz miec klopot
            z tymi pieknymi dziewczynami przy sterze:). Chyba ze zaglowka na Wyspach
            Kanaryjskich bedzie Twoja (przyda sie tez jeszcze pare innych rzeczy
            niezbednych pieknym kobietom:)).
    • Gość: behemot Re: Do Misia Behemota :)))) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.05, 00:04
      he, he, he, wkurzyłes się, Misiek ?
    • Gość: Uczony w piśmie Re: Jakubie, Duzo zdrowka:) IP: 195.117.200.* 09.06.05, 11:56
      Cała ta wasza dyskusja jest na nic. Imieniny, z niem. Namenstag obchodzą tylko
      Żydzi, a prawdziwy katolik obchodzi Geburtstag, czyli dzień urodzin. Czy
      pomysleliście choć troche, ile przykrości sprawiliście Jakubowi.
      • Gość: gogimagog Re: Jakubie, Duzo zdrowka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:02
        Chyba Ci cos zaszkodzilo. Albo musisz sie bardziej przylozyc do czytania:).
        Polecam egzegeze halachiczna.
    • niekumaty2 A Jakub? 11.06.05, 13:18
      Coś mi sie zdaje, że nie mógł brac w tej dyskusji udziału, bo go wycieli. Ja
      sie z jego wieloma wypowiedziami nie zgadzam, ale cenzor chyba troche
      przesadza. Zamiast go wycinac można mu przecież bardzo ostro i rzeczowo
      odpowiedzieć. Skutek byłby lepszy i portal byłby widziany lepiej.
      • Gość: Filip Re: A Jakub? IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 23.06.05, 19:25
        By Jakubowi odpowiedziec ....trzeba miec argumenty.....a takowych do ulubionych
        przez Jakuba tematow zwykle naszemu moderatorowi brakuje.

Warszawskim moderatorom z Gazety Wyborczej tez brakuje argumentow i uciekaja
        sie do dosc prostego chwytu.

By sie popisac na warszawskim forum GW musze sie zalogowac. A gdy usiluje sie
        zalogowac odtrzymuje komende "haslo niewlasciwe"....hasla ktore usilowalem
        wpisac napewno nie sa w uzyciu...jest za to ta sama odpowiedz "haslo
        niewlasciwe"....szkoda slow na okreslenie tej wersji "michnikowskiej wolnosci
        slowa."

Prawdopodobnie Jakuba spotkala ta sama przyjemnosc....czy redaktor Michnik nam
        czy my redaktorowi....sposobow, i okazji, cwaniactwa i tupetu w korygowani
        niezaleznego, wolnosciowego myslenia Polakow nie da sie opisac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka