Gość: piotr IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 10.06.05, 14:06 Czy jest w Kielcach restauracja z dancingiem? Chcialibysmy zjesc kolacje, a potem potanczyc przy spokojnej przyjemnej muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krach Re: Restauracja z dancingiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 19:10 Kiedys Czardasz na Sadach takie cos oferoal a raz jak bylem w Winnicy to tez jakis dancing byl. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Restauracja z dancingiem 10.06.05, 19:31 taaa w Winnicy, słyszałem że do godz 22 hehehehe poracha. Dancingi były też w Tarze na Warszawskiej (nie wiem czy nie zmieniła teraz nazwy) niedaleko heheh szaletów i Tekli, ale czy są jeszcze to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Duze dzieki za namiary - sprawdze je IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 11.06.05, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Duze dzieki za namiary - sprawdze je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:58 Ja poszlabym potanczyc do Antraktu lub Zamkowej. A moze zaplanujesz mily wieczor w inny sposob?:))) Proponuje isc na kolacje do restauracji "Pod Zlota Roza", a potem na szalone tance do "Antraktu" (w KCK - pare metrow spaceru:)). Jesli lubisz spacerowac dluzej - musisz dojsc do "Zamkowej" (przy parku). Tez sie bedziesz dobrze bawil:). Poza tym - nie jest wazne "gdzie", wazne jest "z kim":). Udanej zabawy:). Odpowiedz Link Zgłoś