tafti 22.02.12, 20:36 Sprzedam kolekcjonerowi. Cena do uzgodnienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balboa Re: Badia a Coltibuono Chianti Classico Riserva 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 22:19 Znasz regulamin tego forum, cipeczko? Odpowiedz Link Zgłoś
tafti Re: Badia a Coltibuono Chianti Classico Riserva 1 22.02.12, 23:20 A gdzie takowy mozna poczytac? co zrobilam nie tak? Nie zycze sobie, bys do mnie sie tak zwracal/la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincer Re: Badia a Coltibuono Chianti Classico Riserva 1 IP: *.valinbsd.org 22.02.12, 22:26 Sam 90, no może 100 złotych. Gdzie do odbioru? Sprzedają je po 20-30 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
tafti Re: Badia a Coltibuono Chianti Classico Riserva 1 22.02.12, 23:21 jestes zainteresowany? prosze o kontakt: tafti@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Badia a Coltibuono Chianti Classico Riserva 1 IP: *.maxnet.biz 23.02.12, 13:01 W enotece w Greve in Chianti sprzedają starsze butelki za +/-15 euro. Rocznik nie ma znaczenia, kilkudziesięcioletnie chianti do picia się za bardzo nie nadaje, kupuje się to dla etykietki. Odpowiedz Link Zgłoś
tafti Re: Badia a Coltibuono Chianti Classico Riserva 1 28.02.12, 22:52 aktualne! zapraszam, jesli jest ktos chetny nabyc to wino. wiem, ile mniej wiecej jest warte. to wino, ktore nie nadaje sie do spozycia - ma wartosc czystokolekcjonerska, taka 'dla etykiety'. mnie 'zawadza' w domu, stad sprzedaz. nie jestem kolekcjonerem... moge podeslac zdjecia zainteresowanej osobie. jestem z Wroclawia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś