Dodaj do ulubionych

26 lipca 2005 r. Korona - Cracovia. Pierwszy me...

IP: *.energis.pl 16.06.05, 21:48
Polonia Warszawa, Wisła Płock, Amica Wronki, Górnik Łęczna i Groclin
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski-
zamiast Amiki i debilnej Wisły Płock lepiej byłoby zagrac na starym stadionie
z Arką i Belchatowem (lub Odrą).
Obserwuj wątek
    • Gość: nestor nie otrzymamy licencji i nikt do Kielc nie zawita. IP: 213.199.193.* 16.06.05, 22:33
      Trza szukać innego stadionu panowie fachowcy....
    • Gość: CH.W.D.kiełcom CH.W.D.kiełcom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 08:05
      debil to Cie spłodził.bedziecie się przyglądać wiejskie chamy ze wschodu jak a
      własnym stadionie dostajecie po 3-0 od Amici, a potem od Wisły.

II liga II liga Korona.Zobaczycie jak tu się gra.Przygotowujcie się już powoli
      na ostre baty.a za rok z powrotem do II ligi marsz, ale to i tak dla was za
      dużo.wasze miejsce to najwyżej III liga, choć i na to nie
      zasługujecie.najlepiej to do okręgówki z wami.

CH.W.W PYSKI PSIE WYTRYSKI!!!!
      • marcmal Re: CH.W.D.kiełcom 17.06.05, 08:08
        Inteligencja bije z każdego słowa twej wypowiedzi.
        Powiem więcej miastowy Panie z zachodu, frustracje powodują, iż uciska szare
        komórki mózgowe na maksa, poza tym mam dziwne wrazenie że jesteś frustratem ze
        wschodu.
        • Gość: CH.W.D.kiełcom Re: CH.W.D.kiełcom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 09:02
          tak tak, jestem tak sfrustrowany, że nawet odpisuję takim "inteligentom" jak
          ty, z których wypowiedzi elokwencja bije na odległość, aż po oczach bije.

Weź męska przyzwoitko, bo nie wyrobię...dawaj dalej, dowartościowuj się, jedź
          mi jaki to ja niby jestem głupi, a Ty niby taki mądry.

Żałosny jesteś gościu.
          • Gość: CH.W.D.kiełcom Re: CH.W.D.kiełcom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 09:05
            a kto jest ze wschodu, to spójrz na mapę, to będziesz wiedział.Chyba, że wy już
            w tych zapyziałych kiełcach mapy trzymacie do góry nogami i tkwisz w
            przekonaniu, że znajdujesz się na zachodzie.

Zaorać te kiełce i ziemnaiki posadzić, przynajmniej jakiś pożytek z nich
            będzie.biedni i głodni ludzie chociaż się wyżywią.
            • marcmal Re: CH.W.D.kiełcom 17.06.05, 10:47
              Gość portalu: CH.W.D.kiełcom napisał(a):

> a kto jest ze wschodu, to spójrz na mapę, to będziesz wiedział.Chyba, że wy
              już
              >
              > w tych zapyziałych kiełcach mapy trzymacie do góry nogami i tkwisz w
              > przekonaniu, że znajdujesz się na zachodzie.
              >
              > Zaorać te kiełce i ziemnaiki posadzić, przynajmniej jakiś pożytek z nich
              > będzie.biedni i głodni ludzie chociaż się wyżywią.

Może lepiej kapustę, bo tacy jak ty to się nie rodzą, ale znajdują ich w
              kapuście, zgniłej gościu z wielkiego świata. A jak ci mapa kończy na Bemowie do
              se dookup następne :)
              • Gość: CH.W.D.kiełcom Re: CH.W.D.kiełcom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 18:23
                :) buahahhaha, ale smieszne.Żeś chyba sam uśmiał ze swojego żartu.buahahaha,
                ale jesteś zabawny:))))).
          • marcmal Re: CH.W.D.kiełcom 17.06.05, 10:46
            Dziękuje, że dojrzałeś mnie w powodzi tej prowinicji, zktorej musisz odpisywać,
            jak ci coś na oczy bije to se nałóż na nie panoramę wielkiego miasta to ci
            przejdzie.
            Wcale nmie powiedziałem, że jesteś głupi, a ja mądry. Ale miło mi że mnie
            dowartościowałeś.
            Pozdrawiam twój załosny "intelignet"
            p.S. Jak ci dopuszczą znów do komputera to wyślij od razu z dziesięć takich
            wypocin, równie dobrze możesz włożyć łapę w drzwi efekt umysłowy taki sam :)
            • Gość: CH.W.D.kiełcom Re: CH.W.D.kiełcom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 18:17
              Jest hurra dopuścili mnie do kompa.cieszysz się głąbie kiełecki? Tacy goście
              jak ty, przylatują chyba tylko razem z bocianami.I wcale cie nie
              dowartościowałem.naucz się czytać tekst ze zrozumieniem w końcu.czego oni cie
              tam w tej kiełeckiej szkole uczą?

p.s.I moze na sam przód naucz się najpierw składnie i gramatycznie budować
              zdania,a dopiero zabieraj głos, bo z twojego post scriptu cięzko coś zrozumieć
              o co ci w ogóle chodzi?A kiedy kupisz sobie nową kartke na inaternet, nie
              zabieraj luż lepiej głosu proszę.Oszczędź nam tego.Dla twojego dobra włóż
              lepiej głowę do pralki i nacisnij guzik.Może ci pomoze?Mam taką nadzieję.

Pozdrawiam mieszkańców zaoranego pola na wschodzie z prowincji, skoro dla was
              miasto to prowincja, ale niedorozwinietemu ciężko coś wytłumaczyć, choćby nie
              wiem jak on się wspinał na szczyt włśanego intelektu.

Wieć najpierw może naucz się pisać, a dopiero zabieranie głosu na forum
              ty "inteligencie"
              • Gość: Angelus Kiełce IP: 81.6.129.* 17.06.05, 19:04
                Jestes załosny mówiwsz o inteligencji a przeklinasz na czym świat
                stoii.Inteligentni ludzie potrafią się wysłowić bez przekleństw.Nawet tchórzu
                nie napisałeś skad jestes.Sam zacząłes coś co ciężko nazwać polemiką, a teraz
                masz pretensje,że ktoś ci odpowiada w podobny sposób.Znasz przysłoiwie:"Jak
                Kuba Bogu tak Bóg Kubie"?Ciekawie czy w realu też jesteś taki Kozak
                PS.Kielce istotnie nazywały się kiedyś Kiełce.Chociaż tej historii nie mam
                zamiaru ci opowiadać bo ciebie i tak to nie interesuje.Ciebie interesuje tylko
                wyzywanie innych.Pozdrawiam zazdrośników.
              • marcmal Re: CH.W.D.kiełcom 20.06.05, 07:50
                Gość portalu: CH.W.D.kiełcom napisał(a):

> Jest hurra dopuścili mnie do kompa.cieszysz się głąbie kiełecki? Tacy goście
                > jak ty, przylatują chyba tylko razem z bocianami.I wcale cie nie
                > dowartościowałem.naucz się czytać tekst ze zrozumieniem w końcu.czego oni cie
                > tam w tej kiełeckiej szkole uczą?

Cieszę się głabie prawdopodobnie warszawski. Tak to jest całe życie spędzone w
                wiosce pomiędzy Białobrzegami i Grójcem, a potem pojawiła się fucha w
                Warszawie, albo wujek PSL wcisnął do jakiegoś urzędu, dał komputer i chłopak
                klika głupoty, jak już wrócisz z wypasu u rodziców, pomożesz wyprowadzić krowy
                w sosobtę rano to skrobnij coś jeszcze.

> p.s.I moze na sam przód naucz się najpierw składnie i gramatycznie budować
                > zdania,a dopiero zabieraj głos, bo z twojego post scriptu cięzko coś
                zrozumieć
                > o co ci w ogóle chodzi?A kiedy kupisz sobie nową kartke na inaternet, nie
                > zabieraj luż lepiej głosu proszę.Oszczędź nam tego.Dla twojego dobra włóż
                > lepiej głowę do pralki i nacisnij guzik.Może ci pomoze?Mam taką nadzieję.

Bardzo się zdenerwowałeś kijem robiony człowieku, strasznie dużo błędów
                narobiłeś tłukąc swe wypociny. Jak kupiłeś se magistra to dokup jeszcze dyplom
                szkoły podstawowej i średniej. Z tą pralką to się wysiliłeś, świetny dowcip,
                jakąś bezpłatną gazetę w Warszawie rozdawali i stamtąd ściągnąłeś ? Daj namiar
                wyślę ci ze dwie dychy, pojedziesz za wasze wielkie miasto, kupisz sobie trochę
                prezerwatyw i dasz upust swoim frustracjom. Tylko zdejmij je potem, to nie tak
                jak u was na wsi, że idąc na sumę, trzeba ubrać wszystko co najdroższe w domu.

> Pozdrawiam mieszkańców zaoranego pola na wschodzie z prowincji, skoro dla was
                > miasto to prowincja, ale niedorozwinietemu ciężko coś wytłumaczyć, choćby nie
                > wiem jak on się wspinał na szczyt włśanego intelektu.
                >
                > Wieć najpierw może naucz się pisać, a dopiero zabieranie głosu na forum
                > ty "inteligencie"

Musisz być bardzo niedowartościowany w realu, masz pyzaty nos, dużo pryszczyy i
                koledzy zabierali ci kanapki, a może nawet odkrywali tajniki dorosłego świata
                przed tobą .... Teraz w sieci jesteś super napinacz, który i tak w swoim
                mieście po 16 nie wyjdzie bo ci nawet zęby skroją.

P.S. Do tych dwóch dych doślę ci słownik i relanium, jak każdy poparaniec
                strasznie się denerwujesz.
          • Gość: Robi Re: CH.W.D.kiełcom IP: 213.199.193.* 17.06.05, 11:18
            Idź chłopczyku do mamusi, niech ci da na lizaka, może Ci przejdzie...

PS. "Kiełce" to się tak nazywały gdzieś w XI wieku...
    • Gość: N@fciarz Re: 26 lipca 2005 r. Korona - Cracovia. Pierwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:14
      I znowu baty panowie z kielc.Najpierw w ręczną,teraz w nogę.Lepiej odrazu
      wracajcie do 3 ligii.Jesteście bandą napompowanych debili,nic więcej.WISŁA
      PŁOCK-MISTRZ!!!
      • marcmal Re: 26 lipca 2005 r. Korona - Cracovia. Pierwszy 17.06.05, 10:56
        Ropa ci wytrysła między oczy ?
        • Gość: WISŁA PŁOCK ! Re: 26 lipca 2005 r. Korona - Cracovia. Pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:41
          marcmal napisał:

> Ropa ci wytrysła między oczy ?

Wisla Plock Mistrz Polski i Puchar Polski w reke oraz w noge 4 miejsce i
          prawdopodobnie Uefa no i sukcesy mlodziezowe obu sekcji a wasze napianie
          skomentowac mozna tak
          psy szczekaja a karawana jedzie dalej
          --------------------------------------
          Fanatycy z Tumskiego Wzgórza
          • Gość: Angelus Re: 26 lipca 2005 r. Korona - Cracovia. Pierwszy IP: 81.6.129.* 17.06.05, 22:21
            Tylko to nie my zaczeliśmy to napinanie
          • Gość: kielecki_fan zobaczymy ilu was przyjedzie... IP: 81.219.215.* 18.06.05, 15:44
            do Kielc??? napinacze z Płocka:)))))
    • Gość: kielczanin Panowie nie dyskutujmy z prostakami !!! IP: 213.199.193.* 17.06.05, 19:30
      KORONA KORONA KORONA!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka