Gość: krek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 11:17 Z czym wam się kojarzy ten skrót? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hamster Re: WSD IP: 195.117.18.* 13.09.01, 12:21 Gość portalu: krek napisał(a): > Z czym wam się kojarzy ten skrót? Mówilem ci juz, ze z Wielka Srajaca Dupa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krek Re: WSD IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 18:58 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Gość portalu: krek napisał(a): > > > Z czym wam się kojarzy ten skrót? > > Mówilem ci juz, ze z Wielka Srajaca Dupa ;-))) > A słyszałeś o Wyższej Szkole Dziennikarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: WSD IP: *.bbnplanet.com 17.09.01, 19:40 no chyba nie chcesz mi tu wmówić, ze w city cuś takiego jest (zamierza być)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krek Re: WSD IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 18:22 Gość portalu: hocest napisał(a): > no chyba nie chcesz mi tu wmówić, ze w city cuś takiego jest (zamierza być)? Jest jak najbardziej! Od 1997 roku! Tylko nie w samych Kielcach, nieopodal - W BILCZY . Ale nazywa się wKielcach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blob Re: WSD IP: *.warburg.com 26.09.01, 20:26 Wspaniale !!! Nie ma jak studiowac dziennikarstwo w Bilczy !!! Pracodawcy z New Yorka Timesa i London Mirrors pchaja sie tam oknami i dzrzwiami by wyrwac talenty kieleckie. Nawet najgorsi studenci moga myslec o pracy w TVP1 albo Gazecie Wyborczej. CNN i HBO czekaja na specjalnych listach, zeby choc raz w roku zrobic nabor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: WSD IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 27.09.01, 08:15 Gość portalu: Blob napisał(a): > Wspaniale !!! Nie ma jak studiowac dziennikarstwo w Bilczy !!! Pracodawcy z New > > Yorka Timesa i London Mirrors pchaja sie tam oknami i dzrzwiami by wyrwac > talenty kieleckie. Nawet najgorsi studenci moga myslec o pracy w TVP1 albo > Gazecie Wyborczej. CNN i HBO czekaja na specjalnych listach, zeby choc raz w > roku zrobic nabor. Częściowo podzielam twoją ironię. Ale w tych wszystkich prywatnych badziewiach jest trochę ludzi zdolnych, nawet bardziej zdolnych niż mógłbyś się tego spodziewać. Jako przykład mogę Ci powiedzieć, że córka pewnej pani która pracuje w tej firmie co i ja skończyła tę właśnie WSD w Kielcach, a teraz kontynuuje studia na Uniwersytecie Londyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: WSD IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 10:59 Wbrew pozorom ludzie, którzy 'TO' skończyli wypowiadają się bardzo pozytywnie o WSD ... i zazwyczaj kontynuują naukę gdzieś dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blob Re: WSD IP: *.warburg.com 27.09.01, 18:26 Nie zaprzeczam, ze jako szkola przygotowawcza, Bilcza moze byc dobra. Ale po co tracic czas i pieniadze? Nie lepiej pojsc prosto na Uniwerek w Warszawie lub Krakowie? Rozumiem, nie kazdy jest taki zdolny, zeby sie tam od razu dostac. Ale trzeba probowac. Moj kolega z Liceum, trzy razy probowal na dziennikarstwo do Warszawy. Udalo sie za czwartym razem. Nie byl taki zdolny, ale teraz pracuje dla szanujacej sie gazety warszawskiej. Prace dostal bo uczelnia pomogla. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: WSD IP: *.acn.waw.pl 28.09.01, 00:27 A ja też już mówiłem: Wielce Szanowny Dziobak! Odpowiedz Link Zgłoś