kielczanka.bis 26.06.05, 20:39 Dostałam namiary na Kołodziejskiego, Misiaka, Świerszcza, Witczaka, Komorowską, Rokitę. Kogo wybrać i ile biorą za wizytę? A może jest ktoś lepszy? Kobietki, pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:04 Tylko i wylacznie W. Rokita ze Szpitala Miejskiego , prawdziwy profesjonalista... Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanka.bis Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 26.06.05, 21:13 Dzieki, ale prawdę powiedziawszy zdążyłam się już zapisać do Witczaka i Miśka (słyszałam, że ten drugi jest lepszy od USG). Zastanawiam się, czy na pewno warto do nich iść, bo biorą niemało. A ile kosztuje prywatna wizyta u Rokity i czy robi wszystkie badania na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:59 na usg ponoć najllepszy jest A.Lepiarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
aniavv Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 28.06.05, 00:20 To prawda.Jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_do_kwadratu Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:33 Ja urodziłam dwójkę,zdrowych cudownych dzieciaków pod czujnym i troskliwym okiem doktorka Kołodziejskiego.Miałam do niego ogromne zaufanie i gdybym kiedyś jeszce była w ciąży na pewno zawitałabym znów do Centrum Rondo.Dodam ,że obie ciąze miałą zagrożone,a w drugiej założone szwy na szyjkę macicy.I bardzo troskliwie mną się zajmował. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOWI1 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:21 Do Lepiarczyka kierują wszyscy kieleccy ginekolodzy,a ja więcej nie pójdę i polecam dr Heciaka.Jest tańszy /50zł/ i fachowiec lepszy.Dzięki niemu nie zostałam pokrojona i zajął się mną bardzo serdecznie.Ginekologa nie znam,chociaż wypowiedzi na forum przeczytałam z wielką starannością. Odpowiedz Link Zgłoś
styskadob5 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 19.08.05, 16:26 czemu nie byłaś zadowolona z Lepiarczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:31 jak ci sie Witczak Tobą zainteresuje to gratuluję.... kasiarz i nic więcej... - najpiewr jednak wynajdzie 10 powaznych dolegliwości i każe zrobić ważne :) badania.... ach. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanka.bis Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 26.06.05, 23:04 Kuuurcze... to może odwolać tą wizytę? Już się w prawdzie umówiłam, ale rozwala mnie cena 100 złotych sama wizyta, za cytologię, usg itd płaci się osobno (usg u Misaka). Suma sumarum - niezła kasa. Pytanie, czy warto tyle wydać? Do Rokity mam adres, nie mam telefonu. Jak się można z nim umówić? Może jeszcze zmienię lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.kielce.net.pl 27.06.05, 08:19 Polecam Niziurskiego. Pracuje w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym. Za wizytę bierze 70 zł w tym USG. Jak narazie innych badań nie kazał mi robić, poza badaniem krwi. Poza sprawami finansowymi jest bardzo miłym, z poczuciem humoru facetem. Zawsze można do niego zadzwonić jak jest problem - do dyspozycji 4 numery telefonów(dla mnie akurat jest to bardzo ważne bo jestem w ciąży). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viwiane Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 213.199.193.* 28.06.05, 13:04 Popieram - świetny lekarz, miły, sympatyczny i nie bierze dużo za wizyte.Troszczy się o pacjentkę. Niziurski jest chyba jednym z najlepszych w Kielcach lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:13 ja tez polecam. z druga ciażę chodzę właśnie do niego. fakt, ze ma swoiste poczucie humoru, ale to akurat mi nie przeszkadza. i nie każe robić zbędnych badań, jak nie ma potrzeby. a skad masz aż 4 numery telefonów? ja mam tylko 2 (stacjonarny i komórkę). ale lekarza POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 213.241.75.* 16.08.05, 16:10 2 pozostałe do szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:41 Polecam Ci mimo wszystko i z calym szacunkiem do pozostalych Rokite bo nie zdziera i wszystko sam robi(usg, kolposkopie i inne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.chok.kielce.pl 26.06.05, 23:21 a rektoskopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 213.241.75.* 27.06.05, 09:05 Jan MAria Rokita ten poseł ?? To on jest ginekolegiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrobankowiec [...] IP: *.pl 27.06.05, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydebil Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 70.84.247.* 27.06.05, 10:16 Kto to jest Misiak? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viwiane Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 213.199.193.* 28.06.05, 13:02 Misiek-konował pie.... gada dużo, nie robi nic! Koleżanka rodziła niedawno u niego, czekała tydzień po terminie, bo nie chciał jej zrobić cesarki, straciła dziecko, bo obwiązało się pępowiną. Sama się u niego leczyłam, a teraz dowiedziałam się, że postawił błędną diagnozę i przez niego nie mogę zajść teraz w ciążę! Witczak ponoć też nie jest od niego lepszy - jeden wart drugiego - ściągają kasę, nie interesują się pacjentkami i szczerze mówiąc, bałabym się po raz drugi iść do tego konowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoryna Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoryna Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:34 4 lata temu (z pierwszą ciążą) chodziłam do Witczaka, bo dobry lekarz itp. Niestety byłam zawiedziona, wtedy wizyta kosztowała 80 zł, USG robił Misiek - 50 zł. Drugą ciążę prowadził dr Grelewski - to był wybór którego nie żałowałam. Czułam, że ktoś dba o mnie i moje dziecko; wizyta 60 zł(w zeszłym roku) z USG 100 zł. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:17 Całkowicie się zgadzam jesli chodzi o dr. Grelewskiego. Pierwszy raz czułam sie nie skrępowana w gabinecie ginekologicznym, a poza tym świetny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanka.bis Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 27.06.05, 17:38 No tak, Witczaka poleciła mi znajoma położna, twierdzi, że jest dobry. Tak sobie teraz myśle, że chyba jednak odwolam tą wizytę. Rokita i Wołowiec okazali się dużo tańsi, a też o nich dobre rzeczy słyszałam. Poza tym, do taaaakiego drogiego pana doktora to może się zgloszę jak faktycznie będę baaardzo chora (odpukać) i nikt nie będzie mi umiał pomóc, a jak na razie chora ani w ciąży nie jestem, wiec chyba nie ma sensu wyrzucać tyle kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniavv Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 28.06.05, 00:39 Nie wiem, jaki był sens Twojego postu. Chcę wierzyć, że jednak to było pytanie, a nie jakaś reklama. Leszek Wołowiec jest najlepszym lekarzem na świecie. Wiem, ze mógłby osiągnąć sławę światową, gdyby dane mu było urodzić się w normalnym kraju. Uwielbiam charakter i wiedzę tego człowieka. Powiedziałam: człowieka. Bo jest to ktoś, kto jest człowiekiem. I kto szanuje wszystkich. Zawsze tak było. I jest. Witczak też jest niezły, jeśli masz problemy i nie możesz zajść w ciążę. A Rokita to mi się tylko z wierzbą kojarzy:))). Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanka.bis Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 28.06.05, 12:43 Reklama? Kogo, czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 81.219.215.* 07.07.05, 16:50 Leszek Wolowiec? Był wtedy młodziutkim lekarzem. Może jego najmniej winię . Jednak też nie jest bez winy. Zglosiłam się 27. 12.1975r do szpitala z odchodzącymi wodami. Tuz przed Sylwestrem. On tez mnie badał ,Nikt nie podjął decyzji o cesarce lub prowokacji porodu. Od razu powiedziano mi,że dziecko nie przezyje ,więc po co się mną zajmować?! W trzeciej dobie nastapiła samoistna akcja porodowa. Nie było przy mnie żadnego lekarza. Trzymano mnie praktycznie trzy doby bez wód płodowych . Wystąpiło duże niedotlenienie. Sam poród chodź przedwczesny (7 miesięcy ciąży prawidłowy ,nie przedlużający sie ani zbyt szybki. Dziewczynka przeżyła. Jednak z powodu dużego niedotlenienia jest niepełnosprawna. Cięzkie porażenie mózgowe. Czy dziś ten lekarz także byłby bierny?Cierpi dziecko i rodzina .Nie chce odbierać mu pacjentów ,bo może lata praktyki spowodowały ,że jest teraz dobrym lekarzem . Jednak jego tez po trosze winię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 miesiac Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:59 Przestraszylas mnie troche. Chodze do tego ginekologa. Nie powiem, zeby byl moja ciaza bardzo zainteresowany. Wydaje mi sie, ze brak mu pewnosci siebie, a ja tego potrzebuje. Czy ty urodzilas w 7 miesiacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 81.219.215.* 15.07.05, 18:09 Tak.Urodziłam w siódmym miesiącu. Zamiast połozyć mnie natychmiast, przeganiano mnie z jednego kąta w drugi . A wody wciąż odchodziły . Po paru godzinach położono mnie do łóżka i zwyczajnie lekarze wprost powiedzieli,że dziecko nie ma szans .Dziecko jednak przezyło . Mogłaby byc zdrowa dziś kobieta . Niestety, jest tak jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:34 Wspolczuje Ci serdecznie. Rozumiem, ze masz duzy zal do lekarzy z Kosciuszki. Ale to bylo 30 lat temu. Decyzje podejmowal pewnie jakis bardziej doswiadczony lekarz, a nie stazysta. Troche sie przez ten czas zmienilo w traktowaniu kobiet na porodowce. A Wolowiec stal sie doskonalym lekarzem. Tak uwazam i zdania nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmm Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 00:47 Mam dwoje dzieci, obydwie ciążę prowadził dr Wołowiec. Jest ordynatorem na Kościuszki, a to dużo daje!!!!!Bierze 80 za wizytę co 3, 4 tyg.Nie robi żadnych badań, ale odpowiada na wszystkie, nawet najgłupsze pytania, Jest niesamowicie uprzejmy, delikatny.I co najważniejsze, jeśli tylko wystąpią jakiekolwiek problemy, podczas ciąży lub porodu to cały czas będzie przy tobie. Zawsze można na niego liczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanka.bis Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 28.06.05, 12:44 80? No to czemu mnie powiedzieli 100? I to bez żadnych dodatkowych badań (np. cytologia, usg) - sama wizyta! Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanka.bis Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 28.06.05, 16:44 Ok. Sprawdziłam - 80 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.08.05, 08:54 Czy ktoś może polecić ginekologa - kobietę ? To dla mnie bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwias1973 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 28.06.05, 21:15 A ja polecam dr Wydrzyńskiego. Gorąco. Pracuje w Szpitalu Miejskim w Kielcach, prowadzi także Szkołę Rodzenia. Rzetelny, delikatny, rzeczowy i profesjonalista w każdym calu. I przy tym bardzo miły. Podczas pobytu w szpitalu codziennie odwiedza pacjentki.Wizyta 70, razem z USG 100, cytol około 30. Jeśli chcesz namiary napisz na sylwias1973@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:19 Najlepszy w usg to jest Pan Prof.Dębski i Pani Prof.Respondek-Liberska. A w Kielcach najwyższy tytuł naukowy posiadają Pan Profesor Malarewicz i Pan Doc Starzewski.A na Hipotecznej pracuje Pan Dr Siwierski z najdłuzszym...stażem. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanka.bis Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 28.06.05, 21:49 Może to głupio zabrzmi... ale zastanawiam sie nad jeszcze jedną sprawą. Chciałabym, aby lekarz był niewierzący, albo przynajmniej nie był ograniczony etyką chrzescijańską. Nie chodzi mi tu absolutnie o aborcję, a np. o spiralę. Jak najbardziej rozumiem i szanuję czyjeś przekonania religijne, ale nie chciałabym być odesłana z kwitkiem z powodu moralności lekarza (a nie przeciwwskazań zdrowotnych). Dowiedziałam się, że jeden z lekarzy których brałam pod uwagę jest wierzący, a przynajmniej bywa często w Kościele, w związku z tym może mieć obiekcje co do założenia spirali. I ok, tylko skoro już mam iść właśnie w tej sprawie, to bez sensu stawiać siebie i lekarza w niezręcznej sytuacji, prawda? Ponieważ liczę na podanie konkretnych nazwisk, bardzo proszę o odpowiedzi w tej delikatnej sprawie na priv, a nie na forum ok? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
meanme Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 05.07.05, 23:18 Polecam dr Elżbietę Słabek-Szotko, przyjmuje w tej prywatnej przychodni na Przecznicy (przy Warszawskiej, na rogu jest bank AIG). Jest bardzo ciepłą i serdeczną osobą i naprawdę dobrym lekarzem. Co do światopoglądu, nigdy nie wtrąca się w sprawy prywatne (byłam kiedyś u dr Banasia awaryjnie i pierwsza rzecz, o którą mnie zapytał, to dlaczego ja jeszcze nie mam dzieci. W ogóle gbur, odradzam). Wizyta kosztuje 60 zł, a kontrolna jest darmowa. Przyjmuje poniedziałek - środa 16-19 i w piatek od 10 do 12. Polecam, wspaniała kobieta. A Niziurski jest przereklamowany. Do lekarza idę po radę, a nie żeby mnie rozśmieszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:51 Tra ta ta ta... i pewnie sama pani doktor to pisała. Nigdy nie poszłabym do takiego konowała. Konowałki? Pomijam długie wylakierowane paznokcie, które mnie wprawiły w szok.I biżuterię na palcach. Ciągle to pamiętam. Zero klasy. I zero dbałości o pacjentke. Może w prywatnym gabinecie jest inaczej. Ale nie sądzę, żeby prawdziwy (!!!) lekarz zachowywał się inaczej w gabinecie państwowym, a inaczej w prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23* Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 80.51.14.* 06.07.05, 11:57 Tez bylam u tej kobiety i wywarla na mnie bardzo zle wrazenie. Pozwolila sobie na bardzo nieprzyjemne komentarze! Poza ty stwierdzila, ze mam nadzerke i kazala przyjsc za miesiac bo teraz nie trzeba robic badan!? A te dlugie paznokcie tez mnie zaskoczyly, ale ja bylam w przychodni studenckiej. Moze w prywatnej jest mila... Odpowiedz Link Zgłoś
meanme Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 06.07.05, 22:23 No cóż, z lekarzami jak z kosmetykami, co komu pasuje... Ja mam wyłącznie pozytywne wrażenia z kontaktów z tą panią, zarówno z wizyt prywatnych, jak i z czasu, kiedy przyjmowała w przychodni na Stadionie. Niziurski też mi powiedział, że mam nadżerkę i nic nie kazał z nią robić...więc może oboje mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:19 Słabek Szotko- odradzam: "znajduje" nadzerki, które wyleczysz wyłącznie w jej prywatnym gabinecie; w przychodni międzyuczelnianej kompletnie ignorowała godziny przyjęć i pacjentki. Przykład braku profesjonalimu i arogancji wobec pacjenta. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:00 O Świerczu to słyszałam... dobry jest))).A świerszcz to tylko chyba za kominem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 207.245.8.* 06.07.05, 03:39 Dr Chrosciel jest naprawde ok.Ma gabinet na ulicy rownej (prostopadla do paderewskiego),nie robi zadnych problemow,przynajmniej do mnie nic nie mial, no i co bardzo wazne zawsze mozna do niego zadzwonic jesli cos Ci sie dzieje.Ma sie z nim fajny kontakt i jest delikatny,np w przeciwienstwie do np pani Handerek,ktora jest poprostu straszna,odradzam wizyte u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina i Sylwia Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:37 Dr Gawlik jest ok. To super lekarz jesteśmy z niego bardzo zadowoleni ,polecam wszystkim kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23* Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 80.51.14.* 06.07.05, 12:01 A doktor Borawska? Na hipotecznej przyjmuje. Podobno jest w miare spoko? Wiecie cos o niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:01 polecam dr Chamerskiego, cyba teraz na równej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany. Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:58 ale to chyba najdroższy lekarz w Kielcach. wg mnie zleca mnóstwo zbędnych badań, które sam wykonuje i trzepie kaskę. choć musze przyznac, że bardzo porzadnie zajął się moją kolezanką, która od lat była jego pacjentką, a teraz miała spore kłopoty ginekologiczne. nawet odwiedzał ja w szpitalu, konsultował się z lekarzami. taka postawa lekarza jest naprawdę w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:00 a ja go nie polecam z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXX Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:34 Ja proponuję dr Gawlika , onzajmie się pacjentem od poczatku postawienia diagnozy aż do wyleczenia, człowiek z powołania,który nie liczy na żadne pieniadze. Jest zawsze dumny i zadowolony gdy pacjentka jest usatysfakcjonowana.Napewno nie bierze pieniędzy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś koala Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:51 Chyba żartujesz, ha ha haha haha największy łapówkarz w powiecie, jeśli nie w kraju :/ Liczy tyli i wyłącznie na kasę. Kasa, kasa, kasa, kasa.... oT i tyle. Nic więcej się dla niego nie liczy. Palant, konował, patałach. Słów mi brakuje. Dziewięć lat temu, twierdząc, ze poroniłam (4 misiąc ciązy!!!!!) usunął mi zdrową ciążę!!! Moje dziecko. Po czym, już na fotelu gin., w gabinecie szpitalnym, zarechotal patrząc mi bezczelnie w oczy - "i czego ryczysz mała, tam już nic nie ma, wszytsko jest tu, w tym słoiku, chcesz zobaczyc?" To jest LEKARZ???????????????? P.S. Określenie "mała" odnosiło się do dwudzistotrzyletniej kobiety. Tak gwoli wyjaśnienia, gdyby ktoś pomyślał, ze byłam kilkunastolatką z problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.07.05, 20:51 Ja chodzę do Kołodziejskiego i szczerze polecam. To trzeci ginekolog, z którym mam do czynienia i jak narazie najlepszy. Wizyta kosztowała mnie ostatnio 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daswiadczona Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:10 Szczerze odradzam Witczaka...aktorski uśmiech i opalenizna to jego jedyne zalety.Byłam jego pacjentką przez 2lata(przynajmniej raz miesiącu i za każdym razem musiałam opowiadać historię ,bo mnie nie kojarzył..... Misiek jest ok(odbierał moją córeczkę),Rokita podobno świetny fachowiec,a ja wybrałam dr Maciejewskiego i nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
flora Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 07.07.05, 09:03 Zgadzam sie Kołodziejski jest najlepszy, szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaC Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:43 Grelewski i Kołodziejski -super lekarze tyle tylko że Grelewski mniej łasy na pieniądze, mniej bierze za wizyty i USG no i robi USG podczas wizyty a Kołodziejski umawia się osobno na wizytę i osobno na USG i kasuje dwa razy.Polecam Grelewskiego extra facet i dobry specjalista - podobno miałam nie mieć dzieci a po 1,5 roku leczenia u Grelewskiego mam ślicznego synka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyż Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:24 a co sądzicie o Pani dr Szczurkowskiej-mireckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:30 dr Kołodziejska z ul Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
meanme Re: dr Szczurkowska 11.07.05, 12:21 Raczej nie polecam, niesymaptyczna, oschła i mało kontaktowa. Chyba że prywatnie jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anittka Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:09 ja wbrew mojej przedmówczyni byłam bardzo zadowolona z dr. Handerek, byla ze mna przez cala ciązę,fachowa, niedroga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 81.219.215.* 08.07.05, 19:55 Dobrze odebrała poród ,mimo,że przeżywała,bo wiedziała ,że mam jedno dziecko z ciężkim porażeniem mózgowym .Pytała mnie czy nie wiem gdzie mam łożysko . Nie było w karcie odnotowane,mimo,że leżałam prawie dwa miesiace w szpitalu i kikakrotnie robiono mi USG. Na szczęście tym razem zrobiłam wcześniej USG w innym szpitalu i wiedzialam . Jej nie winie ,tylko lekarza prowadzącego i tych co nie wpisali gdzie jest łożysko. Trzeba było szybko podjąć decyzje o cesarce .Na szczęście nie było to potrzebne. Dziś córka ma 16 lat i jest zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
milord2005 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 08.07.05, 21:31 Czytam i czytam i pojąć nie mogę. Porody to chyba przyjmują położne przynajmniej jeszcze parę lat temu tak było.Cięcia cesarskie, kleszcze itd to była domena lekarska.Dobry ginekolog to ten który zawsze odpowie ci na najdziwniejsze pytanie bez cienia uśmiechu i nie wyciągnie od ciebie ostatniej złotówki i potrafi zachować się jak CZŁOWIEK w najtrudniejszych sytuacjach.Nikogo nie polecam bo jeszcze takiego ktosia nie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber2005 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:48 A co sądzicie o dr Krzysztofie Witku Odpowiedz Link Zgłoś
beta34 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 08.07.05, 11:27 Czytam wasze wypowiedzi i postanowiłam napisać. Każda z nas kobiet ma lepsze lub gorsze doświadczenia z lekarzami. Szkoda, że tych przykrych jest sporo - a nie powinno ich być. Ja również miałam przykre doświadczenia ze wcześniejszym lekarzem dr Anangiem. Odratował mnie wóczas nieznany mi lekarz dr Rokita ze Szpitała Miejskiego w Kielcach. Po jakimś czasie wróciłam do zdrowia i postanowiłam być jego pacjentką. Jest fachowcem, profesjonalistą. A oprócz tego wspaniałym lekarzem, człowiekiem. Będąc w szpitalu, jest u pacjentki bez względu na to czy zna ją 1 dzień czy kilka lat. Badania robi na miejscu w gabinecie. Z wynikami - cytologia - dzwoni i informuje pacjentkę. Jeżeli masz w trakcie leczenia problemy czy źle się czujesz możesz przyjść - jeśli ma w tym czasie dyżur w szpitalu - do szpitala i przyjmie Cię - bez jakichkolwiek grymasów czy wyciągania dodatkowych pieniędzy. Wiele moich koleżanek zaczęło chodzić do Pan Rokity i są zadowolone. Niestety nie mam aktualnego nr telefonu ale jeśli będziesz potrzebowała to Ci prześlę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.07.05, 13:04 Ja też bardzo źle wspominam Ananga. Nigdy więcej do niego nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: 81.219.215.* 08.07.05, 19:49 Ja akurat wspominam go bardzo dobrze. Gotowqy byłł przyjść o każdej porze dnia i nocy kiedy zdecydowałam sie na dziecko po 12 latach . Nie było aż takiej potrzeby. Jednak bardzo szybko ppostawił mnie na nogi . Moje znajome raczej go tez chwalą .Musialas mieć pecha. Każdemu sie czasami coś nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
archiwald4 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? 08.07.05, 11:50 Faktycznie Kołodziejski jest niezły, chodzę do niego już kilkanascie lat, prowadził mi obie ciąże i jest ok. I chodze do niego do bezpłatnego gabinetu z NFZ na Hipotecznej, nie widze powodu, żebym miała płacic za coś za co nie musze. Nic nie płace za wizyte , jesli trzeba zrobić usg wtedy ide do gabinetu prywatnego, nie robi róznicy w traktowaniu pacjentek płatnych i tych z NFZ jak przynajmniej tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m34 Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.07.05, 17:20 Kolodziejski przyjmuje tez bezpładnie wprzychodni, nie wiedziałam a duże sa pewnie kolejki do niego , na ile wczesniej trzeba sie zarejesrtować, i kiedy przyjmuje, gdzie on ma czas- szpital, prywatny gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:46 Jestem pacjętką doktora Chamerskiego od lat- jest byc moze nie tani ale jest świetnym specjalistą, ma doskonale wyposażony gabinet, jest opiekuńczy i w razie potrzeby zawsze gotowy do pomocy- o każdej porze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helix Re: Ginekolodzy w Kielcach, kogo polecacie? IP: *.userbeam.de 11.07.05, 12:37 A jak wyglada sprawa Pavulonu? Odpowiedz Link Zgłoś