Gość: q-ku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 20:59 zmienią prawo i zabronią zimom być ostrymi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mark85 Największy port lotniczy na świecie na cenzurow... 28.12.10, 04:20 Bardzo sluszna decyzja,wprowadzic zakaz opadow sniegu.Oswiadczenie ministra pokazuje jego wielki poziom inteligencji.To skandal Imperium Brytyjskie nie potrafi poradzic sobie ze sniegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Największy port lotniczy w Europie na cenzurowanym IP: *.rt1.pogodna.net 28.12.10, 09:24 Skutki bezmyślnych prywatyzacji. Podobnie się stało z brytyjskimi kolejami. A co do idiotów winiących śnieg - taki śnieg i mróz to na innych lotniskach tzw. 'pestka' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_tez Re: Największy port lotniczy w Europie na cenzuro IP: 83.251.85.* 28.12.10, 23:07 Jak szef ma (obrazowo) milion to moze byc koles co sie tym podzieli i maja po pol miliona. Jakby szef mial 100 tys tez by mu nie braklo a reszta poszla by na dzialalnosc. Ale szef ma 100 tys plus 900 tys bonus jak "zaoszczedzi" 1200 tys no to .... jedziemy z gorki. O jakiej prywatyzacji tu mowa? O zachlannosci i tyle. Ja mam trzy fontanny w ogrodku, ty chcesz miec osiem, a wystarczy jedna na osiedlu i duzo ma z tego przyjemnosc. Nie chodzi mi o komunizm, kapitalizm, socjalizm, feudalizm, melanz miedzy nimi, tylko ze nigdy nie bylo dobrze jak miedzy PLUS, a minus byly takie przepascie. (I tak mnie zrozumie tylko co osiemdziesiaty, optymistycznie zgadujac). Odpowiedz Link Zgłoś